• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Sknti neymis sorusunu ben de sordum.bir sknti yok.ben 7.5 kilo aldim gebeligin basindan beri.ona baglio az buluyor aldigim kiloyu.bir de bu haftalarda olabilir dedi.aslinda elle tutulur tatmin edici bir neden yok.hal boyle olunca resmi tatil gelmeden beni aradab cikarmak istiyor gibime geliyor.suyu da iyi bebegin
Eltimin doktoru da kendisi hastane değişecek diye erken yaptırmıştı doğumunu buda tatil için yapmış olabilir dediğin gibi canım ben de şuana kadar kilo almadım hatta hamile kaldığım kilodayim ilk aylar verdim onalri sadece geri aldık ama doktor hiç onu sorun etmedi

Bugün sana ettiğim dua varya anlatamam :) boynere gittim bizim burda AVM de ama orda suwen mağazası olduğu için satış yokmuş ordaki mağazasına gittim Allah'ım böyle elime aldığım takımlara bayıldım hepsi çok güzel ve çok uygundu şatafattan uzak ama çok güzel bibtakim gecelik sabahlık aldım 90 lira bir takım alt üst pijama 65 mi neydi oda çok uyguna geldi tavsiye ederim kızlar mallari çok kaliteli pamuklu öyle saçma sapan takımlar nette 200 falan yazık günah internet sitesinde indirim yok ama mağaza da var
Beğenmene sevindim. Güle güle giy.

Arkadaslar gunaydin.ben de ankarada olup pijama gecelik sabahlik arayanlar icin Kocabeyoglu pasaji altindaki pijama dunyasi ni oneririm.hatta subeleri var Antares ve natavega avm de.avm lerde adi My hamile diye geciyor magazanin:) avm magazalarindaki fiyatlar kizilaydakinden pahali degil.indirimli de cok guzel urunler var.ben hic oyle ozene bezene almasam da sabahlik gecelik olayini sevmedigimden cok guzel kombinler olusturdum.ilk kizilaydan pijama takim aldim ekru .sonra sezeryan olcan gecelik sabahlik al dedi herkes.antarese gittim 49 tl ye gecelik 59 tl ye sabahlik aldim ekru.sonra 39 tl ye tam benim tarzim klasik olmayan bir gecelik buldum ekru omuzlarinda mavi bebek figuru var ve omuzlardan citcitli cok cici.sabahligim pijamaya da geceliklere de uyumlu.ve pijamam 1 gecelik ve 1 sabahligim mariliyn marka.gayet kaliteli duruyor.ozetle 2 gecelik 1 sabahlik yeter bence antares ya da natavegadaki my hamile magazasina gidin.benim gibi ilk basta neyi nerde ariyacagini bilmez sekilde bosuna gezip yorulmayin sevgiler

Ikiz anneleri masallah bu haftalari nasil gordunuz benim bi ikiz kaybim var tekrar ikiz hamileyim cok orkuyorum anlatin da rahatlayim

Selam kızlar:KK36:

Ooo kızlar bayadır girememiştim doğumlar sezeryanlar konuşulmaya başlamış hakkımızda hayırlısı olsun öncelikle, neler kaçırdım doğuran zorunlu sezeryan olan varmı yada günü belli olan, nstde sancısı çıkarlar olmuş onlarda son durum ne

Benim ilki sezeryan olduğu için buda sezeryan olacak tarih 24 eylül 38+3 oluyorum o zaman doktorum erkende gelebilir ama biz sonuna kadar gitmeye çalışalım dedi , 2 gün öncede kontrol vardı kızım 2 kilo olmuş :)) ama ben yine hiç kilo almamışım doktorum artık 2 hafta sonraki kontrolde 1 kilo almış ol dedi kilo konusunda çok cimriydi hep 500 gr 15 gün için diyordu 1.5 aydır aynı kilodayım 500 gr artırdı:KK70:Şekere dikkat ediyorum sağlıklı besleniyorum dedim bebeğe şekerde lazım dedi saldım birazcık bende :KK48:kiloyu sanırım süt için istiyorlar çünkü vücuda yağda lazım diyor bakalım 15 günde kalacakmıyım 5.5 kilo aldım toplam.nst ye girdim sancı çıkmadı çok şükür,Sende durumlar nasıl ?

Kizlar kapı süsü yaptirdiniz mi yaptirditsaniz nereye siparis verdiniz.tarz birsey bulmaya calisiyorum

Yaptırmadım isim konusunda hala bizim evimizde kesinlik yok 3 kişiyiz birimizin beğendiğini diğerimiz beğenmiyor ne olacak bilmiyorum ama biran önce yaptırmak lazım şunun şurasında ne kaldı,instagramda güzel şeyler var.

