• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekle 2017 eylul-ekim anneleri

Bebeginizin Cinsiyetı?

• Erkek

OY: 24 48,0%
  • Kız

OY: 13 26,0%
  • Bir kız, bir erkek

OY: 5 10,0%
  • İkiz kız

OY: 4 8,0%
  • İkiz erkek

OY: 3 6,0%
  • Üçüz

OY: 1 2,0%

• Ankete Katılan
    50
  • Anket Kapalı .

DaDLiShey

3 cocuklu;)çok şükür :)
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2017
492
476
18
38
Merhaba arkadaşlar. .2017 eylül anneleri gelin hepberaber doğumu bekleyelim.
Ben 11 ocak 2017 de transfer oldum.10.gün değerim 363
12.gün değerim 950.7
15 gün sonraya ilk kontrol için randevu verdiler.büyük ihtimalle ikiz

Canım tekrar tebrik ederim benimde 3 ocak transfer tarihim 5. Gün embriyosu iki adet transfer edildi ve ikizlerimin kesesini gördük çok şükür 31 ocakta kalp atışları için gidicez nasipse . 24 yaşındayım . 3 yıldır bebek istiyoruz bu güne nasipmiş tüp ile kavuştum meleklerime inş hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım

Merhaba kızlar tebrik ederim sizleri. 25 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim. 2.denememde pozitifi gördüm çok şükür. Bende 10 ocakta 5. Gün 5aa embriyo transferi oldum.
9. Gün 316
11. Gün 720 çıktı değerim. Yarın kontrolüm var nasipse. :)

İnşallah cnim. Grup güzel olmuş hayırlı olsun :)
Saol cnm dahada gelen olur herkes anne olur isallah sezenorhan sezenorhan ile yıllardır dostuz .oda tup bebekle hamile kaldı. Hep derdik beraber kalsak hamile die .nasipmiş. hayırlısıyla kucağımıza da alırsak dahada nediyeyim Allah duysun

Merhaba arkadaşlar. .2017 eylül anneleri gelin hepberaber doğumu bekleyelim.
Ben 11 ocak 2017 de transfer oldum.10.gün değerim 363
12.gün değerim 950.7
15 gün sonraya ilk kontrol için randevu verdiler.büyük ihtimalle ikiz
Aynı gün transfer olmuşuz canım :) 13. gün değerim 177.88...Allah hakımızda hayırlısını versin inşallah

Benim progesteron 3 çıkti ya. Hcg 1326. Bu progesteron çok canımı sıktı. Sizde nasıl Di. Lütfen birşeyler söyleyin umudum kalmadi

Cnm kimi gebelikte yavaş yükselirsin. Kese falan görüldü mu sende
Yok canım daha baktırmadim. Benim 5. Gün embriyoşu. Vajinal je kullandum sürekli ama etkisi olması galiba. Hemen 100mg progestan iğne vuruldum..ama moralim bozuk niye bu kadar dusuk. Hcg düzenli artiyor ağrım yada kanamam yok. Düne kadar adet sancısı gibi sancim vardı bugün o da yok. Senin durumun ne ağrın falan var mi

Benim de 12 ocak ta transfer oldu. Herşey normal ama bu progesteron inşallah yükselir iğne sayesinde. Benim tekrarlayan gebelik kayıplarım var. Bu da olmazsa intralipid serum deneyecegim.

Hayırlı olsun inşallah herkese. Bende 19 aralık transfer tarihim. 10 eylül tahmini doğum tarihi inşallah.

Back