Merhabalar çok teşekkür ederimBence herkeste durum farklıdır sen doktorunu dinle ben ilk tedavimde donmuş embriyo koydurdum 5.gün 5aa idi tutmadı diğer tedavimde 3.gün taze embriyo direk koydular tuttu kızım oldu herkeste farklı olabiliyor rahme göre değişiyor bence
Kayseri Memorial Hastanesi'nde Şubat'ta tekrar tedaviye başlayacağım inş ikinci çocuk içinMerhabalar çok teşekkür ederimdoktorumla hafta içi kontrole gittiğimde bu konuyu tekrar konuşacağım duruma göre. Siz hangi şehir de tedavi olmuştunuz ?
Hsg sonrası şans dahada artıyor diye biliyorum bence taze transfer daha iyi olurArkadaşlar pekii bu ay regly sonrası hsg çekinip birdahaki ay regly beraber yumurta toplama için tedaviye başlayacağım ve tedavi gördümüz hastane taze transfer yapıyor sizde bende beklemelimiyim hsg sonrasında bilemedim
Teşekkür ederim inşallah öyledir. Hsg çekinmem gerekiyormuş transfer öncesi o yüzden birde gen testlerini hllettik onlarda şuabata anca çıkar sonuçları. Çok mu peş peşe oluyor gibi hissttim yazıları okuyuncaHsg sonrası şans dahada artıyor diye biliyorum bence taze transfer daha iyi olur
Ben omega q10 ocean d3k2 prowomen kullandımYumurta toplama öncesi hangi vitaminleri kullandnz
Faydasını gördünüz müBen omega q10 ocean d3k2 prowomen kullandım
Şubat'ta başlayacağım tedaviye ama ilk tüp bebek tedavimde maxijunoyu kullanmıştım faydası olmıştu kalitedeFaydasını gördünüz mü
O vitaminin de iyi olduğunu duymuştum. Allah kolaylıkla nasip etsin inşallahŞubat'ta başlayacağım tedaviye ama ilk tüp bebek tedavimde maxijunoyu kullanmıştım faydası olmıştu kalitede
Bende 2.adetimi bekliyorumopu işlemim oldu 4 embiryom 5.gün dondurldu 1 embiryo 6.gün donduruldu 2 reglimi bekliyorum tranfer için
13 emriyom var. 2 düşünüyoruz nasipsekaç tane embiryo tranfer olucaksınız acaba
İnşallh aminbenimde doktorum 2 tane transfer edebilirm dedi inş tutarlar
Şişli memorial de tedavi görüyorum bende 4 ocakta 7 adet yumurta toplanmıştı bugün arayıp bilgi verdiler 1i döllenmedi 1i kalitesiz 5 adet kaliteli embriyo gelişmiş 9 ocakta yani yarın transfer olacak dua ederseniz sevinirimTüp bebek sürecinde olanlar tedaviniz nasıl gidiyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?