Cnm valla bana doktor en azından bayramı atlatalım dedi.bayram bitio 36 bitio .işallah atlatiriz. Adalat verdi aksam bir defa içiyorum.sabah crinone jel akşam progestan .onun dışında dekavit ve b12 ,magnezyum ve calsiyum tablet içiyorum. Paso yatıyorum .

Yat paso iyi yapıyorsun ,bebişler gelince yatmak hayal olacak hamileliğinin ve yatmanın tadını çıkar .

Kızlar bende lohusa sepetinden baktım pijama takımı benim beğendiklerim ya tükenmiş yada bedeni yok ne zormuş bu işler , ilk sezeryandada 2 takım pijama götürmüştüm ve rahat ettim geceliktense bence pijama sezeryan yeri lastikten aşağıda kalıyor çünkü, bebeğin sadece banyo bakım seti kaldı , önümüzdeki hafta içi hastane çantamı hazırlamak istiyorum çamaşır,ütü,steril işlemlerini halledeceğim inşallah.

kızlar selam, kontrolden geldim. oğlum 2,5 kilo olmuş çok şükür. 5 eylül'de son kontrol ve doğum tarihini kesinleştirmek için tekrar çağırdı. artık günler geçmiyor bana..

Ikiz anneleri masallah bu haftalari nasil gordunuz benim bi ikiz kaybim var tekrar ikiz hamileyim cok orkuyorum anlatin da rahatlayim
Canım rahat ol, ilkini ne sebeple kaybettin? Buda önemli. Kaç haftalıksın? Bende ikizlere hamileyim, çok zor geçiyor ama bir şekilde dayanıyorsun. Rabbim güç veriyor. Sende bol dua et inşAllah sağlıkla alırsın kucağına

Canım rahat ol, ilkini ne sebeple kaybettin? Buda önemli. Kaç haftalıksın? Bende ikizlere hamileyim, çok zor geçiyor ama bir şekilde dayanıyorsun. Rabbim güç veriyor. Sende bol dua et inşAllah sağlıkla alırsın kucağına
Rahim agzi yetmezliginden 24 haftada kaybett 6 haftalik hamileyim bunda serklqj yapilacak siz de var mi serklaj

Rahim agzi yetmezliginden 24 haftada kaybett 6 haftalik hamileyim bunda serklqj yapilacak siz de var mi serklaj
Yok canım bende. Çok üzüldüm, inşAllah bunları sağlıkla kucağına alırsın. Kötü düşünme, ikiz topiğinde var arkadaşlar oraya yazarsan cevap verirler. 2017 topiğine gel. Aşk-ı Züleyha adlı arkadaş sanırım serklajlı.

Merhaba arkadaşlar. Dogum yaklasti ve sizce tepecik araştırma mi yoksa ege Üniversitesi özel mesai dışı doktor mu. Yada özel hastaneler beni kabul edermi
doktordan doktora degisiyo bazen kabul etmeyebiliyorlar ama bnde 29 haftalikken degistim hastane ve doktoru sende degistirebilirsinbirde izmirdeysen devlet hastanesi olarak urla iyi diyorlar

kızlar selam, kontrolden geldim. oğlum 2,5 kilo olmuş çok şükür. 5 eylül'de son kontrol ve doğum tarihini kesinleştirmek için tekrar çağırdı. artık günler geçmiyor bana..
Masallah canim oglusuna:nazar:, gunler azaldikca heyecan artiyor.. benimde herseyim hazir bekliyorum.. aman insallah vakitlice gelsin yinede bebeklerimiz

Masallah canim oglusuna:nazar:, gunler azaldikca heyecan artiyor.. benimde herseyim hazir bekliyorum.. aman insallah vakitlice gelsin yinede bebeklerimiz
canım inşallah vakitlice gelsinler tabi de insan sabırsızlanıyor. bu aralar hemen her gece doğum yaptığımı oğlumu kucağıma aldığımı görüyorum. artık son zamanlar olunca insan tüm benliğiyle bekliyorsa demek :)))

Cnm valla bana doktor en azından bayramı atlatalım dedi.bayram bitio 36 bitio .işallah atlatiriz. Adalat verdi aksam bir defa içiyorum.sabah crinone jel akşam progestan .onun dışında dekavit ve b12 ,magnezyum ve calsiyum tablet içiyorum. Paso yatıyorum .
İnş sağlıkla kucağımıza alırız bebelerimşzş canım bende clexane, dekavit, magnezyum, b12 kullanıyorum hayırlısı artık geceleri 2 saat uykum yok ama hep tuvalete kalkıyorum uykusuz gecelere daha doğmadan alıştırıyo beni benim velet:rolleyes:

