• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Olsun atlamasınlar da biz eğilip bükülürüz artık :) ama bu eğilip bükülmeyi engellemek için ilk 7-8 ay kullanmak için park yatak da düşünebilirsin. Ben park yatak kesin alıcam da beşiği nasıl alacağıma karar vermedim bu anlattığım risklerden dolayı ama sanırım sallanmayan 2 kademeli derin beşiklerden alacağım
Ilk aylarda kendi odamizda tutacagimiz ve ilerleyen aylarda evin butun koselerinde bebek gozumuzun onunde olsun diye biz de park yatak aldik.anne yani ya da sepet besige cok imreniyordum ama 6 aydan sonra kullanilamayacak olmalari sebebiyle almadim.park yatak daha uzun vadeli...katlanip bagaja atilabilir olmasi acisindan da iyi. Yazlikta ya da memlekete annemlere gittigimde nerede yatircam derdi olmayacak ins

Hastane çantası alan ve hazırlayan var mı? Nasıl birşey aldınız ve içine neler koydunuz?
Kraftin bebek bakim cantasini aldim.hem sirt hem de yanda tasinabiliyor.fiyati da uygun.ozellikle sirt cantasi biciminde almak istedim.onunde yanlarinda bolmeleri var.icindeki bolmeleri fazla.ic bolmelere emzik.ates olcer yerlestirdim.biberon sicakligini muhafaza eden bir parcasi var.biberonu ona koydum.2 hastane cikisi takimi ve 1 tulum takim 2 battaniye.her bir takim ve battaniyeyi buzdolabi posetine yerlestirdim.tek kullanimlik alt acma ve prima premium ve islak pamuk mendil...

Hastane çantası alan ve hazırlayan var mı? Nasıl birşey aldınız ve içine neler koydunuz?
Cnm bn direk minik valiz aldım ikiz olunca ..4 hastane cikisi 4 battanıyesi. Prima 0 numara bez ,ıslak mendili,pudra si, hasta bezi yatağa serilen minik boy aynı zamanda alt açma olarak kullanılıyor. İki adet biberon.iki adet emzik.orkid.iki adet kilot iki adet sutyen .lohusa takimi .gogus ucu kotuyucu kremi lqnsolin, göğüs pedi. İki adet çorap. Bir el yüz havlusu.ayrıca sut pompa mak. Ve yedekleme biberonlari. Ağız bezleri ve önlük iki adette ekstra zibin şuan bunlar aklıma geldi

Ben hazirladim canim, ozel bi çanta almadim bebek arabasinin yaninda hediye verilen çanta vardi bez cantasi gibide degil Küçük bi bavul gibide degil onun icine, iki tane bahtaniyesiyle tam takim hastane cikisi koydum, fazladan eldiven corap sapka koydum, fazladan zibin koydum, göbek bagi oyuntulu 10 adet bez koydum. Pisik kremi agiz mendili koydum , biberon takimi henuz almadim alinca onu koycam bide eylul sonu ya benim dogum ne olur ne olmaz hava sartlari diye fazladan cokda kalin olmayan bi bahtaniye koydum, bu saydiklarim bebegin cantasi canim kendi cantami ayri hazirladim

Cnm bn direk minik valiz aldım ikiz olunca ..4 hastane cikisi 4 battanıyesi. Prima 0 numara bez ,ıslak mendili,pudra si, hasta bezi yatağa serilen minik boy aynı zamanda alt açma olarak kullanılıyor. İki adet biberon.iki adet emzik.orkid.iki adet kilot iki adet sutyen .lohusa takimi .gogus ucu kotuyucu kremi lqnsolin, göğüs pedi. İki adet çorap. Bir el yüz havlusu.ayrıca sut pompa mak. Ve yedekleme biberonlari. Ağız bezleri ve önlük iki adette ekstra zibin şuan bunlar aklıma geldi
pompa emzik bibreron hangi marka aldınız?

Iyi aksamlar arkadaşlar.5 haftalik hamileyim fakat bugun kanamam oldu.hemen doktoruma gittim kese duruyo bisey olmaz dedi.kanaman cogalirsa tekrar gel dedi.2 saat sonra kanamam cogaldi pihti seklinde kanamam oldu hemde.yine hastaneye gittim.bi serum bağladılar ve beklemekten baska birsey olmadigini soylediler.yasayan oldumu acaba boyle yorunlariniz neler

Iyi aksamlar arkadaşlar.5 haftalik hamileyim fakat bugun kanamam oldu.hemen doktoruma gittim kese duruyo bisey olmaz dedi.kanaman cogalirsa tekrar gel dedi.2 saat sonra kanamam cogaldi pihti seklinde kanamam oldu hemde.yine hastaneye gittim.bi serum bağladılar ve beklemekten baska birsey olmadigini soylediler.yasayan oldumu acaba boyle yorunlariniz neler
canım geçmiş olsun. bende aynı haftalarda kanama yaşadım. coraspini kesip progestan iğne başladı merkezim. merkezinle görüştün mü?

canım geçmiş olsun. bende aynı haftalarda kanama yaşadım. coraspini kesip progestan iğne başladı merkezim. merkezinle görüştün mü?
Evet görüştüm doktorumla.kese duruyo düşmemiş dedi.ayni sekilde coraspini birakmami soyledi.progestani zaten fitil olarak kullaniyorum hergün.kanamaniz nasildi sizin peki pihti seklindede geliyomuydu

