- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.610
- 33
-
- Konu Sahibi Prensssprensesss
Aynen vallaAyyy valla bizim kadınlar olarak işimiz çok zor her zaman
Hangi hastaneye gidiyorsun acaba onu sormadımAynen valla
İzmirdeyim ben irenbe ye gidiyorumHangi hastaneye gidiyorsun acaba onu sormadım
İrenbe duymuştum baya eski iyi bir hastane. Bende ist medipol mega hastanesine gidiyorumİzmirdeyim ben irenbe ye gidiyorum
Birde cinsel iliski yasağı verdi mi doktor şimdi bizde dondurucaz ya transfer olmayacağı icin bir sıkıntı olur mu acaba yani yasak mı ona göre davranalım hata yapmış olmayalım açıkçası onu merak ettimİzmirdeyim ben irenbe ye gidiyorum
Benim toplama işlemim cuma oldu bugün ilk gün daha :) Çarşambayı bekliyorum ben de sabırsızlıkla. Sizin kaç adet var şu an?kaçıncı günün de canım suan yumurtalar benim yumurtalar 3. Gününde suan 5. Günü bekliyorum bakalım
Normal adetime 11 gün var ama erken olursun dedi o yüzden tam olarak bilemiyorumBenim toplama işlemim cuma oldu bugün ilk gün daha :) Çarşambayı bekliyorum ben de sabırsızlıkla. Sizin kaç adet var şu an?
Evet şuan için iyi gidiyoruz sabah lab dan aradılar 6 taneyi dondurmuslar 3. Günde 7 tanesi beşinci güne kadar gidecekmi takibe almışlarİrenbe duymuştum baya eski iyi bir hastane. Bende ist medipol mega hastanesine gidiyorum
Opu dan sonra beş gün yasak koydu oda enfeksiyon kapmamasi için opudan öncede beş gün perhiz olması gerekiyor esininBirde cinsel iliski yasağı verdi mi doktor şimdi bizde dondurucaz ya transfer olmayacağı icin bir sıkıntı olur mu acaba yani yasak mı ona göre davranalım hata yapmış olmayalım açıkçası onu merak ettim
Süper masallah iyi gidiyor bizimde suan 4. Günümüz lab dün aradı en son 5. Gün sonuna kadar gidilecekmiş 6. Gün yani salı gününe kalanların hepsi dondurulacak . Şimdilik 10 tane var insallah bir sıkıntı çıkmaz eksildikçe üzülüyorum açıkçasıEvet şuan için iyi gidiyoruz sabah lab dan aradılar 6 taneyi dondurmuslar 3. Günde 7 tanesi beşinci güne kadar gidecekmi takibe almışlar
Opu dan sonra beş gün yasak koydu oda enfeksiyon kapmamasi için opudan öncede beş gün perhiz olması gerekiyor esinin
Benim ilk gün eksildi sonra eksilmeden üçüncü güne geldiler bakalım beşinci günde eksilme olacak mı ama sevindim açıkçası altı tane var diyeSüper masallah iyi gidiyor bizimde suan 4. Günümüz lab dün aradı en son 5. Gün sonuna kadar gidilecekmiş 6. Gün yani salı gününe kalanların hepsi dondurulacak . Şimdilik 10 tane var insallah bir sıkıntı çıkmaz eksildikçe üzülüyorum açıkçası
Şuan kaçıncı günleriBenim ilk gün eksildi sonra eksilmeden üçüncü güne geldiler bakalım beşinci günde eksilme olacak mı ama sevindim açıkçası altı tane var diye
Hiç bilmiyorum sormadık bugün üçüncü gün sabah on da aradılar öyle söyledilerŞuan kaçıncı günleribiz embriyoskop cihazıyla takip yaptırıyoruz ayrı bir paketti o . Dışarı hiç çıkartılmadan cihaz içinde takibi yapılıyormuş 20 dk da bir fotoğraf cekiyor cihaz ertesi gün video halinde izliyorlarmış embriyoglar . Sizde öyle mi acaba
Sizde 28.04 yumurta toplama mi yaptırdınızHiç bilmiyorum sormadık bugün üçüncü gün sabah on da aradılar öyle söylediler
29 unda Perşembe günü toplandı yumurtalar cuma günü aradılar şu kadarı dollendi diye bugün aradılar üçüncü güne şu kadar dondurduk şu kadarı beşinci gün için takipteler diye...şimdi bugün üçüncü gün olmuyo mu anlamadım benSizde 28.04 yumurta toplama mi yaptırdınız
Canımmm kaç tanesi döllenmis son durum nedirSelamlar,
Benim bugün oldu yumurta toplama işlemim. 22 adet çıktı toplam ama kaç tanesi döllenmeye uygun bilmiyorum henüz. Yarın kontrolüm var bakalım kaç tanesi döllenmiş :) Siz hangi aşamadasınız?
Şimdi işlem yapılan ilk gün 0. Gün döllenme . 1 gün ertesi günleri . Yani persembe günü döllenme günü cuma 1 . Günleri . Cumartesi 2. Günü pazar yani bugün 3. Günleri olmuş29 unda Perşembe günü toplandı yumurtalar cuma günü aradılar şu kadarı dollendi diye bugün aradılar üçüncü güne şu kadar dondurduk şu kadarı beşinci gün için takipteler diye...şimdi bugün üçüncü gün olmuyo mu anlamadım ben
Yaşın kaçtı yaa sormuş muydum29 unda Perşembe günü toplandı yumurtalar cuma günü aradılar şu kadarı dollendi diye bugün aradılar üçüncü güne şu kadar dondurduk şu kadarı beşinci gün için takipteler diye...şimdi bugün üçüncü gün olmuyo mu anlamadım ben
Herhalde bizim riske mi atmak istemediler bilmiyorum benim 28 toplandı 20 olgun çıktı ama 13 u dollendi ilk gün çok telef olduŞimdi işlem yapılan ilk gün 0. Gün döllenme . 1 gün ertesi günleri . Yani persembe günü döllenme günü cuma 1 . Günleri . Cumartesi 2. Günü pazar yani bugün 3. Günleri olmuşpazartesi 4. / salı 5. Günleri muhtelemen kalanları da o gün donduracaklar sizin benim de 28 nisan da oldu yumurta toplamam . Benim de suan 4. Günüm 1 gün fark var aramızda . Ama benim embriyoların hepsini 5. Gün donduracaklar . Birde bizim yumurta sayılarımız aynıymış 20 tane toplandı bende de 13 tanesi döllendi . 1 tanesi elendi ikinci gün 12 kalmıştı . Dün aradı lab. 2 tanesi de eleniyor sanırım 10 kaldı gözüyle bakıyorum
Ben 30 oldum....Yaşın kaçtı yaa sormuş muydumben 25 . Genelde herseyimiz ortak olmuş bakalım ins hemen hamile kalırız oda ortak olsun
Taze olmayacak benim de ohss geliştiği için . Ama sayfaya bakıyorum her yazan doktor beklemek istemiş iki ay dondurup öyle transfer yapıyorlar . Ya doktorlar anlaşmış gibiHerhalde bizim riske mi atmak istemediler bilmiyorum benim 28 toplandı 20 olgun çıktı ama 13 u dollendi ilk gün çok telef oldueksilmeden üçüncü güne kadar gelmişler işte bakalım beşinci güne kaç kalacak... Hakkımızda hayırlısı bakalım seninde dinlenmeye aldılar mi taze olmayacak dimi