- 25 Temmuz 2016
- 2.723
- 2.540
- 133
- 32
Amiin cnim insallahhSenin daha erkene gün vermiş canım hayırlısı hakkımızda rabbim eylül ayında hepimizin yüzünü güldürsün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amiin cnim insallahhSenin daha erkene gün vermiş canım hayırlısı hakkımızda rabbim eylül ayında hepimizin yüzünü güldürsün
Çok şükür bende Ankaraya geldim, artık doğumu bekliyorum. Bende 6sında gideceğim doktora, belki benimde gün belli olur. Son düzlüğe girdik artık :) hem heyecan hem korku sardı beniBen 5 eylülde gidicem ve gün vercek ler çok heyecanliyim:) 36 bitiyor 5 inde isallahh
Bende sabırsız ve heyecanliyim.birde karnım yirtiliyor cok cnm yanıyor iki bebek çok zormuş. Çok şükür rabbime kritik zamanları atlattıkÇok şükür bende Ankaraya geldim, artık doğumu bekliyorum. Bende 6sında gideceğim doktora, belki benimde gün belli olur. Son düzlüğe girdik artık :) hem heyecan hem korku sardı beni
Amin canım, senin bebeklerin hareketleri nasıl? Benimkiler çok hareket etmiyor sanki. Böyle karnıma vurduğumda falan tepki veriyorlar biBende sabırsız ve heyecanliyim.birde karnım yirtiliyor cok cnm yanıyor iki bebek çok zormuş. Çok şükür rabbime kritik zamanları atlattık
Bebeklerimizin resimlerini attığımız günleri nasip etsin Rabbim. Ve anne olmak isteyen el açıp dua eden tüm kullarına bu duyguyu yaşatsın.
Canım sen 5 ocakta transfer olduysan 22 eylülde 39+6 olmuyor musun sezeryan için geç değil miCnim bnde 5 ocakta 5. Gün embriyosu transfer olmustum. Doktor bana 38+6 da yani 22 eylüle gün verdi. Ama ben normal istedigim icin baska doktor fikri alicam
Hareketleri iyi yalnız tek gebelige göre düşünme yerleri çok dar annesi .o yüzden haklı olarak nerelerini oynatsinlar:) oynadıklarında cnm çok aciyorAmin canım, senin bebeklerin hareketleri nasıl? Benimkiler çok hareket etmiyor sanki. Böyle karnıma vurduğumda falan tepki veriyorlar bi
Adet tarihim 24 aralık canim. Onu baz alıyo doktorlar. Transfer tarihini değil yani bnim doktorum oyle yaptiCanım sen 5 ocakta transfer olduysan 22 eylülde 39+6 olmuyor musun sezeryan için geç değil mi
Ay çok sevindim bı sitede bu haberleri almak inan öle güzel bişi ki ağladım sabah sabah allah bizede nasip etsin analı babalı büyüsün sağlıklı nice yılları olsun inş. Gözümüz aydın hep beraber, daha nice güzel baberler alırız inş.Arkadaslar merhaba.dun saat 11.30 da sezeryanla oglumu kucagima aldim.Rabbim herkesi yavrusuna hayirla saglikla kavustursun.spinal epidural karisik yapildi sezeryan kendi istegimdi.ameliyat sonrasi cok zordu benim icin.dun gece bile uyusuklugum gitmemisti.herkes 5 saat sonrasinda yururken ben 2 yurume tesebbusumde neredeyse bayginlik geciriyordum.cok korktum.ama hamdolsun bitti gitti.bin masallah sutum hemen geldi oglum emiyor.darisi sizlerin basina
