Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Saol canım bencede tek mama ile devam etmek en iyisi

Cnm bn bebelac kullaniyoRum bir sikintim yok.tabi günde iki defada töpfer keçi sütü mamasi veriyorum cırt cırt kaka arının yapiolar.

Merhaba kızlar, nasılsınız bebişleriniz nasıl. uzun zamandır giremedim. Yatılı misafir bebek derken anca kendime gelebildim. dün kırkımız çıktı. bebeğimde bende iyiyim şükürler olsun.

Kızlar slm, artık kimse yazmaz oldu. Zaman su gibi akıp gidiyor. Bugünlerde canım çok sıkkın. Kızım memeyi bıraktı. Hiç ağzına almıyor, şuan oğlumla devam etmeye çalışıyorum. Kızıma da hak geçmesin diye bir göğsümü sağıp veriyorum. Artık gittiği yere kadar. Çünkü bende yoruldum, bunaldım..

Selam Canım; Benimde canım çok sıkkın bebişlerimin bir günü diğerine uymuyor birgün çok iyiler ertesi gün kötü gündüz çok az uyuyorlar gece kızımın biri törer estiriyor 2-3 lere uyumuyoruz yavrum çok obur haliyle çok gazı var Dr un verdiği ilaçları kullanıyorum maflor, omnivit herb baby- günde yarım çay kaşığı zeytinyağı mamasına karıştırıp veriyorum günde 1 kez kaka yapıyorlar yine de gece çok huzursuz oluyor kızım sanırım kolik. Benim kızların çok şükür iştahı iyi günde 8 Kere 60 yada 70 cc mama içiyorlar ve emmeye bayılıyorlar bi birini bi diğerini emzirmekten helak oluyorum 6 ayı doldursunlar meme den ayırıcam. İkiz Bebek bakmak çok zor kayınvalidem olmasa hayatta bakamazdım yani dayanamazdım. Desteğe rağmen Yemeğimi yiyecek vakit kısıtlı- uyku -banyo herşeyimi zar zor yapıyorum.bu arada 79 günlük olduk yarın Dr kontrol günümüz.

Maşallah canım, emzirdikten sonramı o kadar mama veriyorsun? Bizde öyleyiz. Kiloları iyi demişti sağlık ocağı. Mamayı ne ile veriyorsun?

Benimde annem yanımda ama haftaya gidecek. Yardımcı alacağım yanıma. Bilmiyorum nasıl yapacaz?

Bende yaptiricam hastaneye sordum 175 TL dedi sağlık ocağında hemşire arkadaşım var oda eczane de o fiyat dedi yaptırırsan iyi olur dedi bide
Bende yaptırıcam 2 ci ayda yaptırmak gerekmiş ben kaçırdım. Dr umuz 3 üncü ayda da yapılabilir 5 inci ayda 2.inci dozu yapılacak Dedi.

Can'ım senin bebeklere de maşallah. Sma mama içiyoruz Önce mama veriyorum sonra emziyorum genelde uyku Zaman'larına yakın emzirdiğimde daha çabuk dalıyorlar uykuya. İlk günden beri nuk un first choice plus cam silikon emzikli biberon 120 ml aso .. İle mama veriyorum ikisinide.. uç kısmı aynı meme ucu gibi.. Biz hem nuk hem baby brown biberon almıştık brown çok büyük diye ilk nuk verdik kızlar ona alıştı. Nuk biberon boyutu normal brown gibi büyük değil.tavsiye ederim.23 kasımda aşı günümüzdü kızımın biri 4500 ( 2545 ile doğdu) diğeri 4 kg (2310 ile doğdu) geldi.

Benim tek olduğu halde dumur durumdayım sizi düşünemiyorum kızlar gündüz uykusu nerdeyse yok bizde sabah ondan gece 12 ye belki toplam 1.5 saat ancak uyuyor gece de belli olmuyor zaten bazen 5 saat aralıksız bazen sürekli meme de aksamlari bir öğün mama veriyorum bazen cisli bezi çok ama kaka bazen 3 günde bir leylak04 Yenidunya3

Maşallah canım. Rabbim nazarlardan korusun sizi. Bende meme+mama gidiyorum. Biberon dr brawn kullanıyorum. Avent aldım onu sevmediler. Birde sizinkini deneyeyim olmazsa. 2. Ay aşılarını yaptırdın değilmi sende?

Canım gerçekten çok çok zor. Bir gülüşleri ömre bedel ama işte ... haftaya annemde gidiyor. 3. Ayı doldurcaz 16sında. Belki bir umut düzelirler diye bekliyorum

Allah kolaylık versin canım Bebek bakmak çok zor. İkiz bakmak daha zahmetli. 3 günde 1 kaka yapan Bebek daha huysuz olur. 2 günde bir çay kaşığı ucu ile 3-4 damla zeytinyağı mamasına karıştır kakasını 1 yada 2 güne yapsın ben Hergün zeytinyağı katıyorum mamaya. Kaka yı çabuklaştırıyor.

Maşallah canım. Rabbim nazarlardan korusun sizi. Bende meme+mama gidiyorum. Biberon dr brawn kullanıyorum. Avent aldım onu sevmediler. Birde sizinkini deneyeyim olmazsa. 2. Ay aşılarını yaptırdın değilmi sende?
Sağol canım cümlemizin evladını amin.23 kasımda 2 inci ay aşılarımızı yaptırdık 2 tane bacaktan ve koldan verem aşısı. Rota virüsü aşısından geç haberdar oldum hemen Dr u aradım 3 üncü ayda yaptır dedi. 11 gün sonra yaptırıcam.

Saol canım bide bundan alayım inş memeye döner
İnşallah canım Allah yardımcın olsun. Benim melekler uyuyor şimdi elimde çay var içerek onları seyrediyorum kızımın biri gece terör estirdi:)) saat 3 te yatabildik ve sonrasında 2 kere mama nöbetine kalktım 4 saat uykum var ama yine de onları seyretmeye doyamıyorum benim canımıniçi herşeyim kızlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…