-
- Konu Sahibi Hayalkurmak
Hangi merkezIki deneme genetik tahliller=otuz bin lira
Insallah hic gerek kalmaz canim ugraslarin bosa gitmez ..
genetik problemmizi var memorial sisli de...Hangi merkez
Genetiği tedavisi mümkün mügenetik problemmizi var memorial sisli de...
Hayır mümkün değil bulunan embriyolar genetik açıdan incelendi sağlıklı olan embriyo ya da embriyolar transfer ediliyor...Genetiği tedavisi mümkün mü
Tamam da genetik bozukluk olunca içinden sağlıklı embriyo çıkıyor muHayır mümkün değil bulunan embriyolar genetik açıdan incelendi sağlıklı olan embriyo ya da embriyolar transfer ediliyor...
tabii eşim taşıyıcı olduğundan mesela benim 11ebriyoda bir adet bulunduTamam da genetik bozukluk olunca içinden sağlıklı embriyo çıkıyor mu
Ya sen bana akıl ver ozamantabii eşim taşıyıcı olduğundan mesela benim 11ebriyoda bir adet bulundu
Özeline yazacağımYa sen bana akıl ver ozaman
tabii elimden geldiğince...Özeline yazacağım
Mesela ben:)hiçbir belirtim yoktu ve hamileymişim:)2 aylık şu an kızım darısı size:)Canim belirtiye bakarsan benim 9 cu gunum hala tik yook cogu okudugum yerlerde belirtisi olmayanlarda hamiis suanda allah ol derse olur insaalah hakkimizda hyrlisi olsun :)
Ayy ne guzel canim allah size bagislasin guzel omurlu olsun inslh:) aynenn hic takmiyorum belirtiyee , insallah cnm darisi bana ve tum isteyenlere :))Mesela ben:)hiçbir belirtim yoktu ve hamileymişim:)2 aylık şu an kızım darısı size:)
Canim uzulme o tutunma lekesidir devami yoksa cogunda boyle olup hamile kaliyolar gormussundur yazilari icini ferah tutMoralim çok bozuldu geçen sefer de bi damla kahverengi akıntı olmuştu çok çok az yine kahverengi akıntı geldi tutmicak sanırım.... aşırı duygusallıkla geldi sinirlerim laçka..
Mesela ben:)hiçbir belirtim yoktu ve hamileymişim:)2 aylık şu an kızım darısı size:)
Geçen seferde aynı senaryoya maruz kalınca gerildim şu an için devamı yok umarım dediğin gibidir sağol...Canim uzulme o tutunma lekesidir devami yoksa cogunda boyle olup hamile kaliyolar gormussundur yazilari icini ferah tut
bende oyle dusunuyorum cnm ıns gebesindir..Bence hic vakit kaybetme derim direk tupe gec canim genede kendin bilirsin ben evleneli 2 sene oldu tup bebek yapti doktorum suan beklemedeyim sonucu ..