Tüp Bebek Yolculuğum Başliyooorrr...

kaktüs okuldan gelir gelmez açtım bilgisayarı, inşallah hayırlı haber alırım diye, merak ettim umarım Allah gönlüne göre hayırlısını verir.

canlarım kusura bakmayın işten aca geldim valla...
hepinizi merakta bıraktığım için çokkkk özür dilerim ..
güzel haberler vermeyi çok isterdim ama olmadı sonucum NEGATİF rabbim hayırlısın nasip etsin hakkımda ...hayırlısı böyleymiş...insan herşeye alışıyor işte...ikinci için gün saymaya başladım bile büyük biii heyecanla....

canım hakkında hayırlısı olsun, başka da diyecek birşey yok ki... Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin. sanada sabır versin. inşallah ikincisinde güzel haberler alırız.

inşallah canım inşallah...rabbim herşeyin sabrını veriyoo valla umutla 2. tedavimi bekliyorum...inşallah bu sefer başarılı olurum...

kaktüscüm ben de 2.de aldım pozitif sonucu doktorlar vucudunu ve verdiği tepkileri daha iyi tanıyor ve daha başarılı oluyorlar.şansın bol olsun arkadaşım.a.s.

Hayırlısı böyleymiş Kaktüsçüm ne yapalım.Umutlu olmana çok sevindim ikincisi için.Hiç vakit kaybetme hemen yaptır 2 adet sonra mı dedi doktorun?

Hayırlısı böyleymiş Kaktüsçüm ne yapalım.Umutlu olmana çok sevindim ikincisi için.Hiç vakit kaybetme hemen yaptır 2 adet sonra mı dedi doktorun?

curly canım hayırlısı tabiki...Allahtan umut kesilmez...dr. bir adetin geçsin bii dedi...ama sonrası için ne olur bulmuyorum ki...ikinci denemende senin nasıl olmuştu canım ...çok beklemem değilmi...malum donmuş bebişlerim beni bekliyooo:dance:

Kaktüsüm inanmıyorum ya, tuttuğundan okadar emin bi şekilde açtımki bilgisayarı şoktayım,
ozaman ben hiç beklemiyim senin o embriyolar tutmadıysa benim hiç şansım yok:1no2: öfff ya
neyse napalım hayırlısı demekten başka çaremiz yok tabiki, sağlık olsun canım benim, nasıl olsa bekleyen embriyoların var daha, nerden baksan dertsiz tasasız üç deneme daha yapma şansın var, biri olmazsa biri olur inşşallahhhh

kaç çıktı kan testi sonucun

kuzim canım dostum dert ortağım beni sonuç malesef böyle ama yılmadım tabiki...
sende hiçç umudunu kaybetme cenabı Allahım herşeyin vakti geldiğinde veriyor bizim sadece vaktimiz değilmiş neden bir sonraki denememizde olmasın...bence emriyoyla şunla bununla alakası yok nasip kısmet işi...ol deyince oluverir...umudunu kaybetme ikimizde inşallah 2. denememizde birbirimize müjdeli haberi vericez...a.s

bu arada dra sonuç nefatifse değerimi söylemeyin dedim ama zaten kendisi değerin çokk düşük çıktı dedi...olsun inşallah bir sonraki aya...

sirf bu negatif sonucunu duymamak icin bu topiclere girmemeye calisiyorum ama kendimi tutamiyorum merak ediyorum her negatif sonucta kendi cektiklerim geliyor aklima tam kendimi toparladim derken yine salya sümük offffffffffff ya offffffffffffffffffff
neyse kaktüscügüm ne gelirse kuluna allahtan gelir insallah bir dahaki sefere umudumuzu kaybetmeden bekleyelim meleklerimizi olurmu ah bide su para sikintisi olmasa

sorma canım yaaa Mevlam neylerse güzel eyler diyip yataştırıyorum kendimi...olsun bundada bir hayır var...maddiyat cabası tabiki ama şükürler olsunki çalışıyorum imkanımız var ya olmasa..buda iyi tarafı...
sen üzülme sana müjdeli haberi 2.denememde inşallah...

kaktüscüm hakkında hayırlısı neyse o olsun umarım bir daha ki sefere meleğine kavuşursun kendine iyi bak canım yerimseniben

Kaktüscüm sonuç için çok üzüldüm.. ((( Bunda da bir hayır vardır tabiiki.. Moralinin iyi olması ve 2. için şimdiden heyecan duyman ne kadar güzelll... Allah hepimize sabırlar versin... Maddi manevi güç versin.. Allah 2.denemende nasip etsin İNŞALLAHHH!!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…