Ilk aylarda kendi odamizda tutacagimiz ve ilerleyen aylarda evin butun koselerinde bebek gozumuzun onunde olsun diye biz de park yatak aldik.anne yani ya da sepet besige cok imreniyordum ama 6 aydan sonra kullanilamayacak olmalari sebebiyle almadim.park yatak daha uzun vadeli...katlanip bagaja atilabilir olmasi acisindan da iyi. Yazlikta ya da memlekete annemlere gittigimde nerede yatircam derdi olmayacak ins
Marka ve özellik olarak ne tercih ettiniz? Bize haftasonu bakacağız ama araştırmadım hangisi iyi

Marka ve özellik olarak ne tercih ettiniz? Bize haftasonu bakacağız ama araştırmadım hangisi iyi
Karyolasina gosterdigimiz ozeni park yataga gostermedik acikcasi...sanki hepsi birbirinin ayni gibi geliyor bana belki yaniliyorumdur.babymall de indirim vardi..kanzin 70*110 boyutlarinda bizim aldigimiz..sallanma ozelligi var.donenceli birsey istemedik ozelllikle.alt acma kismi var.titresim ve bir kac melodi iceren bir alet var

Evet görüştüm doktorumla.kese duruyo düşmemiş dedi.ayni sekilde coraspini birakmami soyledi.progestani zaten fitil olarak kullaniyorum hergün.kanamaniz nasildi sizin peki pihti seklindede geliyomuydu
ilk gün pıhtı şeklinde geldi canım. progestanı bende fitil olarak kullanıyordum kanama başlayınca fitili kestiler. günde bir kere 2 ampul progestan iğne verdiler. kanamam kesildikten sonra tekrar fitille döndük.

Bende sallanan almak istiyorum ama sallananlar tek kademeli ve yüksek oluyorlar sadece korkulukları inip kalkıyor. Bu yüzden bebek ayaklandıktan sonra düşme ihtimali yüksek gibi geldi bana onu için mecbur sallanmayan döneceğim sanırım. Çilek'e tekrar bakayım teşekkürler
Hem sallanıp hem kademesi ayarlanan vardı bende buldum bi tane ama arayıp soracağım yinede hatta fiyatı da uygun geldi beşik yatak uyku seti herşey içinde 490 TL di bebekonfor sayfasına bak canım ordan buldum ben tesadüf ama henüz almadım

Kızlar selam yardıma ihtiyacım var kafam çok karışık. Bu sorunu bu hafta halletmem gerekiyor. Şimdi olay şu ikizler içim kendi yatak odama önce 1 tane sığmamakta başladıklarında ise 2. Sini almak üzere park yatak alacağım ama aynı zamanda kuzuların odasını da yapacağım. Bu odada 4 kapılı bir dolapları olacak bir tane kanepe olacak. Asıl sorum şu ki büyüyen yatak almayacağım onun yerine her satıcının çocuklar 3-4 yaşına kadar kullanabilir dedikleri büyümeyen yataklardan almak istiyorum ama bu büyümeyen yataklarda hiç derin değil. Özellikle sallananlarının derinlikleri çok az. Korkulukları kademeli ama yine de bana yatma yeri ile korkulukları arasındaki mesafe çok az geldi. Sanki çocuk 1 yaşına geldiğinde korkuluklara tırmanıp atlayabilit diye düşünüyorum.
Bu yataklar ile ilgili deneyimi olan var mı?
Büyümeyen bu yataklardan mı alayım yoksa montessori şeklindeki yer yataklarından mı alayım.
Kafam çok karışık. Sizler nasıl yaptınız? Bir el atın şu konuya bekliyorum :))
Merhaba canım bende odalarını yapıyorum ikeadan beşik aldım 2 kademeli bebekken yüksekte sonrasında da bayagı bi alçak oluyor hatta bir yanı çıkıyor kendisi inip çıkabilir gibi oluyor. 2 adet ondan aldım ama ilk 3 ay yanımda yatsınlar istiyorum nasıl sıgıcaz 4 kişi yatağa bilmiyorum. Park yatak almayı düşünüyorum ikisini bir yatırırım diye inşallah hayal ettiğim gibi olur. Büyüyen yatakları ben beğenmiyorum ve 2 bebek olduğu için çok kaba oluyor.

Merhaba canım bende odalarını yapıyorum ikeadan beşik aldım 2 kademeli bebekken yüksekte sonrasında da bayagı bi alçak oluyor hatta bir yanı çıkıyor kendisi inip çıkabilir gibi oluyor. 2 adet ondan aldım ama ilk 3 ay yanımda yatsınlar istiyorum nasıl sıgıcaz 4 kişi yatağa bilmiyorum. Park yatak almayı düşünüyorum ikisini bir yatırırım diye inşallah hayal ettiğim gibi olur. Büyüyen yatakları ben beğenmiyorum ve 2 bebek olduğu için çok kaba oluyor.
Sanırım biz ikiz bebeği olanlar hep aynı şekilde ilerlemeyi tercih etmişiz :)) bu haftasonu şu karyola vr park yatak işini kafamda bitirebilirim inşallah :)

Hem sallanıp hem kademesi ayarlanan vardı bende buldum bi tane ama arayıp soracağım yinede hatta fiyatı da uygun geldi beşik yatak uyku seti herşey içinde 490 TL di bebekonfor sayfasına bak canım ordan buldum ben tesadüf ama henüz almadım
Sağol canım oraya da bakayım inşallah istediğim gibi bişey bulabilirim

Sağol canım oraya da bakayım inşallah istediğim gibi bişey bulabilirim
Umarım istedigin gibidir ben ikeadan alacaktim aslında ama orda vardı iki kademeli ön kısmı açılan ama mağaza da kalmamış internete satışta da kalmamış o yüzden alamadım bunu buldum sonra

Back