Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .
Yazdirayim canım dönüş belli değil :) lazım olur kalsın bı kenarda çok sağol

canım merhaba. bugün kan sonuçlarımı gösterdim. 3 gündür günde 6 kere açlık ve tokluk şekerimi ölçüyordum. sonuçlar şimdilik diyetle halledilebilir olduğu için diyet verdiler. ama bikaç hafta sonra insülin hem bebeğe hem bana yetmeyeceği için büyük ihtimalle iğneye başlayacağız. sen yarın güzel sonuçlar alırsın inşallah.

Merhaba tatlim. Insallah gerek kalmaz cnim ama napalim elimizde değil işte diyet hic zorlamiyo beni aksine oncekinden daha cok ama az ve saglikli yiyorum. Yalniz karpuz kiraz ve dondurma inanilmaz zorluyo resmen savas veriyorum. Sana ne sıklıkla meyve verdi diyetisyen

kızlarşeker yüklemesi yaptırdım bugun açlık 86

şekerli sudan sonraki 142 çıktı daha doktora gösteremedim 3 temmuzda göstericem

sanırım bir ara öğünümde var canım şimdi liste yanımda değil. ama benim zaten meyveyle çok aram olmadığı için talep etmedim. dondurma da canım çekerse değişimi sorarım mesela önümüz bayram tatlı yemek istersem diye ana öğündeki 1 dilim ekmeğin yerine ama yemeğin hemen arkasından yiyebilirsin dedi. yemekle birlikte kan şekerini hızlı yükseltmiyormuş. benim listemde beni zorlamayacak hatta hepsini yiyemeyebilirim dedim. uzun süre aç kalmamak da gerekiyor biliyorsun değil mi?

Evet cnim. Sana diyetisyenmi verdi listeyi yoksa kadın dogumcun mu?

bu zıbınların kendinden eldivenli olanları var dedi bi arkadaşım ama hiç rastlamadım. daha doğrusu kolu içe ve dışarı kıvrılan bi tarz yapmışlar eldiven görevi görsün diye. ama sanırım zıbınlarda yok tulum ve alt üst takımlarda var.
bende senin yaptığın gibi alayım hepsinden alayım en iyisi. valla bende hangisinden kaç tane alacağım hiç bilmiyorum. dediğin gibi çocuklar çok çabuk büyüyor. Sen yenş doğan ve 0-3 aylıktan kaçartane zıbın, tulum ve alt üst takım alacaksın canım? ayrıca biraz daha mı beklesem yaz sonu mu alsam? ay kafam çok karışık ya :)

çok teşekkür ederim iyi dileklerin için inşallah hepimiz sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza :)

ben neyden kaç tane alacağımı bilemiyorum kafam çok karışık. prematüre, yenidoğan ve 0-3 aylık alayım ilk başta diyorum. hepsinden her bebek için 3'er tane alsam yeter mi? siz neyden kaçar tane alacaksınız?

Hadi bakalim.hakkimizda hayirlisi insallah. Yarına bisey kalmadi. Bayram oncesi guzel haberler alsam keske :)))
ay canım inşallah ya. hamileliğimin başından beri canım hep tuzlu istiyordu bu şeker işi çıktığından beri aklım hep tatlılara kayıyor. ben yandım bari sen hayırlı haberlerle gel

ay canım inşallah ya. hamileliğimin başından beri canım hep tuzlu istiyordu bu şeker işi çıktığından beri aklım hep tatlılara kayıyor. ben yandım bari sen hayırlı haberlerle gel
Deli :) bnde ilk 5 ay agzima tatli surmedim mide. Bulaniyodu resmen. Simdilerde deli gibi tatli istiyo

Kızlar günaydın. Hastanedeyim şeker yüklemesi için. Açlık 86 cıktı içtim gazozu bakalim sonrasi ne olcak cok gerginim

Selam kızlar, birşey soracaktım hala progestan kullanan var mı aranızda? ben coraspini bırakmıştım ama progestana devam ediyordum. Son kontrolde de 1e düşürmüştü. Bu arada dün ben de ilk kez kıyafetlerini aldım. Kendime de gecelik ve pijama takımı aldım. İkiz olduğundan ben hep yenidoğan ve 3 aya kadar aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…