- 23 Ocak 2010
- 5.693
- 3.104
- 373
Ne güzel canım:) Allah affetsin ben bikaç kez pişman olduğumu dile getirdimİnşallah canım Allah yardımcın olsun. Benim melekler uyuyor şimdi elimde çay var içerek onları seyrediyorum kızımın biri gece terör estirdi:)) saat 3 te yatabildik ve sonrasında 2 kere mama nöbetine kalktım 4 saat uykum var ama yine de onları seyretmeye doyamıyorum benim canımıniçi herşeyim kızlarım.
Bizde 18 aralıkta üç ay bitiyor gaz azaldı ama bu uyku beni mahvetti şimdi uyuttum 20 dk sonra kalktı uyumadihu içinde huysuz haliyleCanım gerçekten çok çok zor. Bir gülüşleri ömre bedel ama işte ... haftaya annemde gidiyor. 3. Ayı doldurcaz 16sında. Belki bir umut düzelirler diye bekliyorum
Doktor zeytinyağını kulak çubuğuna damlatip azıcık masaj yap dedi onu günde bir kere yapıyoruz dün yaptı bakalım.bugun ne olacak :) çok da oynamak istemiyorum çünkü bu sefer de ona alışır bide dar makat dedi ama günde 8 kere kaka yapıyordu çocuk bide şimdi daha fazla toparlandı sanki kilodan da zayıf doğmuştu 2.200 doğdu 2.090 hastaneden cikti 2 ay kontrolde 4 olmustu bide Senin dediğin gibi yapayım canım zaten günde 1 mama veriyorumAllah kolaylık versin canım Bebek bakmak çok zor. İkiz bakmak daha zahmetli. 3 günde 1 kaka yapan Bebek daha huysuz olur. 2 günde bir çay kaşığı ucu ile 3-4 damla zeytinyağı mamasına karıştır kakasını 1 yada 2 güne yapsın ben Hergün zeytinyağı katıyorum mamaya. Kaka yı çabuklaştırıyor.
Ah canım bende geceleri kız uyumadıkça neler söylüyorum bir bilsen.Allahın gücüne gitmesin. eşime sen Bebek olmasını çok istemiştin al bak; eşimde ben değil sen çok istemiştin diyor. Sabah da kabus geceyi hatırlayıp gülüyoruz:) teyzesi terör estiren kızımı bir görsen kumral yeşil gözlü dünya tatlısı. Dersin ki bu güzel kız gece bunları Nasıl yapıyor:) eşimin yanında yatamıyorum Ada'm sabah işe gidicek kızların sesinden uykusuz kalmasın diye zaten o da kız yüzünden 3 lerde yatıyor Allahtan ctsi gecesi kızlar sakindi eşim annesine kızlara bak anne bu gece karım birkaç saat yanımda yatsın Dedi:))) 15 günde 1 zar zor kaçamak))) kayınvalidem olmasa kızların hakkından gelmem çok zor geceleri benle yatıyor kadıncağız.yazık gündüzleri bile evine zar zor gidiyor torunlarını çok severek kalıyor bakıcı eline bırakmam Dedi.Ne güzel canım:) Allah affetsin ben bikaç kez pişman olduğumu dile getirdimçünkü gerçekten çok zor geldi bana. 6 yaşındaki de coştu, bunlarda durmuyo, uykusuzluk, eşimle aram yok, o kadar bunaldım ki söylendim açıkcası
Günde birkaç kez kaka yapınca kilo alması zor çok şükür toparlanmış, zeytinyağı eskiden annelerin Bebekler için kullandığı tek ürünmüş. Benim kızlardan biri 2310 doğmuştu 23 kasımda sağlık ocağında 4 kilo geldi. Yarın Dr günümüz bakalım kaç kg oldu.Doktor zeytinyağını kulak çubuğuna damlatip azıcık masaj yap dedi onu günde bir kere yapıyoruz dün yaptı bakalım.bugun ne olacak :) çok da oynamak istemiyorum çünkü bu sefer de ona alışır bide dar makat dedi ama günde 8 kere kaka yapıyordu çocuk bide şimdi daha fazla toparlandı sanki kilodan da zayıf doğmuştu 2.200 doğdu 2.090 hastaneden cikti 2 ay kontrolde 4 olmustu bide Senin dediğin gibi yapayım canım zaten günde 1 mama veriyorum
