- 28 Mart 2014
- 2.883
- 2.361
- 133
kalp atışını duyduğum kontrolde kesmişti merkezim. 8.haftaydı sanırım.Arkadaşlar merhaba. Estrofem adlı ilacı kaç haftaya kadar kullandınız ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kalp atışını duyduğum kontrolde kesmişti merkezim. 8.haftaydı sanırım.Arkadaşlar merhaba. Estrofem adlı ilacı kaç haftaya kadar kullandınız ?
Geçmiş olsun canım aynisı banada olmuştu eczanede satılan okyanus suyu spreyinden önermişti doktor ben çok rahat ettim.Tuzli suda belki aynı işi görür.Çok fena kulak ve burnum tıkandı kızlar tavsiyesi olan varmı ? Ne kullanabilirim bitkisel
Cnm 11. Haftaya kadar kullandım.Arkadaşlar merhaba. Estrofem adlı ilacı kaç haftaya kadar kullandınız ?
Benim doktoruma devam diyor bende 6 haftalık hamileyim bebeğime bir zararı olur mu diye çok korkuyorum cevap verdiğiniz için teşekkür ederimCnm 11. Haftaya kadar kullandım.
Cevap verdiğiniz için teşekkürler inşallah sağlıklıdır bebeğiniz nette çok olumsuz yorum var bu ilaç hakkında baya morelim bozuldukalp atışını duyduğum kontrolde kesmişti merkezim. 8.haftaydı sanırım.
Ben kullanamadim ama ilk hamilelik döneminde burda kullanan arkadaşlar vardı onlar bayağı yazmışlardi diye hatırlıyorumCevap verdiğiniz için teşekkürler inşallah sağlıklıdır bebeğiniz nette çok olumsuz yorum var bu ilaç hakkında baya morelim bozuldu
canım şükürler olsun bebeğim sağlıklı. bu ilaçla alakalı çok polemik oluyor haklısın ama ben merkezime güveniyorum. kaldı ki ilk aylar kanama vs düşük tehlikesiyle defalarca başka başka doktorlara gittim acil olarak. hiçbir kadın doğumcu bunu kullanma vs demedi.Cevap verdiğiniz için teşekkürler inşallah sağlıklıdır bebeğiniz nette çok olumsuz yorum var bu ilaç hakkında baya morelim bozuldu
Benim doktorumda kullanacaksın diyor inşallah sağ salim kucağımıza alırız çok sağolun kaç gündür kafaya takmıştımcanım şükürler olsun bebeğim sağlıklı. bu ilaçla alakalı çok polemik oluyor haklısın ama ben merkezime güveniyorum. kaldı ki ilk aylar kanama vs düşük tehlikesiyle defalarca başka başka doktorlara gittim acil olarak. hiçbir kadın doğumcu bunu kullanma vs demedi.
Canım bebeğin sağlıklı ve kilosu normalse takılma bence bende 29 haftaligim 4 kg aldım ama bebeğin kilosu yerinde daha önce biraz geride diye üzülüyordum ama şimdi tam haftası ile uyumlu bence takılma hiç sağlıklı olması önemliMerhaba güzel anne adaylari
Bugun kafamı çok kurcaladilar. Guneslenmek için indim. Tesadüf odur ki bir suru tanıdık gördüm. Ne kadar oldu diyenlere soyledigimde herkes çok şaşırdı. Çok az kilo almissin dediler hep çok küçük görünüyor gibi şeyler söylediler. 31 haftaligim. Sizler kaç kilo aldınız? Bende mi anormallik var. 53 ten 59 a çıkabildim sadece
canım son aylarda asıl çok alınıyor. kilo almamaya çalış diyen doktoru duydum da kilo al diyeni görmedim ben. bebeğin kilosu normalse takılma sen o insanlara. bizim günlerimiz aynı, ben ilk aylar sigarayı bıraktığımdan çok aldım ama geçen aydan bu aya kadar 1,5 kilo almışım. karnıma bakan hamile demiyor zaten. ama bebeğim haftasının önünde gidiyor. bu dışardan nasıl göründüğünle alakalı değil demek kiMerhaba güzel anne adaylari
Bugun kafamı çok kurcaladilar. Guneslenmek için indim. Tesadüf odur ki bir suru tanıdık gördüm. Ne kadar oldu diyenlere soyledigimde herkes çok şaşırdı. Çok az kilo almissin dediler hep çok küçük görünüyor gibi şeyler söylediler. 31 haftaligim. Sizler kaç kilo aldınız? Bende mi anormallik var. 53 ten 59 a çıkabildim sadece
çok mu hareket halindesin? benim kuzum çok hareketli ama yürürken ayakta dururken uyuyor. ne zaman sol yanıma yatsam o zaman birde yemek yediğimde hareketleniyor özellikle.Kızlar merhaba 30. Haftaya girdim ama bebek hareketlerini çok az hissediyorum günde bi kaç kez dalgalanma şeklinde belli belirsiz gibi sizde de öyle mi
Aksine hiç hareketli degilim sürekli yatıyorum oda benle yatıyor galibaçok mu hareket halindesin? benim kuzum çok hareketli ama yürürken ayakta dururken uyuyor. ne zaman sol yanıma yatsam o zaman birde yemek yediğimde hareketleniyor özellikle.
Belki kişiden kişiye degidiyordur hareketliliği hissetmek. Yapiya gorede degisebilir belki.benim kuzucum genelde hareketli.ama yorgun olduğumda veya çok hareket ettiğimde onunda hareketleri azalıyor. Yemekten sonra yada meyve den sonra tekrar kipirdanıyor.Kızlar merhaba 30. Haftaya girdim ama bebek hareketlerini çok az hissediyorum günde bi kaç kez dalgalanma şeklinde belli belirsiz gibi sizde de öyle mi
canım yapısal olabilir. kuzenim son ay bikaç kere hissetmiş mesela. şimdi oğlu 9 aylık maşallah diyim çok uslu sakin bir bebek.Aksine hiç hareketli degilim sürekli yatıyorum oda benle yatıyor galiba
Merhaba canım. Benimkiler hiç durmuyor valla hatta artık çok canım acıyor. Sürekli hareket halinde olduğum günler daha düşük hissediyorum çalışıyorsan onun etkisi vardırKızlar merhaba 30. Haftaya girdim ama bebek hareketlerini çok az hissediyorum günde bi kaç kez dalgalanma şeklinde belli belirsiz gibi sizde de öyle mi
Canım sen bakma onlara doktorun bebegin kilosu iyi diyosa gerisi onemli degil demekki sen kendine drgil bebege kilo aliyosun demektir, beni soracak olursan 63 ile hamile kaldim kusmalarla 58ze düştüm simdi 70 kiloyum ama kilo alimimi doktorum 58den hesapliyor yani 12 kilo almışım iyi dedi doktorum 1.5 ayim kaldi 3 kilo ile kapatirsam 15 kilo ile tamamlicam hamileligimi nasipseMerhaba güzel anne adaylari
Bende 10 kilo aldım iştahım iyi hamur işi fazla değil başka herşeyi yiyorum. 60 la hamile kalmıştım. Dr kilomu beğendi bebeklere kilo aldırmışsın Dedi.Kızlar siz nasıl yani 4-5 kilo almışsınız maşallah. Ben 10 aldım ama inanın ki doğru düzgün yemiyorum. Yesem neler olacak kim bilir demek ki. 60la hamile kalmıştım.