Samsun tüp bebek

3 gün dinlen sonra normal hayatına dönebilirsin uzanma ağır kaldırma kendini yorma dedi duşa girmek şundan dolayı sorun olabilir sıcak su sakıncalı diyorlar benim totemim ilk 5 gün duş almamak bir etkisi var mı bilemem 3 transferimde de aynı şeyi yaptım ilki tuttu düşük oldu 2. Kimyasal oldu 7 den yukarıya yükselmedi beta 3. De çok şükür karnımda şu an bence bunlardan daha önemli olan şey Allah güvenmek morali yüksek tutmak belli olan söylenen önemli şeylere uymak. Allah yaşamak için ömür biçtiyse nolursa olsun yaşar o bebek diye düşünüyorum
İNŞALLAH benim iki şansım var bu ilk şansım ikincisi şüpheli o yüzden çok korkuyorum Tayfun bey de normalde bir embriyo olmaması gerekiyordu beklediğim gibi olmadı şu an yapcak bişey yok diyince ister istemez şaşkınım çünkü biz orada test bile vermedik fakülte den ne getirdiysek

İNŞALLAH benim iki şansım var bu ilk şansım ikincisi şüpheli o yüzden çok korkuyorum Tayfun bey de normalde bir embriyo olmaması gerekiyordu beklediğim gibi olmadı şu an yapcak bişey yok diyince ister istemez şaşkınım çünkü biz orada test bile vermedik fakülte den ne getirdiysek
Yani tayfun hoca direkt tedaviye başlama taraftarı değil zaten ilk 3 ay hazırlık dönemi diyor embriyoloğun verdiği diyete göre yaşıyorsunuz bize öyle yapıldı yani embriyo gelişmemesinin birçok nedeni olabilir eşinizin spermlerinde sorun olabilir yumurta kalitesinde sorun olabilir bunu biz bilemeyiz testlerimi ve kontrollerimi orduda yaptırdım Medical parkta eşim de 3 farklı hastanede test verdi emin olmak için biz de Samsun’da yaptırmadık testleri gittiğimizde sperm testi verdi eşim çünkü testleri azospermi çıkıyordu ama sperm buldular benim yumurtam çoktu 20 küsürdü ama 9 tanesi döllendi 6 tanesi 5. Güne geldi donduruldu inşallah Rabbim size ilk seferde pozitif görmeyi nasip eder

Ben iki ay önceden muayene oldum fiyat aldım sürekli sordum hap falan alcak mıyım diye hiç gerek duymadı genetiğe sma testi ne kadar sonuç getirdik Bi yerde Bi yanlışlık var dio o zaman düşündüm ister istemez Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah Allah kolaylık versin herkese

Günaydın
Ben de Mehmet hoca ile tedavi oldum. Canım hocam, çok cana yakın çok tatlı bir insan. Benim gibi pimpirikli birini bile sakinleştirmeyi öyle iyi biliyor ki😂 Tayfun hocayı bilmiyorum ama Muhterem hocamda da bir arkadaşım 3 çocuğunu da tüp bebekle kucağına aldı, o da çok tatlı samimi bir doktor.

Giden arkadaşlarım pozitif 2tane yakın tanıdığım var Mehmet hocada transfer den sonrada yatmaya izin veriyor Bi süre diyede biliyorum

X