TÜP BEBEK YUMURTA TOPLAMA VE YUMURTA SAYISI

İrenbe duymuştum baya eski iyi bir hastane. Bende ist medipol mega hastanesine gidiyorum
Evet şuan için iyi gidiyoruz sabah lab dan aradılar 6 taneyi dondurmuslar 3. Günde 7 tanesi beşinci güne kadar gidecekmi takibe almışlar
Opu dan sonra beş gün yasak koydu oda enfeksiyon kapmamasi için opudan öncede beş gün perhiz olması gerekiyor esinin

Süper masallah iyi gidiyor bizimde suan 4. Günümüz lab dün aradı en son 5. Gün sonuna kadar gidilecekmiş 6. Gün yani salı gününe kalanların hepsi dondurulacak . Şimdilik 10 tane var insallah bir sıkıntı çıkmaz eksildikçe üzülüyorum açıkçası

Benim ilk gün eksildi sonra eksilmeden üçüncü güne geldiler bakalım beşinci günde eksilme olacak mı ama sevindim açıkçası altı tane var diye

Benim ilk gün eksildi sonra eksilmeden üçüncü güne geldiler bakalım beşinci günde eksilme olacak mı ama sevindim açıkçası altı tane var diye
Şuan kaçıncı günleri biz embriyoskop cihazıyla takip yaptırıyoruz ayrı bir paketti o . Dışarı hiç çıkartılmadan cihaz içinde takibi yapılıyormuş 20 dk da bir fotoğraf cekiyor cihaz ertesi gün video halinde izliyorlarmış embriyoglar . Sizde öyle mi acaba

Hiç bilmiyorum sormadık bugün üçüncü gün sabah on da aradılar öyle söylediler

Şimdi işlem yapılan ilk gün 0. Gün döllenme . 1 gün ertesi günleri . Yani persembe günü döllenme günü cuma 1 . Günleri . Cumartesi 2. Günü pazar yani bugün 3. Günleri olmuş pazartesi 4. / salı 5. Günleri muhtelemen kalanları da o gün donduracaklar sizin benim de 28 nisan da oldu yumurta toplamam . Benim de suan 4. Günüm 1 gün fark var aramızda . Ama benim embriyoların hepsini 5. Gün donduracaklar . Birde bizim yumurta sayılarımız aynıymış 20 tane toplandı bende de 13 tanesi döllendi . 1 tanesi elendi ikinci gün 12 kalmıştı . Dün aradı lab. 2 tanesi de eleniyor sanırım 10 kaldı gözüyle bakıyorum

Yaşın kaçtı yaa sormuş muydum ben 25 . Genelde herseyimiz ortak olmuş bakalım ins hemen hamile kalırız oda ortak olsun

Herhalde bizim riske mi atmak istemediler bilmiyorum benim 28 toplandı 20 olgun çıktı ama 13 u dollendi ilk gün çok telef oldueksilmeden üçüncü güne kadar gelmişler işte bakalım beşinci güne kaç kalacak... Hakkımızda hayırlısı bakalım seninde dinlenmeye aldılar mi taze olmayacak dimi

Yaşın kaçtı yaa sormuş muydum ben 25 . Genelde herseyimiz ortak olmuş bakalım ins hemen hamile kalırız oda ortak olsun
Ben 30 oldum.... İnşallah sabah telde konustuktan sonra oturduk agladik eşimle ben duygusal o benden duygusal inşallah benim şuan tek deneme tek denemede hamiş kalırım diye dua ediyorum çünkü iğne fobim var o8-9 gün ömrümden ömür gitti... Senin kaçıncı deneme inşallah hemen hamiş kalırsın sende sonra hafta sayarız birlikte

Taze olmayacak benim de ohss geliştiği için . Ama sayfaya bakıyorum her yazan doktor beklemek istemiş iki ay dondurup öyle transfer yapıyorlar . Ya doktorlar anlaşmış gibi ama şöyle bişey var dondurulmuş embriyo daha sağlıklı diyorlar daha iyi tutunur diyorlar bilimsel olarak . Tabi Allah bilir öncelikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…