- 12 Kasım 2016
- 865
- 862
- 39
Sedasyon anesteziye göre çok çok masum hafif uyku halinin sağlandığı kısa süreli işlemlerde tercih edilen bi uyutma tekniği. Damar yolu açılıp ordan ilaç uygulanacak uyuyup uyandığında işlemin bittiğine bile inanamayacaksın fakat biraz kasık ağrın olcak onun içinde bana hemşire sandviç yedirip ağrı kesici verdi opu dan çıkıp eve uğramadan pikniğe gittim. İlaç allerjisinin yan etkilerin en az olduğu yöntem merak etme korkma entübasyon olmadığı için öyle burun tıkanıklığı boğaz ağrısı omuz ağrısı olmuyo.heyecandan gece uyuyamamıştım çok iyi gelmişti o uyku.< Önceki12345
- Kızlar yarin benim opu günüm .Dun ki e2 değerim 2155 di. Hormondanmidir nedir bir usuyorum bir terliyorum. Sanki biraz zor nefes aliyorum. Üstelik panik atagim var ve anesteziden nefret ederim.yillar once bir ameliyatta nefes kesintisi yasamistim ondan sonra hep anesteziden korkar oldum. Opuda doktor sedasyon verilcegeini soyledi. Allah askina nedir bu sedasyon nefesim kesilecek mi neler hissedecegim. Nezle olmam sonucu nefes almam iyice mi zor olacak. Bana bir el atin cok streese girdim
Az önceDüzenleŞikayet EtFavori
+ Çoklu AlıntıCevapla