Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tüp bebek sürecine başladınız mıInanin bende ayni süreçteyim amh dusuk hatta iki folikül tek gormustu doktor ve tek tüp kapali..simdi youtube de doktorlara bakiyordum insallah birirleri yazar da umut olur bize
Tüp bebek tedavisinde mi verildi adet günü gidiyoruz ya doktora yoksa çok öncesinden mi verildi biosteron transfer ne zaman olacaksınızAmh 0,02 tedaviye geçen ay başladık argiferil biosteron ve tabiki ilaçlarla 5 yumurta toplandı 3 tanesini 3. Gün olarak dondurduk çok şükür. Yumurta toplama sonrasi ben prp de yaptırdım faydası olabilir diye. Amh değerim çok düşük olduğu için doktorum havuz yöntemi önerdi ve bu ay tekrar tedaviye devam edeceğiz umuyorum ki. Doktorunuza güvenin ilanlarınızı ve takviyelerinizi düzenli kullanın ve psikolojinizi sağlam tutmaya çalışın. Amh düşüklüğü tek başına gebeliğe engel değil yeter ki o yumurtalar 1 tane bile olsa döllensin ve dondurulsun umarım isteyen bizim gibi çabalayan herkesin bebeği olur. Çok zor psikolojik açıdan da maddi açıdan da ama denemeye değer..
1. Tedavide vitamin verilmedi miMerhaba amh hiç baktırmadım ama ilk tedavimde 4 yumurtam toplandı döllenmediler transfer bile olamadan tedavim iptal oldu. 2.tedaviye başlamadan önce bana vitamin başlattılar 1 ay kullan gel ddiler ama ben 4 ay kullandım. 4ay sonra gittim 16 yumurtam gözüktü biz şok olduk 16 dan 10 tanesi işleme alındı 7 tanesi embriyo oldu. Kullandığım vitaminler Bioesteron ve Argifertil doktorunuza danışın tabi ki ben bunları aldğmda işe yaramadı yazanda olmuştu. Ama bende yaradı hiç aksatmadan kullandım. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah![]()
Hayir baslamadim henuz, 6 ekimde hsg çektirdim 9 ekimde de prp yaptirdim ve simdi bilmiyorum artik beklemedeyim doktor birkac ay bekleyeyim dedi ve biestoreron, dhea, gibi vitaminler verdi zaten kendimde folik asit kullaniyorum aylardir artik bakalim kismetimizde ne zaman Anne olmak var bilmiyorum dilegim insallah prp den sonra kendiliğinden hamile kalmak tabiki ama hayirlisi olsun.Tüp bebek sürecine başladınız mı
1.de Hiç bir vitamin verilmedi daha önce 2 dış gebelik geçirdiğim için doktorum doğal yolla kalabiliyorum diye yumurta rezervimin iyi oldğunu düşünmüş ama sonra yanılmşm dedi doktor hatası gibi bşy oldu yani sonra vitaminlerle sayı öyle oldu1. Tedavide vitamin verilmedi mi
Yaa masallah ne guzel olmus yumurtlariniz insallah size guzel guzel saglikli hayirli bebekler olurlarAmh 0,02 tedaviye geçen ay başladık argiferil biosteron ve tabiki ilaçlarla 5 yumurta toplandı 3 tanesini 3. Gün olarak dondurduk çok şükür. Yumurta toplama sonrasi ben prp de yaptırdım faydası olabilir diye. Amh değerim çok düşük olduğu için doktorum havuz yöntemi önerdi ve bu ay tekrar tedaviye devam edeceğiz umuyorum ki. Doktorunuza güvenin ilanlarınızı ve takviyelerinizi düzenli kullanın ve psikolojinizi sağlam tutmaya çalışın. Amh düşüklüğü tek başına gebeliğe engel değil yeter ki o yumurtalar 1 tane bile olsa döllensin ve dondurulsun umarım isteyen bizim gibi çabalayan herkesin bebeği olur. Çok zor psikolojik açıdan da maddi açıdan da ama denemeye değer..
