Ağzına sağlıkÖyle bir şey yok. Dondurulmuş embriyonuz olursa sadece transfer ücreti ödersiniz.
Allah yardımcımız olsun ikimizinde bende bayramdan sonrasi icin düşünüyorum ufk ufak hazirlaniyoruz simdi testlerimizi ayarlıyoruz durumumuzu ayarlıyoruz hayirlisi bebek isteyen herkese allah nasip etsin.Merhaba ben de bayramdan sonra tüp bebek tedavisine baslicam kısmetse.. bu ay 3. Aşılamami yaptım ama maalesef tutmadı.. yarın tüp bebekte devlet desteği almak için doktorumdan rapor alicam..
Amin inşallah.. ben de şimdi kan verdim tüp bebek öncesi kan değerlerine bakmak için.. :)Allah yardımcımız olsun ikimizinde bende bayramdan sonrasi icin düşünüyorum ufk ufak hazirlaniyoruz simdi testlerimizi ayarlıyoruz durumumuzu ayarlıyoruz hayirlisi bebek isteyen herkese allah nasip etsin.
Merhaba bebişim iz hayırlı olsun :) rezerviniz kaç acaba... Murat hocadan memmun kaldınız mı tavsiye edermisinizMerhaba arkadaşlar,ben de türp bebek tedavisine sene başında başladım,ilk tedavim yumurta rezervi yetersizliği sebebiyle 4 yumurta toplanıp tek C sınıfı yumurta ile bitti maalesef,ikinci denememizde Doktorum Doç,Murat Bozkurt ‘un tedaviyi değiştirmesi ile yeni bir boyut kazandıbu arada rahim dinlendirme sonrası farklı hormon iğne ve dozajları ile 8 yumurta toplandı 7 si döllendi ve sonuçta da A kalite yumurtalardan biri geçen ay transfer edildi,iki gün önce sonucu aldim. Sonucum şükürler olsun ki pozitif.Şimdi de keseyi görmeyi bekliyoruz Hepinizden güzel sonuçlar duymak dileğiyle..
Ne güzel :) inşallah sıkıntısız bir hamilelik dönemi yaşar ve sağlıkla evladinizi kucağınıza alırsınız.. darısı başımıza :)Merhaba arkadaşlar,ben de türp bebek tedavisine sene başında başladım,ilk tedavim yumurta rezervi yetersizliği sebebiyle 4 yumurta toplanıp tek C sınıfı yumurta ile bitti maalesef,ikinci denememizde Doktorum Doç,Murat Bozkurt ‘un tedaviyi değiştirmesi ile yeni bir boyut kazandıbu arada rahim dinlendirme sonrası farklı hormon iğne ve dozajları ile 8 yumurta toplandı 7 si döllendi ve sonuçta da A kalite yumurtalardan biri geçen ay transfer edildi,iki gün önce sonucu aldim. Sonucum şükürler olsun ki pozitif.Şimdi de keseyi görmeyi bekliyoruz Hepinizden güzel sonuçlar duymak dileğiyle..
Gözünüz aydınMerhaba arkadaşlar,ben de türp bebek tedavisine sene başında başladım,ilk tedavim yumurta rezervi yetersizliği sebebiyle 4 yumurta toplanıp tek C sınıfı yumurta ile bitti maalesef,ikinci denememizde Doktorum Doç,Murat Bozkurt ‘un tedaviyi değiştirmesi ile yeni bir boyut kazandıbu arada rahim dinlendirme sonrası farklı hormon iğne ve dozajları ile 8 yumurta toplandı 7 si döllendi ve sonuçta da A kalite yumurtalardan biri geçen ay transfer edildi,iki gün önce sonucu aldim. Sonucum şükürler olsun ki pozitif.Şimdi de keseyi görmeyi bekliyoruz Hepinizden güzel sonuçlar duymak dileğiyle..
Rezervime bakıldığını hatırlamıyorum,ancak doktorumun uyguladığı tedavi olumluydu,o yüzden tevsiye ederim.Merhaba bebişim iz hayırlı olsun :) rezerviniz kaç acaba... Murat hocadan memmun kaldınız mı tavsiye edermisiniz
Çok teşekkürler bu aradaRezervime bakıldığını hatırlamıyorum,ancak doktorumun uyguladığı tedavi olumluydu,o yüzden tevsiye ederim.
