yarım saat önce baktım buna :) ama yatak kısmı rahat mı emin olamadım. kasa bin tl yatakla 1300₺ civarı kalmış aklımda. yinede yumuş yumuş kanepelere oturup kalkmak kadar rahat olur mu bilemedim.ejanaika size katiliyorum.Bende az önce odası için şöyle birsey aldım.Belki büyüdüğünde yatak olarak kullanırim :)
Emin ol cok rahat.Yataksiz 999 tl yatağı ikeadan alırsan 1600 gibi bi rakam yapiyor.Ben yatağı bi yorganciya dösek olarak yaptıracağım...sırt kısminada renkli yastiklar,yeri geldiģknde ben yatarim yeri geldiginde orada altini alirim diye dusundum.Yanina korumalik takip cocuk yatagi olarakta kullanabilirsin.yarım saat önce baktım buna :) ama yatak kısmı rahat mı emin olamadım. kasa bin tl yatakla 1300₺ civarı kalmış aklımda. yinede yumuş yumuş kanepelere oturup kalkmak kadar rahat olur mu bilemedim.
benim gördüğümün içinde tek kişilik yatak vardı, bi oturayım rahat mı diye düşündüm de yatak içine çökünce mobilya kısmı rahatsız edebilir diye düşündüm. birde çooooook geniş kanepeler vardı. arka yastıkları alınca tek kişilik yataktan geniş olur. onlara da bakabilirsinEmin ol cok rahat.Yataksiz 999 tl yatağı ikeadan alırsan 1600 gibi bi rakam yapiyor.Ben yatağı bi yorganciya dösek olarak yaptıracağım...sırt kısminada renkli yastiklar,yeri geldiģknde ben yatarim yeri geldiginde orada altini alirim diye dusundum.Yanina korumalik takip cocuk yatagi olarakta kullanabilirsin.
Bende bunu araştirdim ama 2 yaşından önce cok kullanışĺığı olamayacağına karar verdim.Ama önce besik sonra bu yatak cok güzel olur bencede.Ayrica odamizin rengide böyle olacak.Bi kismi duvar kagidi bi kismi bu renk.Arada sarı ve turkuaz düsündüm.Çok güzel heycanlar...Yillardır başkalarının cocuk odalarına fikir yürütürken simdi kendi bebek odani hazırlamak cok keyifli :)Seninle aynı düşünüyorum canım ,benim istediğimde bak böyle Eki Görüntüle 2009723
Bnimkide böyle kızlar. Uyku sorumlulugunun gelismesi açısından çok önemliSeninle aynı düşünüyorum canım ,benim istediğimde bak böyle Eki Görüntüle 2009723
Devlet veya ozel farketmiyor canim, tup bebek anneleri normal dogum yapamaz sezeryan olmali diyede bisi yok ama tup bebek doktorlari sezeryani oneriyor zaten zahmetli oldu riske atmaya gerek yok diyor, tüp bebek doktorunu biraktiginda normal doktorla devam ettiginde onlar icin her bebek ayni normalde yapabilirsin diyor, bana sorarsan hala kafam karisik tup bebek doktorum sakin riske atma sezeryan yap diyordu suanki doktorum duruma göre davraniriz dogum zamaninda catina bebegin gelisine bakar hersey uygunsa normal yapariz ama normal dogum esnasindada her ihtimale karsi sezeryana donecek diye de hazirlikli oliruz diyor hastanede oldugum muddetce korkum yok once allaha sonra doktoruma birakacagim kendimiKızlar merhaba tup bebek annelerıne sezeryanmı yapıyolar acaba devlette yada farketmıyormu
Cok begendimBnimkide böyle kızlar. Uyku sorumlulugunun gelismesi açısından çok önemli
Devlet veya ozel farketmiyor canim, tup bebek anneleri normal dogum yapamaz sezeryan olmali diyede bisi yok ama tup bebek doktorlari sezeryani oneriyor zaten zahmetli oldu riske atmaya gerek yok diyor, tüp bebek doktorunu biraktiginda normal doktorla devam ettiginde onlar icin her bebek ayni normalde yapabilirsin diyor, bana sorarsan hala kafam karisik tup bebek doktorum sakin riske atma sezeryan yap diyordu suanki doktorum duruma göre davraniriz dogum zamaninda catina bebegin gelisine bakar hersey uygunsa normal yapariz ama normal dogum esnasindada her ihtimale karsi sezeryana donecek diye de hazirlikli oliruz diyor hastanede oldugum muddetce korkum yok once allaha sonra doktoruma birakacagim kendimi
Teşekkürler canim. Umarım istedigim gibi gelirCok begendim
Canım sağlıkla gelsinlerde normal sezeryan hic farketmezkızlar benim doktorum iki doğumunu da sezaryen yapmış. normal doğumun riski çok fazla diyor. ben zaten evvelden rahime bıçak deydiği için mecbur sezaryen olcam.
