Tup bebek

Kizlar slm ne alemdesiniz acaba benim gibi bel agrisi ceken var mi ?
Ayakta oldugum zaman hissediyorum genelde yatinca geciyor hayirlisi bakalim ama icimde hic bir heyecan yok bu sefer ,alistim duruma sanirim

Bel ağrısı bendede var ilk transferde de vardı ama tabiki herseyin hayırlısı sabırsızlıkla test günümü bekliyrum bugün 4. Gunum☺

tedaviye başlarken istenen tahliller, eczaneden alınan ilaçlar-iğneler ve embriyo dondurma masrafı da dahil toplam tüp bebek masrafım 7500 lira tuttu. tüm harcamaları tarih ve detaylarıyla yazdığım bir excel dosyam var zaten.
transferden sonraki 9.günüm bugün, yarın kan testim var ama sonuç olumlu bile olsa kalp atışı duyana kadar ikna olamayacağım sanırım.

Insl hayırlısı olur ve bebeğine kavuşur sun canım benimde bugün 8. Gün cumartesi test günüm ikinci denemem heyecanla bekliyrum

Insl hayırlısı olur ve bebeğine kavuşur sun canım benimde bugün 8. Gün cumartesi test günüm ikinci denemem heyecanla bekliyrum
Insallah tutar bebegin cnm benimde birinci tutmadi rdv aldim doktordan hic bir sorun yoktu bende ama genede tutmadi insallah bebegin hic birakmaz seni ..

slm aranıza yeni katıldım ismim neriman
2008 yılında evlendım ve ılk 2 yıl cocuk dusunmedık sonrakı zamanlarda cocugumuz olmadı hangı doktora gıttıysek gıdelım ne bende ne esımde sorun buldular hatta bı doktor nokta kadar leke gorsem bundan olmuyo dıyıp kurtulcaz dedı sonra asılama yaptırdık nısan ayında olmadı malesef test yapacagım 1 gunden once adet oldum
kısa bı aradan sonra tup bebek ıcın hocamızla gorustuk bu adetımın 3. gunu beklıyo bızı hem cok korkuyorum hem ıcımde bı tuaf bı mutluluk var sızlerı hep takıp edıyodum okuyodum yazmak ıstedım umarım ıstedıgınız hayalını kurdugunuz melekler sızlere bagıslanır

Valla kizlar mumkunmu bilmiyorum ama 5.gun embriyosu konuldu 20 kasin cuma gunu bugun idrar testi yaptim meraktan silik cizgi cikti :) guluyorum cunku hamileymis gibi hissetmiyorum bilemedim beklicezzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…