• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Dün bizede doktor genetik birşey olabilir belki deyince bende bize bi bakın bizim genetikten zayıf insan çıkar mı dedim gerçekten eşimin aile komple zaten kalıplı bizde de yok öyle ama baba tarafından bizimkiler ufak tefek :) bide canım sen kan sulandırıcı ya devam ediyor musun? Ben sadece coraspin kullaniyordum onuda bıraktım acaba onunla alakası olabilir mi ?
Canım ben coraspini 3. Ayda bıraktım. Sadece progestana devam ediyorum. 2 demir hapı, 1 multivitamin, 1 magnezyum ve 1 progestan alıyorum

Arkadaslar merhaba.kanguru kullanimi hakkinda ne dusunuyorsunuz.alsam mi almasam mi bilemedim.
Bu arada ben bugun itibariyle 37+0 im ctesi ve pazartesi nst ye girip sali ya da carsamba sezaryenle dogum olacak.
Dogum yapan var mi aramizda ben pek takip edemiyorum.Hepimiz saglikla kucagimiza alalim kuzularimizi insallah.sevgiler

Arkadaslar merhaba.kanguru kullanimi hakkinda ne dusunuyorsunuz.alsam mi almasam mi bilemedim.
Bu arada ben bugun itibariyle 37+0 im ctesi ve pazartesi nst ye girip sali ya da carsamba sezaryenle dogum olacak.
Dogum yapan var mi aramizda ben pek takip edemiyorum.Hepimiz saglikla kucagimiza alalim kuzularimizi insallah.sevgiler
Canım niye biraz daha beklemiyorsun?

Canim doktorun soyledigini aktardim.benim hemen alinmasi gibi bir tercihim yok..durabildigi kadar dursun isterim.tek bildigim ve istedigim sezaryen olmasi.normal doguramam ben.en dogru tarihte olur umarim.
İnşAllah canım. Bende aslında doktorun için demiştim ama yazım yanlışı olmuş :)

İnşAllah canım. Bende aslında doktorun için demiştim ama yazım yanlışı olmuş :)
Gunahini da almak istemiyorum.ankaradayim cok doktora gittim takip doktorum disinda onlar da 38 dolunca alinir dedi.ama daha gecen hafta durmaksizin gelisen bebege bundan sonra gelismez diyip bu hafta da gelisnemis demesi kafami karistirdi

Gunahini da almak istemiyorum.ankaradayim cok doktora gittim takip doktorum disinda onlar da 38 dolunca alinir dedi.ama daha gecen hafta durmaksizin gelisen bebege bundan sonra gelismez diyip bu hafta da gelisnemis demesi kafami karistirdi
Bende Ankarada doğum yapacağım inşAllah. Haftaya geleceğim tamamiyle. Benim kızımda 38+5 de sezeyana girmiştim. Niye gelişmesinki? Sıkıntı neymiş? Anne karnında 1 gün bile kardır eğer tıbben bir sıkıntı yoksa

Bende Ankarada doğum yapacağım inşAllah. Haftaya geleceğim tamamiyle. Benim kızımda 38+5 de sezeyana girmiştim. Niye gelişmesinki? Sıkıntı neymiş? Anne karnında 1 gün bile kardır eğer tıbben bir sıkıntı yoksa
Sknti neymis sorusunu ben de sordum.bir sknti yok.ben 7.5 kilo aldim gebeligin basindan beri.ona baglio az buluyor aldigim kiloyu.bir de bu haftalarda olabilir dedi.aslinda elle tutulur tatmin edici bir neden yok.hal boyle olunca resmi tatil gelmeden beni aradab cikarmak istiyor gibime geliyor.suyu da iyi bebegin

Siz nerede dogum yapacaksiniz.ben tobb da kismetse..dr um senol kalyoncu

Bu arada 3 gun arayla yapilan son 2 nst de sancim cikti.

Sknti neymis sorusunu ben de sordum.bir sknti yok.ben 7.5 kilo aldim gebeligin basindan beri.ona baglio az buluyor aldigim kiloyu.bir de bu haftalarda olabilir dedi.aslinda elle tutulur tatmin edici bir neden yok.hal boyle olunca resmi tatil gelmeden beni aradab cikarmak istiyor gibime geliyor.suyu da iyi bebegin
Sıkıntı yoksa zaten bebek son haftalarda daha çok kilo alıyor diyorlar. Bilmem doğrumudur ama tabi drna güveniyorsan yapacak birşey yok.benim ikiz olduğu için ne zaman gelir Allah bilir ama bende erken sezeryana girmek istemiyorum, dayanabildiğim kadar dayanmak istiyorum

Siz nerede dogum yapacaksiniz.ben tobb da kismetse..dr um senol kalyoncu
Canım benim yer daha belli değil :) doktorum tıp fakültesinde, kızımı orada yaptırmıştı. Bunda ne der bilmiyorum. Bayramdan sonraki hafta giderim artık herşeyi netleştiririz. İnşAllah o zamana kadar bir sıkıntı olmaz. Çünkü zorlanıyorum bide arabayla 10 saatte Ankya gelecem

Ooo kızlar bayadır girememiştim doğumlar sezeryanlar konuşulmaya başlamış hakkımızda hayırlısı olsun öncelikle, neler kaçırdım doğuran zorunlu sezeryan olan varmı yada günü belli olan, nstde sancısı çıkarlar olmuş onlarda son durum ne

Cnm karın çevresini çok takma o değişir hep önde olcak die bişe yok .panik yapma bidahakine kontrolde düzelir. Badem sut ceviz fındık yoğurt tüket .bnmde bugün kontrol vardı. Doktorlar bayramı atlatmak sağlamaya çalışıyorlar o zaman 36 bitmiş olcak.kiloları 2.200 ve 2.218 ölçüldü. Onun dışında yatacaksın dendi .ama oğlum var ve tekim ne kadar yatabilirim ki
Maşallah canım ikiz olmalarına ramen kiloları çok iyi benim 34+1 de 2100 gr dı bakalım ne olacak bayram sonrası

Maşallah canım ikiz olmalarına ramen kiloları çok iyi benim 34+1 de 2100 gr dı bakalım ne olacak bayram sonrası
Cnm valla bana doktor en azından bayramı atlatalım dedi.bayram bitio 36 bitio .işallah atlatiriz. Adalat verdi aksam bir defa içiyorum.sabah crinone jel akşam progestan .onun dışında dekavit ve b12 ,magnezyum ve calsiyum tablet içiyorum. Paso yatıyorum .

Hadi insallah canım. Benim de senin gibi eksiklerim var. Lohusa takımını suwen den aldım indirim vardı. Bende bu hafta sonu çantayı hazırlarim sanırım.
Bugün sana ettiğim dua varya anlatamam :) boynere gittim bizim burda AVM de ama orda suwen mağazası olduğu için satış yokmuş ordaki mağazasına gittim Allah'ım böyle elime aldığım takımlara bayıldım hepsi çok güzel ve çok uygundu şatafattan uzak ama çok güzel bibtakim gecelik sabahlık aldım 90 lira bir takım alt üst pijama 65 mi neydi oda çok uyguna geldi tavsiye ederim kızlar mallari çok kaliteli pamuklu öyle saçma sapan takımlar nette 200 falan yazık günah internet sitesinde indirim yok ama mağaza da var

Back