• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Kızlar dun güle oynaya gittim kontrole.nst ye baglandim sancı çıktı. Alttan muayene 2 cm açılma .hmn yatis .açılma durduruldu sancı devam.eve çıktım doktor izniyle.sancıyı hissetmedim busefer ağırlaştım onun hafif ağrısı sandım taşıyamıyorum sanmıştım.
Ayy kuzular geliyor demek az kaldi.hic stres yapma bin masallah cok guzel haftalari gormussunuz

Kızlar nasılsınız ben çok sabırsızlanıyorum artık sanki 8 ay geçti şu son 20-25 gün geçmiyo iyice ağırlaştım hareket edemiyorum ikiz annelerini düşünemiyorum bile allah hepimizin yardımcısı olsun. Geçermiki bu günlerde bizde alırmıyız acaba kucağımıza :KK51:
bende çabuk yoruluyorum iş yaptığım günler kötü oluyorum.yarın kontrolum var

Kızlar dun güle oynaya gittim kontrole.nst ye baglandim sancı çıktı. Alttan muayene 2 cm açılma .hmn yatis .açılma durduruldu sancı devam.eve çıktım doktor izniyle.sancıyı hissetmedim busefer ağırlaştım onun hafif ağrısı sandım taşıyamıyorum sanmıştım.
Geçmiş olsun dinlen. Artık ikiz olunca daha erken gelme riski artıyor. Hadİ hayirlisu inşallah riskli zamanı atlatmissin.. bir hafta daha dişini sikarlarsa iyi..

İnşallah canım bol bol dinlen uzan. Tuvalet dışında kalkma. Doktora gitmedin mı.
Yok gitmedim canım, iyimi ediyorum kötümü bilmiyorum. Bugün dışarıda çıktım. Biraz yürüdüm. Doktorla randevu 6 eylülde. İnşAllah o güne kadar bir sıkıntı olmaz. Duramasam zaten acile gideceğim

Yok gitmedim canım, iyimi ediyorum kötümü bilmiyorum. Bugün dışarıda çıktım. Biraz yürüdüm. Doktorla randevu 6 eylülde. İnşAllah o güne kadar bir sıkıntı olmaz. Duramasam zaten acile gideceğim
Ihmal etme belki doktor önlemek icin birseyler yapar yada geciktirmek için.

Kızlar mama ve bez ne düşünüyorsunuz? Ben mama evolvia, bezide bu sefer molfix ya da sleepy alayım diyorum. Kızımda prima kullanmıştım ama sonra başka beze geçemedim pişik yaptı. Mamada aptamil içti kızım ama çok gaz ve kof şişlik yaptı.

Hanimlar ikizlerde serklaj yaptirdiniz mi bende ikiz hamileyim ilk hamileligimde de ikizdi 24 haftalik dogum yaptim bu kez serklaj yapilacak haliyle cok tedirginim işe yaramaz diye birde rahim agzi yetmezligi var iste onun icin serklaj uygulanacak ins bende 36 haftalari gorururm

Valla canım ben bu 2 gündür çok kötüyüm. Heran doğuracak gibi hissediyorum. Çok sancılarım var. İnşAllah bayramı atlatırım. Çok moralim bozuluyor.
İnş Canım bozma moralini Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin,ara arabenimde ağrım tutuyo ama ilk gebeliğim sancı mı ayırt edemiyorum şu ana kadar nst de bişi çıkmadı ama

Canım geçmiş olsun senin ikiz bide daha dikkat et kendine en ufak ağrını önemsememezlik yapma

Kızlar mama ve bez ne düşünüyorsunuz? Ben mama evolvia, bezide bu sefer molfix ya da sleepy alayım diyorum. Kızımda prima kullanmıştım ama sonra başka beze geçemedim pişik yaptı. Mamada aptamil içti kızım ama çok gaz ve kof şişlik yaptı.
Bezi ilk olarak molfixin göbek bağı oyuntulusunu aldım iyi gelirse devam edeceğim gelmezse bende sleepyi deneyeceğim, mama şimdilik bakmıyorum emmezse deniyeceğiz artık hepsini en yarayanı bulana kadar

Bana arkadasim evolvia onerdi ablam aptamil milupa hastanede hemsireler sma diye bir mama onerdi.sma aldik.biraz pahaliymis.cok kullanmiyoruz oglum emmek istiyor

Kızlar mama ve befix z ne düşünüyorsunuz? Ben mama evolvia, bezide bu sefer molfix ya da sleepy alayım diyorum. Kızımda prima kullanmıştım ama sonra başka beze geçemedim pişik yaptı. Mamada aptamil içti kızım ama çok gaz ve kof şişlik yaptı.
molfix markayı yeğenimde denedik memnun kalmadık. prima aldım. mama almadım şimdilik düşünmüyorum

Bugün doktora gittim. Bebeğim iyi haftasında devam ediyor. Doktor bir sıkıntı yok dedi. kilosu 2000 boy 43cm. sezeryan için 10 ekime gün verdi spinal yapacak. kıymetli bebek riske atmayalım dedi. ama 10 ekime kadar bekleriz bu süreç içinde suyun gelir 9-10cm açılman olursa normal doğuma alırım hemen dedi.

Valla canım ben bu 2 gündür çok kötüyüm. Heran doğuracak gibi hissediyorum. Çok sancılarım var. İnşAllah bayramı atlatırım. Çok moralim bozuluyor.
bende ayni durumdayim son 4 gundur hic olmadigim garip bir ruh hali. surekli aglama krizleri :( dogum yaklastigi icin mi bilmiyorum bide vajinamdaki kemikler inanilmaz agriyo giyinirken tek ayagimi kaldirirken nasil canim yaniyo. ikiz oldugu icin bu son haftalarimiz artik sanirim:) allah hepimize saglikla kucagimiza almak nasil etsin.

bu arada DaDLiShey DaDLiShey gecmis olsun canim ne durumdasin su an?

bende ayni durumdayim son 4 gundur hic olmadigim garip bir ruh hali. surekli aglama krizleri :KK43: dogum yaklastigi icin mi bilmiyorum bide vajinamdaki kemikler inanilmaz agriyo giyinirken tek ayagimi kaldirirken nasil canim yaniyo. ikiz oldugu icin bu son haftalarimiz artik sanirim:) allah hepimize saglikla kucagimiza almak nasil etsin.

bu arada DaDLiShey DaDLiShey gecmis olsun canim ne durumdasin su an?
Seninde ikizdi değil mi? Unuttum :) senin haftanda güzel. İnşAllah benimkiler de 2 hafta falan dayanırlar :) çok korkuyorum bazen. Aramızda 4 gün var :)

Yazılanları okudum da vallahi ciddi ciddi bebisler gelmeye başladı hayırlısı ile gelsinler hepsi inşallah DaDLiShey DaDLiShey canim dinlen bol bol Canim bende geçen nstye girdim bişey çıkmadı ama şuan yere eğilince falan. Böyle tuhaf bir ağrı oluyor rahimde bayramdan sonra da kontörlü var bakalım sizin ikiz bide Allah yardımcıniz olsun

Sanci ve açılma durduruldu 5 eylül randevum var büyük ihtimal günüm netleşecek ve ikizler gelecek .çok zor geçiyor günler ağrı vajinal calio resmen yatakta dönerken bile felaket ağrı oluyor. Dizlerim taşıyamaz oldu çabuk yoruluyorum .son zamanlar Allah yardımcımız olsun

Back