- 29 Kasım 2024
- 61
- 27
- 3
- 27
Merhaba transfer işleminiz nasıl ilerledi benimde transfer işlemim Bahçelievler Memorial da olacak 13ünde merak ediyorum ilerleyişiŞişli memorial de tedavi görüyorum bende 4 ocakta 7 adet yumurta toplanmıştı bugün arayıp bilgi verdiler 1i döllenmedi 1i kalitesiz 5 adet kaliteli embriyo gelişmiş 9 ocakta yani yarın transfer olacak dua ederseniz sevinirim
Merhabalar doktorumla görüştüm. Taze transfer ve ile dondırulmuş transferin pozitif sonucu götürme olasılığı aynıdır dedi. Rahim uygun olduktan sonra ben taze transfer yaparım genellikle dedi. İnternet doktorluğu yapmayın diye de kızdıMerhabalar, doktorunuzla görüşebildiniz mi? Ben de aynı konuyu merak ediyorum. Yumurta toplama işlemi yapıldığı zaman transfer yapılması ile bir adet geçirdikten sonra yapılması arasında ne fark var? Doktorlar genellikle hangisini tercih ediyor? Öğrenebildiyseniz yazarsanız çok sevinirim.
Hayırlı olsun şimdiden inşallah her şey gönlünüze göre olsunMerhaba transfer işleminiz nasıl ilerledi benimde transfer işlemim Bahçelievler Memorial da olacak 13ünde merak ediyorum ilerleyişi
Teşekkür ederimMerhabalar doktorumla görüştüm. Taze transfer ve ile dondırulmuş transferin pozitif sonucu götürme olasılığı aynıdır dedi. Rahim uygun olduktan sonra ben taze transfer yaparım genellikle dedi. İnternet doktorluğu yapmayın diye de kızdısüreci size göre belirleyip öyle ilerleyeceğiz. Herkes için aynı süreç olmaz zaten dedi.
İnşallah güzel haberler alalımHayırlı olsun şimdiden inşallah her şey gönlünüze göre olsunbenim de muhtemelen paztatesi opu olacak sonrasında hemen transfer olacak. Bir aksilik çıkmazsa inşallah
Opu olduktan sonra transfer önce herhangi bir iğne ilaç kullanımı var mı ? Ben yumurta büyütme aşamasında yaptığım iğnelerden bıktım dayanamıyorum.Bende 2.adetimi bekliyorum
Bugün transfer yapıldı 10 dk gibi bir zaman sürdü ağrı vs hissetmedim 30 dk kadar yatış verildi transferden önce emriyolog bize gelip anlattı normal sperm bulunamamış dedi fakat dölleme olduğu için sağlıklı olarak düşünebiliriz dedi gelişiminde sorun olmadığınıda ekledi kalan embriyolarıda dondurduk tüp içerisine 2 adet embriyo yerleşebiliyormuş yani 1-3 tüp arası 20 bine yakın ödeme yaptık 5 sene dondurmak için 9.gün sonunda test yapacaklar bakalım inşallah pozitif olurMerhaba transfer işleminiz nasıl ilerledi benimde transfer işlemim Bahçelievler Memorial da olacak 13ünde merak ediyorum ilerleyişi
Merhaba yorumuzu görünce yazmak istedim opuda fazla yumurta toplandığında ohss riskine karşı ve değerlerin normale dönmesi için 2 adet bekleniyor hem bu süreçte vucut dinlenmis oluyor benim doktorumun aciklamasi buyduMerhabalar, doktorunuzla görüşebildiniz mi? Ben de aynı konuyu merak ediyorum. Yumurta toplama işlemi yapıldığı zaman transfer yapılması ile bir adet geçirdikten sonra yapılması arasında ne fark var? Doktorlar genellikle hangisini tercih ediyor? Öğrenebildiyseniz yazarsanız çok sevinirim.
Opu olduktan sonra iğne kullanmadım sadece 1. Adetimden 21. Gün iğne oldum 1 tane yani dün şimdi 2. Adetimi bekliyorumOpu olduktan sonra transfer önce herhangi bir iğne ilaç kullanımı var mı ? Ben yumurta büyütme aşamasında yaptığım iğnelerden bıktım dayanamıyorum.
Yaa benide transfer süreci korkutuyor biraz açıkçası ama heyecanlıyım daBugün transfer yapıldı 10 dk gibi bir zaman sürdü ağrı vs hissetmedim 30 dk kadar yatış verildi transferden önce emriyolog bize gelip anlattı normal sperm bulunamamış dedi fakat dölleme olduğu için sağlıklı olarak düşünebiliriz dedi gelişiminde sorun olmadığınıda ekledi kalan embriyolarıda dondurduk tüp içerisine 2 adet embriyo yerleşebiliyormuş yani 1-3 tüp arası 20 bine yakın ödeme yaptık 5 sene dondurmak için 9.gün sonunda test yapacaklar bakalım inşallah pozitif olur
Merhaba opu da kaç adet yumurta toplandı acaba bende Salı günü opu oldum bugün 2. GünüBende tranferi bekliyorum rahim dinlendirmedeyim şuan
57 yumurta 46 olgun 29 döllendiMerhaba opu da kaç adet yumurta toplandı acaba bende Salı günü opu oldum bugün 2. Günü
Yok canım transfer süreci şu şekilde yumurta toplama biraz ağrı oluyor narkozda etkisiyle belkide ama transfer 10dk süren bir işlem progestan iğnede normal hiç korkmana gerek yok zaten göbeğe oluyor alışıyorsun zamanlaYaa benide transfer süreci korkutuyor biraz açıkçası ama heyecanlıyım daProgestan iğne vurulacağım pazar günü ondan da ayrı korkuyorum ağrı yapıyormuş
Opuda hiç zorluk yaşamadım çok şükür inşallah geri kalan süreçte de yaşamamYok canım transfer süreci şu şekilde yumurta toplama biraz ağrı oluyor narkozda etkisiyle belkide ama transfer 10dk süren bir işlem progestan iğnede normal hiç korkmana gerek yok zaten göbeğe oluyor alışıyorsun zamanla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?