Allahım uzun sağlıklı bir ömür nasip etsin .Ayyy minnak yanında simdi cok şükür. Sap sup anasını emiyor masallah.gözün aydin arkadaşım. Darısı hepimizin başına inşallahArkadaslar merhaba.dun saat 11.30 da sezeryanla oglumu kucagima aldim.Rabbim herkesi yavrusuna hayirla saglikla kavustursun.spinal epidural karisik yapildi sezeryan kendi istegimdi.ameliyat sonrasi cok zordu benim icin.dun gece bile uyusuklugum gitmemisti.herkes 5 saat sonrasinda yururken ben 2 yurume tesebbusumde neredeyse bayginlik geciriyordum.cok korktum.ama hamdolsun bitti gitti.bin masallah sutum hemen geldi oglum emiyor.darisi sizlerin basina
Darisi yavrusunun yolunu gozleyen herkesin basina insallah.kucagimda teyzesi.cok stresli bir hamilelik gecirdim benim sutum gelmez diyordum allahim tum annelere nasip etsin emzirebilmeyuAllahım uzun sağlıklı bir ömür nasip etsin .Ayyy minnak yanında simdi cok şükür. Sap sup anasını emiyor masallah.gözün aydin arkadaşım. Darısı hepimizin başına inşallah
Aminnn ins.beni de burda okudugum her gebelik ve dogum haberi cok duygulandirir.Ay çok sevindim bı sitede bu haberleri almak inan öle güzel bişi ki ağladım sabah sabah allah bizede nasip etsin analı babalı büyüsün sağlıklı nice yılları olsun inş. Gözümüz aydın hep beraber, daha nice güzel baberler alırız inş.
Allah analı babalı mutlu bir yuvada büyümeyi nasip etsin.çok sevindim canım. Darısı bizlerin başına inşallah.Arkadaslar merhaba.dun saat 11.30 da sezeryanla oglumu kucagima aldim.Rabbim herkesi yavrusuna hayirla saglikla kavustursun.spinal epidural karisik yapildi sezeryan kendi istegimdi.ameliyat sonrasi cok zordu benim icin.dun gece bile uyusuklugum gitmemisti.herkes 5 saat sonrasinda yururken ben 2 yurume tesebbusumde neredeyse bayginlik geciriyordum.cok korktum.ama hamdolsun bitti gitti.bin masallah sutum hemen geldi oglum emiyor.darisi sizlerin basina
Amin darisi saglikla sizlerin basina ins.guzel dileklerin icin cok tesekkur ederim.Allah analı babalı mutlu bir yuvada büyümeyi nasip etsin.çok sevindim canım. Darısı bizlerin başına inşallah.
Hayirli olsun ne guzel tutundumu diye belirtiler ararken bugunlere gelebilmis olmak Allah anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsinAllah bizlere ve isteyen herkeze bu gunleri yasatsin insallahArkadaslar merhaba.dun saat 11.30 da sezeryanla oglumu kucagima aldim.Rabbim herkesi yavrusuna hayirla saglikla kavustursun.spinal epidural karisik yapildi sezeryan kendi istegimdi.ameliyat sonrasi cok zordu benim icin.dun gece bile uyusuklugum gitmemisti.herkes 5 saat sonrasinda yururken ben 2 yurume tesebbusumde neredeyse bayginlik geciriyordum.cok korktum.ama hamdolsun bitti gitti.bin masallah sutum hemen geldi oglum emiyor.darisi sizlerin basina
Valla canım ben bu 2 gündür çok kötüyüm. Heran doğuracak gibi hissediyorum. Çok sancılarım var. İnşAllah bayramı atlatırım. Çok moralim bozuluyor.Kızlar nasılsınız ben çok sabırsızlanıyorum artık sanki 8 ay geçti şu son 20-25 gün geçmiyo iyice ağırlaştım hareket edemiyorum ikiz annelerini düşünemiyorum bile allah hepimizin yardımcısı olsun. Geçermiki bu günlerde bizde alırmıyız acaba kucağımıza
Masallah kuzucugaBenim durumum şükür iyi.pazartesi Dr a gittim 36+1 de 3kg olmusuz nst de sancim çıkmadı. Ama zaman azaldikca heyecan artıyor bende.sonunda oglumuza isim de seçtik :)