Selam kızlar:KK36:

Benim ilki sezeryan olduğu için buda sezeryan olacak tarih 24 eylül 38+3 oluyorum o zaman doktorum erkende gelebilir ama biz sonuna kadar gitmeye çalışalım dedi , 2 gün öncede kontrol vardı kızım 2 kilo olmuş :)) ama ben yine hiç kilo almamışım doktorum artık 2 hafta sonraki kontrolde 1 kilo almış ol dedi kilo konusunda çok cimriydi hep 500 gr 15 gün için diyordu 1.5 aydır aynı kilodayım 500 gr artırdı:KK70:Şekere dikkat ediyorum sağlıklı besleniyorum dedim bebeğe şekerde lazım dedi saldım birazcık bende :KK48:kiloyu sanırım süt için istiyorlar çünkü vücuda yağda lazım diyor bakalım 15 günde kalacakmıyım 5.5 kilo aldım toplam.nst ye girdim sancı çıkmadı çok şükür,Sende durumlar nasıl ?

Yaptırmadım isim konusunda hala bizim evimizde kesinlik yok 3 kişiyiz birimizin beğendiğini diğerimiz beğenmiyor ne olacak bilmiyorum ama biran önce yaptırmak lazım şunun şurasında ne kaldı,instagramda güzel şeyler var.

Yat paso iyi yapıyorsun ,bebişler gelince yatmak hayal olacak hamileliğinin ve yatmanın tadını çıkar .

Kızlar bende lohusa sepetinden baktım pijama takımı benim beğendiklerim ya tükenmiş yada bedeni yok ne zormuş bu işler , ilk sezeryandada 2 takım pijama götürmüştüm ve rahat ettim geceliktense bence pijama sezeryan yeri lastikten aşağıda kalıyor çünkü, bebeğin sadece banyo bakım seti kaldı , önümüzdeki hafta içi hastane çantamı hazırlamak istiyorum çamaşır,ütü,steril işlemlerini halledeceğim inşallah.
Ben toplamda 12 kilo aldım canım doktorum normal dedi son kontrolde bende kilo almamışım bebek almıs 2100 gr,geceleri atıştırmayı bıraktım süt içiyorum sadece yinede bazen uykuya dalmak çok zor oluyo, bazen alt yanımda bi ağrı hissediyodum ilk bebeğim olduğu için tecrübesizim acaba sancı mi demiştim ama nstde bende de sancı çıkmadı şükür. Bakalım 37. Haftada konttolüm var çatı ve bebek kilosuna göre normal mi sezeryan mı bakılacak, hayırlısı olsun sağlıkla alayım kucağımada gerisi önemli değil, hepimizin bebelerine maşallah kızlar sağlıkla doğsunlar inş.

Merhaba kizlar iki gündür öğlen arası kısa süreli bir bulantı geliyor 10 -15 dk sonra geçiyor. Bu bulantilar yoktu birden neden tekrar geri geldi merak ediyorum. Sizde durum nasil

Selam arkadaslar.benim kontrollerim 3 gune 1 e dustu.dun nst de 120yi goren bir sancim oldu.vajinal muayene etmek istedi ama vajinusmus gecmisimden dolayi istemedim.psikolojik bir durum her ne kadar tup bebek asamalarini anestezisiz atlatsam da doktorumu pek sevmedigimden eminim ki muayene olamazdim.29 agustosa tarih belirlendi.insallah oglum durur o zamana kadar.bugun 37+4 uz.3kilo simdilik biraz yavasladi kilo alimi.ele avuca gelsin dedi dr 38+6 da sezeryan olacak kismetse.hepimiz hayirla ve saglikla kucagimiza alalim yavrularimizi.

Selam arkadaslar.benim kontrollerim 3 gune 1 e dustu.dun nst de 120yi goren bir sancim oldu.vajinal muayene etmek istedi ama vajinusmus gecmisimden dolayi istemedim.psikolojik bir durum her ne kadar tup bebek asamalarini anestezisiz atlatsam da doktorumu pek sevmedigimden eminim ki muayene olamazdim.29 agustosa tarih belirlendi.insallah oglum durur o zamana kadar.bugun 37+4 uz.3kilo simdilik biraz yavasladi kilo alimi.ele avuca gelsin dedi dr 38+6 da sezeryan olacak kismetse.hepimiz hayirla ve saglikla kucagimiza alalim yavrularimizi.
canım sağlıkla kucağına almanı dilerim. bebeğinin kilosu da gayet iyi maşallah. sancı dediğin nasıl birşey tarif edebilir misin? ne oldu da doktora gittin mesela?

Back