Tup bebek

Ben bekleme suresindeyim bu üçüncü günüm hiçbir belirtim yok heyecandan duramiyorum....

Canim belirtiye bakarsan benim 9 cu gunum hala tik yook cogu okudugum yerlerde belirtisi olmayanlarda hamiis suanda allah ol derse olur insaalah hakkimizda hyrlisi olsun :)

Bu ikinci denenme umarım hepimiz için hayırlısı olur... doktorun hafif bi yapisiklik var dedi bu denenen tutmazsa laparoskopi yapılacakmış bakalım...

sımdı kızlar kafamda delı sorular sızlere de danısayım benım ve esımın butuuunn tahlıllerı normal hatta supperr cıktı rahım fılmımde sukur kı tertemız ammaaa gelın gorun kı 3 yıldır bebıs yok hadı bır yılını sıldım 2 yıldır bebek ıstıyoruz yok... 3 kez catlatma ıgnesı vuruldum yumurtlamamda var ama yıne bebek yok tedavıye devam.. doktor dıyor kı 3 kez daha ıgneyle tedavı olmazsa asılama, aşılama da tutmazsa tup dusunucez.. ama benım dusuncem de su yonde; bızım sorunumuz bana kalırsa dollenme olmuyor hanı ne bıleyım esımın spermlerınde falan bozukluk yavaslılık olsa eyvallah asılama dusuneyım ama bana dırek tup daha mantıklı gelıyor benım durumumda.. sız ne dıyorsunuz?

aaa cok ıyı tutmus fıyatı cnm ıns gebe kalırsın.. pekı hangı ılde hangı hastanede
antalya memorial 2 adet blast transferim oldu herşey neredeyse mükemmeldi ama sonuç negatif doktorum karyotip analizi (genetik analizi) yaptırmamı istedi. onu yaptıracağım. 5. tedavimi mart gibi olacağım.

Bence hic vakit kaybetme derim direk tupe gec canim genede kendin bilirsin ben evleneli 2 sene oldu tup bebek yapti doktorum suan beklemedeyim sonucu ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…