İnşallah herşey gönlünüzce olurGözünüz aydındarısı tüm isteyenlere inşallah esimin test sonucunu yakın bi zaman önce aldık azospermi hiç canlı sprem yok dr direk dogal yolla olmaz dedi bizde bi tup bebek merkezinden hemen randevu aldık onlarda şimdi sprem testi alacak tekrar ona göre ne yapılacak belli olacak nasil oluyor ilk aşamalar siz neler yasadiniz anlatabilirmisiniz
Amiiin inşallah herkes için hep dualarımNe güzel :) inşallah sıkıntısız bir hamilelik dönemi yaşar ve sağlıkla evladinizi kucağınıza alırsınız.. darısı başımıza :)
Merhaba ,inşallah keseyi görürsünüz sağ Salim de kucağınıza alırsınızMerhaba arkadaşlar,ben de türp bebek tedavisine sene başında başladım,ilk tedavim yumurta rezervi yetersizliği sebebiyle 4 yumurta toplanıp tek C sınıfı yumurta ile bitti maalesef,ikinci denememizde Doktorum Doç,Murat Bozkurt ‘un tedaviyi değiştirmesi ile yeni bir boyut kazandıbu arada rahim dinlendirme sonrası farklı hormon iğne ve dozajları ile 8 yumurta toplandı 7 si döllendi ve sonuçta da A kalite yumurtalardan biri geçen ay transfer edildi,iki gün önce sonucu aldim. Sonucum şükürler olsun ki pozitif.Şimdi de keseyi görmeyi bekliyoruz Hepinizden güzel sonuçlar duymak dileğiyle..
merhaba benim de eşim azospermi dr tansel kaplancan hastasıyız.. dilerseniz bana ulaşın adım adım neler yaptığımızı anlatayım size.. ne yemeniz gerekiyor ne yememesi gerekiyor vs.. siz hangi merkeze gidiyorsunuzGözünüz aydındarısı tüm isteyenlere inşallah esimin test sonucunu yakın bi zaman önce aldık azospermi hiç canlı sprem yok dr direk dogal yolla olmaz dedi bizde bi tup bebek merkezinden hemen randevu aldık onlarda şimdi sprem testi alacak tekrar ona göre ne yapılacak belli olacak nasil oluyor ilk aşamalar siz neler yasadiniz anlatabilirmisiniz
Keşke öyle birşey olsa ama yok dondurulmuş embriyo olursa biraz daha az ücret ödersiniz mutlaka dondurun yedekKizlar merhaba ben tup bebek tedavisine yeni baslayacagim tup bebek tedavisi gormus bir arkadaşımdan aldigim bilgiye gore bir merkezden tüp bebek tedavisi olduktan sonra tutmaması halinde ayni merkezden (ilaclar haric) tekrar tüp tedavisine ücret ödemeden iki defa daha deneme hakkimiz bulunuyormuş .emin olmak acisindan bu konuda bilgisi olan arkadaslar benimle paylaşabilir mi .teşekkürler .
Çok iyi olur yamerhaba benim de eşim azospermi dr tansel kaplancan hastasıyız.. dilerseniz bana ulaşın adım adım neler yaptığımızı anlatayım size.. ne yemeniz gerekiyor ne yememesi gerekiyor vs.. siz hangi merkeze gidiyorsunuz
Özelden yazamadım sizemerhaba benim de eşim azospermi dr tansel kaplancan hastasıyız.. dilerseniz bana ulaşın adım adım neler yaptığımızı anlatayım size.. ne yemeniz gerekiyor ne yememesi gerekiyor vs.. siz hangi merkeze gidiyorsunuz
Biz bir sene önce ilk sperm testimizi Yaptırdığımız da azospermi çıkmıştı bir sene icinde bi kaç merkezle görüşüp hormon genetik emar ultrason kan testleri de yaptik hepsi normaldi fakat ilk test azosperm di daha sonra ozel bir ürologa başvurduk ve bizden yeni sperm testi istedi özel bi tüp bebek merkezin de tekrar yaptirdik ve 2 milyon a yakin sperm bulundu yanlis yonlendirilmisiz hep simdi bu doktorla devam edicez size önerim prof bir uroloji uzmanina gorunun tüp bebekten once azosperminin nedenleri ve cesifine gore tedavisi var çünkü ve en az iki farkli yerde sperm testi yapmaniz yarariniza olacaktirGözünüz aydındarısı tüm isteyenlere inşallah esimin test sonucunu yakın bi zaman önce aldık azospermi hiç canlı sprem yok dr direk dogal yolla olmaz dedi bizde bi tup bebek merkezinden hemen randevu aldık onlarda şimdi sprem testi alacak tekrar ona göre ne yapılacak belli olacak nasil oluyor ilk aşamalar siz neler yasadiniz anlatabilirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?