Tüp bebek

Jerrr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2021
11
7
1
27
Kizlar merhaba ben tup bebek tedavisine yeni baslayacagim tup bebek tedavisi gormus bir arkadaşımdan aldigim bilgiye gore bir merkezden tüp bebek tedavisi olduktan sonra tutmaması halinde ayni merkezden (ilaclar haric) tekrar tüp tedavisine ücret ödemeden iki defa daha deneme hakkimiz bulunuyormuş .emin olmak acisindan bu konuda bilgisi olan arkadaslar benimle paylaşabilir mi .teşekkürler .

Öyle bir şey yok. Dondurulmuş embriyonuz olursa sadece transfer ücreti ödersiniz.

Öyle bir şey yok. Dondurulmuş embriyonuz olursa sadece transfer ücreti ödersiniz.
Ağzına sağlık ilaç gerek kalmıyor o zaman sadece emrıyo dondurma ve transfer parası alıyorlar

Merhaba ben de bayramdan sonra tüp bebek tedavisine baslicam kısmetse.. bu ay 3. Aşılamami yaptım ama maalesef tutmadı.. yarın tüp bebekte devlet desteği almak için doktorumdan rapor alicam..

Merhaba ben de bayramdan sonra tüp bebek tedavisine baslicam kısmetse.. bu ay 3. Aşılamami yaptım ama maalesef tutmadı.. yarın tüp bebekte devlet desteği almak için doktorumdan rapor alicam..
Allah yardımcımız olsun ikimizinde bende bayramdan sonrasi icin düşünüyorum ufk ufak hazirlaniyoruz simdi testlerimizi ayarlıyoruz durumumuzu ayarlıyoruz hayirlisi bebek isteyen herkese allah nasip etsin.

Allah yardımcımız olsun ikimizinde bende bayramdan sonrasi icin düşünüyorum ufk ufak hazirlaniyoruz simdi testlerimizi ayarlıyoruz durumumuzu ayarlıyoruz hayirlisi bebek isteyen herkese allah nasip etsin.
Amin inşallah.. ben de şimdi kan verdim tüp bebek öncesi kan değerlerine bakmak için.. :)

Merhaba arkadaşlar,ben de türp bebek tedavisine sene başında başladım,ilk tedavim yumurta rezervi yetersizliği sebebiyle 4 yumurta toplanıp tek C sınıfı yumurta ile bitti maalesef,ikinci denememizde Doktorum Doç,Murat Bozkurt ‘un tedaviyi değiştirmesi ile yeni bir boyut kazandı bu arada rahim dinlendirme sonrası farklı hormon iğne ve dozajları ile 8 yumurta toplandı 7 si döllendi ve sonuçta da A kalite yumurtalardan biri geçen ay transfer edildi,iki gün önce sonucu aldim. Sonucum şükürler olsun ki pozitif.Şimdi de keseyi görmeyi bekliyoruz Hepinizden güzel sonuçlar duymak dileğiyle..

Merhaba bebişim iz hayırlı olsun :) rezerviniz kaç acaba... Murat hocadan memmun kaldınız mı tavsiye edermisiniz

Ne güzel :) inşallah sıkıntısız bir hamilelik dönemi yaşar ve sağlıkla evladinizi kucağınıza alırsınız.. darısı başımıza :)

Gözünüz aydın darısı tüm isteyenlere inşallah esimin test sonucunu yakın bi zaman önce aldık azospermi hiç canlı sprem yok dr direk dogal yolla olmaz dedi bizde bi tup bebek merkezinden hemen randevu aldık onlarda şimdi sprem testi alacak tekrar ona göre ne yapılacak belli olacak nasil oluyor ilk aşamalar siz neler yasadiniz anlatabilirmisiniz

İnşallah herşey gönlünüzce olur Ben tanıdık vasıtasıyla tanıştım doktorumla,ilk denememizde adetin ikinci günü 150 mg doz hormon iğneleri oldum,yaklaşık iki hafta kadar iğneler her gün devam etti ancak o ay sadece 4 yumurta döllendi ve hiç kaliteli embriyo oluşmadı,transfer yapılmadı,iki ay dinlendim sonraki ayda bu sefer iğneler değişti,günlük 450 mg a çıkarıldı ve ve 7 tane 5. Gün embriyosu elde edildi ,yumurta toplama işleminden sanırım 36 saat önce çatlatma iğnesi oluyorsunuz onu da unutmayayım tabii.Bu ilaç ve iğne sürecini bir liste halinde doktorunuz size verecektir,umarım herşey gönlünüzce olsun ,hayırlı haberler duymak dileğiyle.

Merhaba ,inşallah keseyi görürsünüz sağ Salim de kucağınıza alırsınız Bizim için de dua edin , ben de tüp bebek düşünüyorum da ilkinde neden yumurta rezervi az oldu yaşınız ve amh değeri kaçtı ? Dr Murat Bozkurt hangi şehirde ve hastanede bizi de bilgilendirir misiniz lütfen

merhaba benim de eşim azospermi dr tansel kaplancan hastasıyız.. dilerseniz bana ulaşın adım adım neler yaptığımızı anlatayım size.. ne yemeniz gerekiyor ne yememesi gerekiyor vs.. siz hangi merkeze gidiyorsunuz

Keşke öyle birşey olsa ama yok dondurulmuş embriyo olursa biraz daha az ücret ödersiniz mutlaka dondurun yedek

Çok iyi olur ya

Özelden yazamadım size

Biz bir sene önce ilk sperm testimizi Yaptırdığımız da azospermi çıkmıştı bir sene icinde bi kaç merkezle görüşüp hormon genetik emar ultrason kan testleri de yaptik hepsi normaldi fakat ilk test azosperm di daha sonra ozel bir ürologa başvurduk ve bizden yeni sperm testi istedi özel bi tüp bebek merkezin de tekrar yaptirdik ve 2 milyon a yakin sperm bulundu yanlis yonlendirilmisiz hep simdi bu doktorla devam edicez size önerim prof bir uroloji uzmanina gorunun tüp bebekten once azosperminin nedenleri ve cesifine gore tedavisi var çünkü ve en az iki farkli yerde sperm testi yapmaniz yarariniza olacaktir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…