- 23 Ocak 2017
- 492
- 476
- 18
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oh masallah cnm işallah güzel haberlerle gelirsin .Merhaba kızlar tebrik ederim sizleri. Bende 10 ocakta 5. Gün 5aa embriyo transferi oldum.
9. Gün 316
11. Gün 720 çıktı değerim. Yarın kontrolüm var nasipse. :)
İnşallah cnim. Grup güzel olmuş hayırlı olsun :)Oh masallah cnm işallah güzel haberlerle gelirsin .
Saol cnm dahada gelen olur herkes anne olur isallah sezenorhan ile yıllardır dostuz .oda tup bebekle hamile kaldı. Hep derdik beraber kalsak hamile die .nasipmiş. hayırlısıyla kucağımıza da alırsak dahada nediyeyim Allah duysunİnşallah cnim. Grup güzel olmuş hayırlı olsun :)
Aynı gün transfer olmuşuz canım :) 13. gün değerim 177.88...Allah hakımızda hayırlısını versin inşallahMerhaba arkadaşlar. .2017 eylül anneleri gelin hepberaber doğumu bekleyelim.
Ben 11 ocak 2017 de transfer oldum.10.gün değerim 363
12.gün değerim 950.7
15 gün sonraya ilk kontrol için randevu verdiler.büyük ihtimalle ikiz
Ooo çok güzel hayırlı olsun cnmsagsalim kucağına almayı nasip etsin yaradankaçıncı denemen?Aynı gün transfer olmuşuz canım :) 13. gün değerim 177.88...Allah hakımızda hayırlısını versin inşallah
ilk denememdi canımOoo çok güzel hayırlı olsun cnmsagsalim kucağına almayı nasip etsin yaradankaçıncı denemen?
Cnm hcg gayet güzel. Progestana takılma Dur bir arastirayimBenim progesteron 3 çıkti ya. Hcg 1326. Bu progesteron çok canımı sıktı. Sizde nasıl Di. Lütfen birşeyler söyleyin umudum kalmadi
Sol canım yaa kafayı yiyeceğim.Cnm hcg gayet güzel. Progestana takılma Dur bir arastirayim
Cnm kimi gebelikte yavaş yükselirsin. Kese falan görüldü mu sendeSol canım yaa kafayı yiyeceğim.
Yok canım daha baktırmadim. Benim 5. Gün embriyoşu. Vajinal je kullandum sürekli ama etkisi olması galiba. Hemen 100mg progestan iğne vuruldum..ama moralim bozuk niye bu kadar dusuk. Hcg düzenli artiyor ağrım yada kanamam yok. Düne kadar adet sancısı gibi sancim vardı bugün o da yok. Senin durumun ne ağrın falan var miCnm kimi gebelikte yavaş yükselirsin. Kese falan görüldü mu sende
Bu Arada senin progesterona bakildimi. Ve ne kullanıyorsun şuan. İlaç yada iğne olarskCnm kimi gebelikte yavaş yükselirsin. Kese falan görüldü mu sende
Bn progestan fitil kullanıyorum. Estrofem hap bide.bakılmadı cnm.ama endişelenme hiç sakın ol bakim.bir doktor görsün .Bu Arada senin progesterona bakildimi. Ve ne kullanıyorsun şuan. İlaç yada iğne olarsk
Ayy ne güzelmiş:)) insallah cnim.Saol cnm dahada gelen olur herkes anne olur isallah sezenorhan ile yıllardır dostuz .oda tup bebekle hamile kaldı. Hep derdik beraber kalsak hamile die .nasipmiş. hayırlısıyla kucağımıza da alırsak dahada nediyeyim Allah duysun
Oy maşallah ..Allah kucağına almayı nasip etsin cnmHayırlı olsun inşallah herkese. Bende 19 aralık transfer tarihim. 10 eylül tahmini doğum tarihi inşallah.