• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Evet cnm .bu kasılmalar sürekli oluyorsa bir gün içinde sanci demek.ben anlamamıştım mesela bebek poposunu kaldırıyor falan sanmıştım .biraz ağrı olunca bnde sizi gibi gittim doktora sancı var dedi yatırdı birgün bni.
ecegunes123 ecegunes123 bu durum bende de oluyo ikiz. sag tarafta toplanip sertlesme oluyor ama bu 20 küsürlü haftalardan beri var bende :) miniklerden biri poposunu cikariyor sanirim NST iyi cikti cunku

terlik olarak ne gotureceksiniz? instagramda almayanin dovuldugu tac terlik takimlarini begenmiyirum bir de eminonunde o terlikleri inceledim wc de altlari kayabilir. terlik ve tac fikriniz varsa paylasirmisiniz? sadece tac yaptirayim dedim 35 tl istediler saka gibi. gelin tacimi bile daha ucuza almistim ☺️

terlik olarak ne gotureceksiniz? instagramda almayanin dovuldugu tac terlik takimlarini begenmiyirum bir de eminonunde o terlikleri inceledim wc de altlari kayabilir. terlik ve tac fikriniz varsa paylasirmisiniz? sadece tac yaptirayim dedim 35 tl istediler saka gibi. gelin tacimi bile daha ucuza almistim ☺️
Bn taci 15 tl ye aldım .tamamen cicekli

Ben kendim yaptım ama bibtane normal rahat terlik almayı düşünüyorum evde parmak arası var ama hastanede o çok olmaz yoksa rahat bayağı şu markalı olandan :) ama.rahatlik önemli o terlikleri çok giyeceğmi sanmıyorum da işte bulunsun

Evet canım perşembe çağırdı öğlen gideceğiz bakalım Ankara ya temelli dimi doğum için. Artık hakkında hayırlısı inşallah canım ikizlerle :) biz içimizi ferah tutalım yıne ilk defa bu kadar çok bende böyle stres oldum ya normalde ayda bir cagirir ya hiç yani şimdi bu hafta geçmedi resmen bana
Ayy canım ben yarına randevu alamadım ya, doktorum izne gitmiş. Diğer doktorda tıklım tıklım. Bu sabah 7de arayacağım randevu için umarım alırım. Yoksa kadın doğumun aciline gitcem nst için yol öncesi

Ayy canım ben yarına randevu alamadım ya, doktorum izne gitmiş. Diğer doktorda tıklım tıklım. Bu sabah 7de arayacağım randevu için umarım alırım. Yoksa kadın doğumun aciline gitcem nst için yol öncesi
Aaa hadi ya bizim doktor kendisi yarina Çağırdigi için o verdi randevuyu ozel zaten çok sorun olmuyor da bakalım ne olacak inslalah iyidir herşey sende inslalah alırsın canım randevuyu olmazsa acilden git mutlaka için rahatlar en azından zaten kaç gündür meraktayiz

Kızlar bugün bnmde kontrol vardı 34+0 haftaligiz .ama bebisler şükür bir hafta önde çıktı. Kiloları 2600 ve 2800 dedi .nst de sancı çıkmadı şükür haftaya salı yine gidicez
Ayyy canımm maşallah ne güzel kiloları bebişlerin. Artık doğsalar da küvez riskin falan yok çok rahatlatıcı bişey maşallah

Ayyy canımm maşallah ne güzel kiloları bebişlerin. Artık doğsalar da küvez riskin falan yok çok rahatlatıcı bişey maşallah
İşallah cnm ya kilo ile alakalı değilmiş ciğer ile alakali mis. O yüzden 30. Haftada ciğer geliştiriciyi vurulduk.valla şeftali ve muz kilo aldırır dedi doktor.onu yiyorum bir ebede bol bol badem fındık ye dedi onuda yiyorm.migros tan soya sutu alıyorum günde bir bardak ondan içiyorum .başka bise yiyemiyor icemiyorum

İşallah cnm ya kilo ile alakalı değilmiş ciğer ile alakali mis. O yüzden 30. Haftada ciğer geliştiriciyi vurulduk.valla şeftali ve muz kilo aldırır dedi doktor.onu yiyorum bir ebede bol bol badem fındık ye dedi onuda yiyorm.migros tan soya sutu alıyorum günde bir bardak ondan içiyorum .başka bise yiyemiyor icemiyorum
Canım maşallah darisi bana inşallah ya kızlar fındık badem.bende yiyorum bakalım. bide normal süt içiyorum bende deneyeyim.soya sütünü ama ben şeftali yiyemiyorum :( nektarı olmazmi acaba :)

Arada olması normal ve dinlenince geçiyorsa olabiliyor. Bende de ara ara oluyordu ama uzaninca geçiyordu.
Sağlık ocağına gittim de eve geldim kendimi çok böyle halsiz kötü hissettim artık yoruluyorum yürürken bide ev 5. Kat merdivenler perişan ediyor ama hareket olsun. Diye yine yürüyorum..

Sağlık ocağına gittim de eve geldim kendimi çok böyle halsiz kötü hissettim artık yoruluyorum yürürken bide ev 5. Kat merdivenler perişan ediyor ama hareket olsun. Diye yine yürüyorum..
Benimde 5. Kat. O yüzden hastane dışında pek dışarı cikmiyorum. Çok bunalirsam ev içinde yürüyorum

Aaa hadi ya bizim doktor kendisi yarina Çağırdigi için o verdi randevuyu ozel zaten çok sorun olmuyor da bakalım ne olacak inslalah iyidir herşey sende inslalah alırsın canım randevuyu olmazsa acilden git mutlaka için rahatlar en azından zaten kaç gündür meraktayiz
Bu sabah aldım randevuyu, yarın gideceğim inşAllah. Seninde güzel haberlerini bekliyorum. Çıkınca yaz mutlaka

Şimdi çıktık doktordan bizimki öyle bir pozisyon daki nst ye girmek zorunda kaldık doktor rahim uzunluğunu olcemedi poposu aşağıda kafası yanda ayağı ve kolu ile yüzünü kapattığı için yüzü hiç görmedim zaten doğru dürüst göstermiyor çok şükür herşey yolunda karın çevresi gelişmiş 250 gr falan olmuş nst de sancı çıkmadı çok şükür

Şimdi çıktık doktordan bizimki öyle bir pozisyon daki nst ye girmek zorunda kaldık doktor rahim uzunluğunu olcemedi poposu aşağıda kafası yanda ayağı ve kolu ile yüzünü kapattığı için yüzü hiç görmedim zaten doğru dürüst göstermiyor çok şükür herşey yolunda karın çevresi gelişmiş 250 gr falan olmuş nst de sancı çıkmadı çok şükür
Valla benimki elimi soksam kafasına dokunurum o kadar aşağıda dedi

kizlar benimde cok fazla kasilmalarim olmaya basladi bir tarafa toplaniyor sanki bebis ve nefesim daraliyo bazen boyle oldugunda:anneadayı:bakalim yarin bende hastaneye gidecegim bunlar sanci olabilirmiiii

Ben kendim yaptım ama bibtane normal rahat terlik almayı düşünüyorum evde parmak arası var ama hastanede o çok olmaz yoksa rahat bayağı şu markalı olandan :) ama.rahatlik önemli o terlikleri çok giyeceğmi sanmıyorum da işte bulunsun
evet parmak arasi zor olur cunku yaz olmasina ragmen corap giymemiz gerekecek gaz olmasin bebeklere diye ☺️

Back