- 21 Eylül 2020
- 2.230
- 4.981
Merhaba, sizin de mi rahim ağzı darlığı dediler, adetlerde de azalma varmış sanırım, benzer bir durum yaşıyorum bende ama adet görüyorsan sperm gidiyordur diye ısrarla histeroskopi önermedi son gittiğşm doktor, öncesinde gittiğim başka doktor kesin histeroskopi sonrasında da tüp bebek yaparız demiştiMerhaba arakdaşlar, merve Hanım size de merhaba. Bebeğiniz hayırlı olsun. Allah kucağınıza da almayı naip etsin inşallah.
Ben de tüp bebek sürecine başlıyorum Allah'n izniyle. 38 yaşındayım bir oğlum var 6,5 yaşında 3 senedir 2. çocuğu düşünüyoruz arda bir kaybımız var. Bir aşılama oldum tutmadı. Şimdi tüp bebeğe başlıyoruz. Dr. histereskopi yapacağız dedi. Rahim alt kısımda geçirilmiş sezeryan,kürtaj ve histereskopi sonrası bir daralma oluşmuş dedi. Hafif lesyonlar var rahim altında sol tarafta. Onları düzeltecek. Bir de hormonlu spiralden bahsetti onu takacağız dedi 28 gün kalacakmış içimde. Sanırım daha sağlıklı iyileşme olsun diye takıyorlar. Sonrasında tavsiyeniz nedir sizce ilk renglide başlayayım mı tüpe yoksa 1/-2 ay kendimize şans tanıyalım mı? Çünkü bilinen başka bir sebep yok bizde. Eşimin de benim de değerlerim gayet iyi. AMh 1505 . Yumrtalarımda gayet ii durumda doktorun dediğine göre.
bnm 1 negatif aşılamam var ve çok ağrı olmuştu aşılama esnasında doktor rahim ağzından geçememiş bi genişletme işlemi yapmış o anda fln, bn tabi yerimden zıpladm acıdan, sizin böyle bişey oldu mu aşılamada ağrı fln?