• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Kizlar bugün kuzum un hareketlerini hissetmedim son gunlerde yerinde duruyordu kıpır kıpırdi. HareketTen zor uyuyordum. Bugun böyle olunca çok üzüldüm. Sizde böyle birşey oldu mu
canım dün oldu ve çok korktum. tatlı bişeyler yiyip dümdüz uzandım, soluma döndüğümde başladı kıpırdamaya. sanırım artık daha uzun uyuyorlar.

İyi aksamlar arkadaslar.bisi sormak istiyorum sizlere.pazartesi günü cok şükür pozitifi gördüm.biliyosunuzdur jel ve fitil kullaniyoruz her gün.gün içerisinde ara sıra şeffaf su gibi akintiniz oldumu sizdede? Normalmi yani

İyi aksamlar arkadaslar.bisi sormak istiyorum sizlere.pazartesi günü cok şükür pozitifi gördüm.biliyosunuzdur jel ve fitil kullaniyoruz her gün.gün içerisinde ara sıra şeffaf su gibi akintiniz oldumu sizdede? Normalmi yani
Hayirli olsun allah tamamina erdirsin.ben 7.hafta bitene kadar jel kullandim ona bagli akintim oldu.ama hamileligin dogasinda var bir sekilde akintiniz oluyor.onemli olan enfeksiyon olmamasi.cok sık camasir degistirmenizi oneririm.doktorunuz da sizden yakin zamanda idrar tahlili isteyecektir.

Ben jel kullanmıştım 12 hafta kadar olmuştu canım hatta şuanda oluyor 2 ayda bir idrar testi istedi doktor bendeeneksiton çıktı hafif ama yine de ilerlememesi için dikkat etmek gerekiyor sık çamaşır değiştir günlük ped de önerilmiyor çünkü hayırlı olsun sağlıkla gelsin

Kizlar bugün kuzum un hareketlerini hissetmedim son gunlerde yerinde duruyordu kıpır kıpırdi. HareketTen zor uyuyordum. Bugun böyle olunca çok üzüldüm. Sizde böyle birşey oldu mu
Gecen bana da oldu çok tedirgin oldum tatlı yedim biraz uzandım falan sonra hareket etmeye başladı canım ister istemez her şeyden insan tedirgin oluyor

Hayirli olsun allah tamamina erdirsin.ben 7.hafta bitene kadar jel kullandim ona bagli akintim oldu.ama hamileligin dogasinda var bir sekilde akintiniz oluyor.onemli olan enfeksiyon olmamasi.cok sık camasir degistirmenizi oneririm.doktorunuz da sizden yakin zamanda idrar tahlili isteyecektir.
Cok tskr ederim cvbniz icin.endiselenmeme gerek yok ozaman.umarim ni sorun cikmaz.

Ben jel kullanmıştım 12 hafta kadar olmuştu canım hatta şuanda oluyor 2 ayda bir idrar testi istedi doktor bendeeneksiton çıktı hafif ama yine de ilerlememesi için dikkat etmek gerekiyor sık çamaşır değiştir günlük ped de önerilmiyor çünkü hayırlı olsun sağlıkla gelsin
Cok sagolun .sizde saglicakla kucaginiza lin insallah:dua:Yani sizdede mi o şeffaf su gibi akinti oluyor?ilk kontrolum haftaya o yuzden doktoruma soramadim

Cok tskr ederim cvbniz icin.endiselenmeme gerek yok ozaman.umarim ni sorun cikmaz.
Insallah bir sorun cikmaz:) icin ferah olsun.hamileligin basinda ve belirli periyodlarda doktorlar da idrar tahlili istiyor ve enfeksion varsa mudahale ediyorlar ki bunu konusmak icin cok erken sizin icin.once bir kesenizi gorun kalp atisinizi duyun insallah:)

Insallah bir sorun cikmaz:) icin ferah olsun.hamileligin basinda ve belirli periyodlarda doktorlar da idrar tahlili istiyor ve enfeksion varsa mudahale ediyorlar ki bunu konusmak icin cok erken sizin icin.once bir kesenizi gorun kalp atisinizi duyun insallah:)
Insallahh :dua:bu arada kacinci hafta kalp atisi duyuluyo

Galiba. Daha yeni başladı kipirdanmaya
canım seninkinin de saatleri var mı? mesela sabah erken saatlerde 7 gibi benimki uyanıyor epey kıpırtılar bişeyler oluyor. sonra bi daha akşam geç saatte o kadar aktif oluyor. gün içinde bişey yediğimde, uzandığımda, oturduğumda kıpırtılar oluyor ama sabah ve akşamki gibi aktif değil..

canım seninkinin de saatleri var mı? mesela sabah erken saatlerde 7 gibi benimki uyanıyor epey kıpırtılar bişeyler oluyor. sonra bi daha akşam geç saatte o kadar aktif oluyor. gün içinde bişey yediğimde, uzandığımda, oturduğumda kıpırtılar oluyor ama sabah ve akşamki gibi aktif değil..
Benimki gece aktif sanırım doğunca geceler biz zor olacak :) uyutmuyor çok rahatsız oluyorum gece bide böyle akşam saati ve şuan mesela coştu :)

İkiz anneleri ben çantayı yavaştan hazırlıyım diyorum. Ne olurr ne olmazz hazır olsun diye düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?
ben de aynı fikirdeyim de neyi ne kadar koyacağız hiç bilmiyorum :) mesela bez. ikişer hastane çıkışı aldım ben.

kızlar bu göğüs kalkanları ne işe yarıyor?
Canım bana arkadaş önerdi onun göğsü çok yaa oluyordu emzirirken rahat edersin dedi hatta içinde süt birikiyormus vs.damlamayi önlüyor demişti bende indirime girmiş diye aldım benim göğüs ucum da çok yok zaten yorumlara baktım mutlaka hastane cabtanizda bulunsun yazıyordu

Back