Selam kızlar
Benim ilki sezeryan olduğu için buda sezeryan olacak tarih 24 eylül 38+3 oluyorum o zaman doktorum erkende gelebilir ama biz sonuna kadar gitmeye çalışalım dedi , 2 gün öncede kontrol vardı kızım 2 kilo olmuş :)) ama ben yine hiç kilo almamışım doktorum artık 2 hafta sonraki kontrolde 1 kilo almış ol dedi kilo konusunda çok cimriydi hep 500 gr 15 gün için diyordu 1.5 aydır aynı kilodayım 500 gr artırdı
Şekere dikkat ediyorum sağlıklı besleniyorum dedim bebeğe şekerde lazım dedi saldım birazcık bende
kiloyu sanırım süt için istiyorlar çünkü vücuda yağda lazım diyor bakalım 15 günde kalacakmıyım 5.5 kilo aldım toplam.nst ye girdim sancı çıkmadı çok şükür,Sende durumlar nasıl ?
Yaptırmadım isim konusunda hala bizim evimizde kesinlik yok 3 kişiyiz birimizin beğendiğini diğerimiz beğenmiyor ne olacak bilmiyorum ama biran önce yaptırmak lazım şunun şurasında ne kaldı,instagramda güzel şeyler var.
Yat paso iyi yapıyorsun ,bebişler gelince yatmak hayal olacak hamileliğinin ve yatmanın tadını çıkar .
Kızlar bende lohusa sepetinden baktım pijama takımı benim beğendiklerim ya tükenmiş yada bedeni yok ne zormuş bu işler , ilk sezeryandada 2 takım pijama götürmüştüm ve rahat ettim geceliktense bence pijama sezeryan yeri lastikten aşağıda kalıyor çünkü, bebeğin sadece banyo bakım seti kaldı , önümüzdeki hafta içi hastane çantamı hazırlamak istiyorum çamaşır,ütü,steril işlemlerini halledeceğim inşallah.