Canım benim oğlanda yapmıyor 3-4 gün. Zaten bu ağlamalar falanda ondan bence. Rabbime çok şükür kız daha sakin. En azından oğlanı susturmaya çalışırken o yatıyor ses çıkarmıyor. Şu gaz bitse belki oda sakin olur.Doktor zeytinyağını kulak çubuğuna damlatip azıcık masaj yap dedi onu günde bir kere yapıyoruz dün yaptı bakalım.bugun ne olacak :) çok da oynamak istemiyorum çünkü bu sefer de ona alışır bide dar makat dedi ama günde 8 kere kaka yapıyordu çocuk bide şimdi daha fazla toparlandı sanki kilodan da zayıf doğmuştu 2.200 doğdu 2.090 hastaneden cikti 2 ay kontrolde 4 olmustu bide Senin dediğin gibi yapayım canım zaten günde 1 mama veriyorum
Canım bizde öyleyiz :)) benim annem yanımdaydı, 2 ay biz onda kaldık 1 ayda o bizde. Anca bu kadar, babam yalnız çünkü. Birde rahatsız ısrar edemiyorum. Kv güya gelecek ama onunda benim kızdan küçük oğlu var. Gelse onuda getircek, kp de gelecekmiş. Umarım kafayı yemem dahada..Ah canım bende geceleri kız uyumadıkça neler söylüyorum bir bilsen.Allahın gücüne gitmesin. eşime sen Bebek olmasını çok istemiştin al bak; eşimde ben değil sen çok istemiştin diyor. Sabah da kabus geceyi hatırlayıp gülüyoruz:) teyzesi terör estiren kızımı bir görsen kumral yeşil gözlü dünya tatlısı. Dersin ki bu güzel kız gece bunları Nasıl yapıyor:) eşimin yanında yatamıyorum Ada'm sabah işe gidicek kızların sesinden uykusuz kalmasın diye zaten o da kız yüzünden 3 lerde yatıyor Allahtan ctsi gecesi kızlar sakindi eşim annesine kızlara bak anne bu gece karım birkaç saat yanımda yatsın Dedi:))) 15 günde 1 zar zor kaçamak))) kayınvalidem olmasa kızların hakkından gelmem çok zor geceleri benle yatıyor kadıncağız.yazık gündüzleri bile evine zar zor gidiyor torunlarını çok severek kalıyor bakıcı eline bırakmam Dedi.
Biz iyiyiz teyzesi:) 28 inde 4.ayimiz bitecekselam kızlar nasılsınız bebişler nasıl
Canım sırt üstü yatarken elinden tutup kaldırmaya çalıştığında başını vücuduyla aynı anda kaldırabiliyor mu?yüz üstü yattığında bir taraftan diğer tarafa çeviriyor mu dönmesi için erken 6 aya kadar döner canım.bazıları daha hızlı olabiliyor.maşallah canım kilosuda güzelMaşallah büyüyor mucizelerimizbizde 4 ay 5 günlük olduk kilomuz da 7 buçuk. Oğluşum daha dönemiyor ama dünden beri gayret ediyor baya bi de başını yüzüstü yatınca oturur pozisyonda güzel tutuyor gel gör ki sırt üstü yatarken kaldırmaya çalıştığımızda bir türlü kaldıramıyor salıyor kendini normal mi acaba
Muhtemelen ikiz Allah saglikla deger artisi ve kucaginiza almayi nasip etsinKızlar merhaba hayırlı günler bugün kan tahlili yaptırdım tekrar transferin 11. Günü bugün 1764.83 cikti. İkiz olabilir mi
Olabilir tabi ama belli de olmuyor. Vajinal ultrasonla görülebilir belki iki gün daha bekleyip doktora gidebilirsiniz. Hayırlı olsun :)Kızlar merhaba hayırlı günler bugün kan tahlili yaptırdım tekrar transferin 11. Günü bugün 1764.83 cikti. İkiz olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?