Ayy ne guzel Allah saglikla hayirla kucagina almayi nasip etsin dilerimılk basladıgımda 4-5 yumurta vardı 7 toplandı 2 tanesi 3.güne gıttı ve transefer edıldı cok şukur bırı pozıtıf.ılk muayenye gıttıgımde 0,48 di amh git gel bekle 0,24 le transfer oldjm.doktorum 1 in altı her değer aynı bızım ekranda gorduklerımız onemlı demıstı.Yumurta kalıtesı yanı ben de omepa qten, folık asıt ve proxywomen kullandım cok duzenlı olmasa da şükür 11 haftalıgız sağlıkla doğururum inşallah.En yakın zamanda sızler de![]()
Ben herhangi vitamin vs kullanmadım sadece d vitamini ve folik asit kullanıyorum amh değerim düşük en son 6 yumurta görmüştü bu ay tüp bebeğe başlama kararı aldık adet olunca yazıcam doktora hsg temmuz ayinda çektirmiştim doğal yolla gebelik bekledik ama olmadı yaşım 24 bu arada amh dusuklugunden başka bir sorunumuz yok şükür Prp işlemi nedir bilgi verebilir misinizHayir baslamadim henuz, 6 ekimde hsg çektirdim 9 ekimde de prp yaptirdim ve simdi bilmiyorum artik beklemedeyim doktor birkac ay bekleyeyim dedi ve biestoreron, dhea, gibi vitaminler verdi zaten kendimde folik asit kullaniyorum aylardir artik bakalim kismetimizde ne zaman Anne olmak var bilmiyorum dilegim insallah prp den sonra kendiliğinden hamile kalmak tabiki ama hayirlisi olsun.
Sizin durumunuz nasil ?
Doktorunuz vitamin vermeliydi aslinda hele ki rezerviniz az ama tabiki bir bildigi vardir mutlaka, neyseki hsg temiz cikmis ô da cok onemli bir adim. Bu arada yasiniz cok genc sansiniz cok daha iyidir mutlaka uzmeyin kendinizi moral ve motivasiyonla baslayin olacaktir..Ben herhangi vitamin vs kullanmadım sadece d vitamini ve folik asit kullanıyorum amh değerim düşük en son 6 yumurta görmüştü bu ay tüp bebeğe başlama kararı aldık adet olunca yazıcam doktora hsg temmuz ayinda çektirmiştim doğal yolla gebelik bekledik ama olmadı yaşım 24 bu arada amh dusuklugunden başka bir sorunumuz yok şükür Prp işlemi nedir bilgi verebilir misiniz
Bu arada nerde yaptiracaksiniz tüp bebegi, doktorunuz kim ?Doktorunuz vitamin vermeliydi aslinda hele ki rezerviniz az ama tabiki bir bildigi vardir mutlaka, neyseki hsg temiz cikmis ô da cok onemli bir adim. Bu arada yasiniz cok genc sansiniz cok daha iyidir mutlaka uzmeyin kendinizi moral ve motivasiyonla baslayin olacaktir..
Prp, kendi kanini alip laboroutuvarda ayirsitirp en saglikli kismini anestezi altinda yumurta hucrelerine enjekte ediliyor ve amac uyuyan yumurta hucrelerini uyandirmaktir ve bunun olmasi birkac ayi aliyor, bende yaptirdim bakalim![]()
İstanbuldayim doktorum Oznur Dündar Akin memnunum iletişimi güzel ama tüp bebek sürecim nasıl olur bilemiyorum siz nerdesinizBu arada nerde yaptiracaksiniz tüp bebegi, doktorunuz kim ?
Insallah guzel sonuclar alirsinizİstanbuldayim doktorum Oznur Dündar Akin memnunum iletişimi güzel ama tüp bebek sürecim nasıl olur bilemiyorum siz nerdesiniz
Genel olarak fiyat araştırması yaptım 3-5 oynuyor çok yüksek miktarlar oynamıyor doktorum hem Acıbadem hem Amerikan hastanesi ile anlaşmalı özel kliniği var ben Amerikan hastanesinde yaptiricam gibi duruyor istanbulda en iyi laboratuvar ilk Amerikan sonra Acıbadem ve sonra diğerlerini SaydıInsallah guzel sonuclar alirsiniz
Ben prp maslak acibademde yaptirdim ozellilkle orayi istedim ama olan ki tüp bebek yaptirirsam orasi cok pahali sanirim istanbul tüp bebek aret kamarda yaptririm henuz bilmiyorum
Cok iyi eger iki yerde de bulunuyorsa bence sahane denk gelmis zaten memnunsunuz ne guzel.Genel olarak fiyat araştırması yaptım 3-5 oynuyor çok yüksek miktarlar oynamıyor doktorum hem Acıbadem hem Amerikan hastanesi ile anlaşmalı özel kliniği var ben Amerikan hastanesinde yaptiricam gibi duruyor istanbulda en iyi laboratuvar ilk Amerikan sonra Acıbadem ve sonra diğerlerini Saydı
İlaçlar hariç 64 bin istendi bizden sizden ne kadar istendi eğer istanbulda yaptırmayı düşünüyorsanız doktorumu öneririm instasida var bakabilirsinizCok iyi eger iki yerde de bulunuyorsa bence sahane denk gelmis zaten memnunsunuz ne guzel.
Benim soyle aslinda yurtdisinda yasiyorum ve acibadem bizden euro uzerinden fiyat aliyor ama cok ucuk rakamalar veriyor bizim buradaki butcemize de fazla fazla geliyor ô yüzden firkrimi degistirebilirim