Tup bebek

Kızlar bana sgk ile anlaşmalı tup bebek merkezi söyleyin. Benim uğraşmaya gerek kalmadan onların evraklarla ugrasan bi merkez acil

Moralim çok bozuldu geçen sefer de bi damla kahverengi akıntı olmuştu çok çok az yine kahverengi akıntı geldi tutmicak sanırım.... aşırı duygusallıkla geldi sinirlerim laçka..

Moralim çok bozuldu geçen sefer de bi damla kahverengi akıntı olmuştu çok çok az yine kahverengi akıntı geldi tutmicak sanırım.... aşırı duygusallıkla geldi sinirlerim laçka..
Canim uzulme o tutunma lekesidir devami yoksa cogunda boyle olup hamile kaliyolar gormussundur yazilari icini ferah tut

Arkadaşlar merhaba benim sorunum biraz farklı. Ama nokta ortak geçen sene kızımı on gün öncede yenidoğan oğlumu pulminer hipertansiyon sebebiyle kaybettim. Doktor bundan sonra iyi bi gen taraması yapıp tüp bebek yapılması gerektiğini söylüyor. Tabi 1 sene arayla 2 sezeryan artık ara vermem lazım. Bana bildiğiniz iyi bi gen uzmanı veya tüp bbk neyse yurt dışı içi farketmez yardci olabilir musiniz

Mesela ben:)hiçbir belirtim yoktu ve hamileymişim:)2 aylık şu an kızım darısı size:)

Canim uzulme o tutunma lekesidir devami yoksa cogunda boyle olup hamile kaliyolar gormussundur yazilari icini ferah tut
Geçen seferde aynı senaryoya maruz kalınca gerildim şu an için devamı yok umarım dediğin gibidir sağol...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…