tek isteğimiz bu zaten. ama normal doğumun riskleri korkutuyor beni. allah bu güzel günler hürmetine evlatlarımızla sağlıkla uzun ömürler versin bizlereCanım sağlıkla gelsinlerde normal sezeryan hic farketmez
Amin insallah aminnnntek isteğimiz bu zaten. ama normal doğumun riskleri korkutuyor beni. allah bu güzel günler hürmetine evlatlarımızla sağlıkla uzun ömürler versin bizlere
Amiiinn cnimm aminntek isteğimiz bu zaten. ama normal doğumun riskleri korkutuyor beni. allah bu güzel günler hürmetine evlatlarımızla sağlıkla uzun ömürler versin bizlere
Vallahi ben uzun kollu alıyorum herseyin malum kısa geliyorbende odayı almadım ama karar verdim. ikiz oldukları için 2 tane beşik 1 tane 4 kapılı dolap, 1 tane şifonyer ve 1 tanede tek kişilik yatak koyacağım odaya. tek kişilik yatağı çoğu zaman kullanacağız gibime geliyor. montessori tarzı benimde aklıma yatıyor am 2 bebiş olunca uygulayamam diye düşünüyorum.
bende birşey soracağım size malum bebişler kış bebişi olaca çıt çıtlı bodyleri uzun kollu mu alacaksınız kısa kollu mu?
Canım ben iç zıbınlari yarım ve uzun kollu tercih ediyorum üstüne de tulum veya alt üst takım.giydiririm diye ekim ayı çok soğuk olmasa bile sonra zaten hava soğutmalı benim evde çok aşırı ısınmiyor malesefbende odayı almadım ama karar verdim. ikiz oldukları için 2 tane beşik 1 tane 4 kapılı dolap, 1 tane şifonyer ve 1 tanede tek kişilik yatak koyacağım odaya. tek kişilik yatağı çoğu zaman kullanacağız gibime geliyor. montessori tarzı benimde aklıma yatıyor am 2 bebiş olunca uygulayamam diye düşünüyorum.
bende birşey soracağım size malum bebişler kış bebişi olaca çıt çıtlı bodyleri uzun kollu mu alacaksınız kısa kollu mu?
Canim ben hem kolsuz hem kısa kollu hem uzun kollu aldim. Malum evler daha sıcak olucak bebis için. Odanın durumuna göre giydiririm diye düşündüm. Içine kolsuz giydirirsem uzerine örgü yelek kazak tarzi giydirirm diyorum. Ama her ihtimale karsi bnce azda olsa al digerlerindenbende odayı almadım ama karar verdim. ikiz oldukları için 2 tane beşik 1 tane 4 kapılı dolap, 1 tane şifonyer ve 1 tanede tek kişilik yatak koyacağım odaya. tek kişilik yatağı çoğu zaman kullanacağız gibime geliyor. montessori tarzı benimde aklıma yatıyor am 2 bebiş olunca uygulayamam diye düşünüyorum.
Günaydın herkese iyi haftalar güzel anneler :) bizim bugün kontrolumuz var bakalım :)
Bide uçağa binmek için rapor almak gerekiyor mu kızlar ? Bilgisi olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?