çok geçmiş olsun, inşallah çözülmüştür bütün sorunlar histeroskopiyle ve kendiliğinden hamile kalırsın inşallah, histeroskopi sonrası biraz beklemeyi düşünüyomusun tüp bebeğe kadar yoksa hemen mi başlıcaksın??
Çektirdim rahim fikmi gelen yıl ağustos ayında aşılama öncesi, onda da rölatif darlık çıktı, onu gördüler hatta aa bu engel değil falan dediler, aşılamada içeri geçemeyince ikna oldu doktor darlık olduğuna, şimdi de tüp bebek doktoru aa darlık falan yoktur adet görüyosan sperm geçiyodur falan dedi, ben çok da inanmadım darlık olduğuna, sonra aşılama yaptırmaya karar verdim ama aşılama öncesi deneme yapın içeri geçiş var mı diye dedim, boş kataterle aşılama yapılıyormuş gibi deneme yapılacak aşılama öncesinde, eğer geçemiyosa hiç boşuna ilaç kullanmıcam ben de aşılama için, o zaman histeroskopiye odaklanıp doktor arayışına giricem, yok eğer rahat geçebilirse gerçekten dediği gibi, o zaman aşılamayı yaptırıcam bi, o da olmazsa 6ay sonra tüpe giderim
hormonlarda bi sorun yok, yaş da 29, deneme sürem 18 ay, tüp için çok acele etmiyim diyorum
inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla hamilelik haberini alırız