• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Ben günlük 3lt ye yakın şu içiyorum ve günlük yaş kayısı erik yiyorum bir kaç tane. Su ana kadar kabiz olmadım bağırsaklarım da iyi çalışıyor. Ama okuduğum kadariyla gebelikte hemoroid olabiliyormuş.
Canım benim kesinlikle gebelikten ve beslenmeden oldu hiç kabız olmadım gebeliğim boyunca hatta acı düzenli tükettiğim için tuvalette çok rahattım ama son 2 ay da çıktı inş. Geçer acıdan baharattan uzak durmaya çalışıyorum.

Kızlar ben 6 ocakta 5. Gün embriyosu transfer olmuştum doktor bana hiç daha şu gün doğumun yada sezeryanın olur demedi, benim tarihime yakın transfer olup ve tek gebelik için soruyorum günü belli olan varmı aranızda

elmaziye elmaziye ben sana hic rastlamadim. Sen hangi asamadasin? Allahim sana bana isteyen herkese nasip etsin insallah canim
Canım benım 3. Denemem olacak ..,ve yarın Opu randevum var aslında ocak ayındaki denememde çok aktıftım :KK49:bu defa biraz daha farklı ..ilk kez sana yazdım bu denemede .. Bakalım bende transfer sonrasında küçük bir kamp planlıyorum..stresten uzak doğa ile başbaşa ..Bizim gibi bebiş için çabalayan herkese önce sabır diliyorum..sabır olmazsa olmaz sanırım.. Sonrada Bebişe giden tüm yollarımızın sorunsuz aşılması tabii.. Ve en sonunda hosgelsinler dünyamıza:KK200::emir_bebek:Senin ilk denemen değilmi?

Canım benım 3. Denemem olacak ..,ve yarın Opu randevum var aslında ocak ayındaki denememde çok aktıftım :KK49:bu defa biraz daha farklı ..ilk kez sana yazdım bu denemede .. Bakalım bende transfer sonrasında küçük bir kamp planlıyorum..stresten uzak doğa ile başbaşa ..Bizim gibi bebiş için çabalayan herkese önce sabır diliyorum..sabır olmazsa olmaz sanırım.. Sonrada Bebişe giden tüm yollarımızın sorunsuz aşılması tabii.. Ve en sonunda hosgelsinler dünyamıza:KK200::emir_bebek:Senin ilk denemen değilmi?
anladim Allah sabir versin. Buraya yazmak bi yandan iyi bi yandan kotu. Yazinca okuyunca cogu seyi ogreniyosun ama bi yandan da telas yapiyosun.
Evet ilk canim. Bakalim hayirlisini diliyorum. Sali test gunum ama yarin da yaptircam test. Gercekten insanlarlardan uzak doga ile basbasa kalmak cok iyi geliyo. BIde yaninda sevdigin. Bide karninda bebislerin;) guzel oluyo ;)

Kızlar ben 6 ocakta 5. Gün embriyosu transfer olmuştum doktor bana hiç daha şu gün doğumun yada sezeryanın olur demedi, benim tarihime yakın transfer olup ve tek gebelik için soruyorum günü belli olan varmı aranızda
Ayy büyütmüşsün bebişi göbüşşte :emir_bebek:çok güzel masallah ..saglıkla kucağına al insallah az kalmış:nazar::KK200: zamannn nasıl hızlı ocak dönemini hatirliyorumda forumdan ..

anladim Allah sabir versin. Buraya yazmak bi yandan iyi bi yandan kotu. Yazinca okuyunca cogu seyi ogreniyosun ama bi yandan da telas yapiyosun.
Evet ilk canim. Bakalim hayirlisini diliyorum. Sali test gunum ama yarin da yaptircam test. Gercekten insanlarlardan uzak doga ile basbasa kalmak cok iyi geliyo. BIde yaninda sevdigin. Bide karninda bebislerin:KK66: guzel oluyo :KK66:
Bana Iyi geldi burasi cok güzel insallah var ..istisnalar hariç tabii ..sanirim biryerden sonra alışıyorsun ve kafanda soru da :nazar: kalmiyor . Cünkü her Bünye farkli herkes bekirtileri her süreçte farkli farkli yasiyor ..Onda böyle olmus neden bende olmadi diye düşünüp bu zamanı stresle geçirmemek lazım ... tatil iyi olacak kafaları çok bu mevzulara odaklarsak zaman geçmez:KK200:insallah güzel güzel devam eder degerlerin canim Bebişlerin seninle sonuna dek kalırlar:nazar:

Ben 26 Ocak transfer 5. Gün embriyosu 15 Ekim de gösteriyor doğum doktor 37. Haftada çatı muayenesi yapacak canım aramızda 20 gün var senin eylül sonu gibi ama az kalmış doktorun bilgilendirmesi lazım sonuçta hiç çatı muayenesi falan olacak şu tarihte demedi mi ? Benimde tek gebelik

Canım benim kesinlikle gebelikten ve beslenmeden oldu hiç kabız olmadım gebeliğim boyunca hatta acı düzenli tükettiğim için tuvalette çok rahattım ama son 2 ay da çıktı inş. Geçer acıdan baharattan uzak durmaya çalışıyorum.
Geçer inşallah. Acı ve baharatlı iyice azdırir. Çok geçmiş olsun.

Evet tahmini tarih çıkıyor zaten. Benim 26 eylül dendi ama plasenta previa olduğu icin 7 eylül gibı sezeryan olacak.

Arkadaşlar herkese merhaba benim çok zorlu bir ama çok guzel bir hikayem var 2 buçuk yıl evliyim eşimde sorum olduğu için bu ay prof ulun ulugda tup bebeğe baslicaktik ama çok şükür rabbime şükür gebe kaldim tup bebek ilaçlarını hastanede yüksek maliyet(2500) olunca tanıdık aracılığıyla ilaç deposundan uygun fiyata(1400tl) aldim ama şükür ilaçlara gerek kalmadı ilaçları istanbul tup bebek aret kamari teslim ettim ilaçlar puregon 7 kutu . Orgalutran 7 kutu ovitrelle 1 kutu ozel den daha detaylı görüşürüz arkadaşlar yardımcı olurum rabbim herkesin kucağını boş bırakmasın inşallah

Arkadaşlar herkese merhaba benim çok zorlu bir ama çok guzel bir hikayem var 2 buçuk yıl evliyim eşimde sorum olduğu için bu ay prof ulun ulugda tup bebeğe baslicaktik ama çok şükür rabbime şükür gebe kaldim tup bebek ilaçlarını hastanede yüksek maliyet(2500) olunca tanıdık aracılığıyla ilaç deposundan uygun fiyata(1400tl) aldim ama şükür ilaçlara gerek kalmadı ilaçları istanbul tup bebek aret kamari teslim ettim ilaçlar puregon 7 kutu . Orgalutran 7 kutu ovitrelle 1 kutu ozel den daha detaylı görüşürüz arkadaşlar yardımcı olurum rabbim herkesin kucağını boş bırakmasın inşallah
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. ama burada herkes hamile ilaçlara ihtiyaçları olacağını sanmıyorum. tüp bebek yaptıracakların açtığı topiklere yazabilirsin

canım sezaryan olacaksa doğum yapacağın tarihden 10 gün öncesini veriyor. mesela sen sezeryan olursan eğer 18.9.2017 de alırlar aksi bir durum olmazsa

rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. ama burada herkes hamile ilaçlara ihtiyaçları olacağını sanmıyorum. tüp bebek yaptıracakların açtığı topiklere yazabilirsin
Tesekkur ederim arkadasim cumlemize insallah heryere mesaj yaziyorum belki ihtiyaci olan biri olur

Cnim bnde 5 ocakta 5. Gün embriyosu transfer olmustum. Doktor bana 38+6 da yani 22 eylüle gün verdi. Ama ben normal istedigim icin baska doktor fikri alicam

Ben 26 Ocak transfer 5. Gün embriyosu 15 Ekim de gösteriyor doğum doktor 37. Haftada çatı muayenesi yapacak canım aramızda 20 gün var senin eylül sonu gibi ama az kalmış doktorun bilgilendirmesi lazım sonuçta hiç çatı muayenesi falan olacak şu tarihte demedi mi ? Benimde tek gebelik
Bugün ki kontrolümde dedi canım ben acele etmişim günahını almışım kadının, 37. Hafta benimde çatı muayenesi var eğer eylül sonuna doğmazsa ekimin ilk haftası zorunlu sezeryan için tarih belirleyeceğiz daha fazla beklemeyiz riske atmaya gerek yok dedi doktorum, bu arada bu günki usg de 35+3 günlük görünüyo kilomuz 2600 kg boyumuz 46 cm

Back