Tüp bebek yaptıranlar

İlaçlar hariç 64 bin istendi bizden sizden ne kadar istendi eğer istanbulda yaptırmayı düşünüyorsanız doktorumu öneririm instasida var bakabilirsiniz
Dedigim gibi euro uzerinden alacagi icin ortalama 150-170 bin fiyat cikar dedi ama bu senenin fiyati bu yani ocakta guncellenecektir hatta eylulde prp fiyati almistim 1200 euro demislerdi ve dusunun benim 2 ekimde randevum vardi bana fiyatimizi 1ekim itibariyle guncelledik prp 1400 euro dediler..!(tabi kabul etmedim tartistim ama fiyatlar boyle begenirsen misali)

Dedigim gibi euro uzerinden alacagi icin ortalama 150-170 bin fiyat cikar dedi ama bu senenin fiyati bu yani ocakta guncellenecektir hatta eylulde prp fiyati almistim 1200 euro demislerdi ve dusunun benim 2 ekimde randevum vardi bana fiyatimizi 1ekim itibariyle guncelledik prp 1400 euro dediler..!(tabi kabul etmedim tartistim ama fiyatlar boyle begenirsen misali)
Çok fazla Ocak gelmeden yaptırmanızı tavsiye ederim yumurta rezervimiz duşum olduğu için biz biraz daha hızlı hareket etmek gerekir maalesef ilkte tutturmayı nasip etsin Rabbim

ılk basladıgımda 4-5 yumurta vardı 7 toplandı 2 tanesi 3.güne gıttı ve transefer edıldı cok şukur bırı pozıtıf.ılk muayenye gıttıgımde 0,48 di amh git gel bekle 0,24 le transfer oldjm.doktorum 1 in altı her değer aynı bızım ekranda gorduklerımız onemlı demıstı.Yumurta kalıtesı yanı ben de omepa qten, folık asıt ve proxywomen kullandım cok duzenlı olmasa da şükür 11 haftalıgız sağlıkla doğururum inşallah.En yakın zamanda sızler de 🤗🥹🥰🧿
Ne güzel motivasyon ettiniz 3. Gün embriyosu mu transfer edildi yani yumurta kalitesi için tup bebekten ne kadar önce vitaminleri kullandınız yukarda yazdığınız

Çok fazla Ocak gelmeden yaptırmanızı tavsiye ederim yumurta rezervimiz duşum olduğu için biz biraz daha hızlı hareket etmek gerekir maalesef ilkte tutturmayı nasip etsin Rabbim
Amin insallah ikimiz icinde 😊
Ben simdi Türkiye'de degilim ama zaten prp den sonra doktor birkac ay bekle istersen hazir tek tüpünde acildi diye onerdi bende ancak ocakta baslarim insallah nasip olsa dogalliginda olsa ne guzel olur ☺️
Sizin doktora da bakacagim mutlaka

Benim her ay 4-5 yumurta görünüyordu ultrasonda, amh’a biz bir senedir deniyoruz olmuyor dedik diye baktılar 0.8 çıktı. Tüp bebeğe gelene kadar uzun bir süreç geçirdik. Klomen kullandığım ay yanılmıyorsam 9 yumurtaya çıkmıştım mesela. En son opu zamanı da ilaçlarla desteklenince 20 yumurtaya çıktı, bunların 16sı toplandı ama sadece 4ü döllenebilir kalitedeydi. 3ü bizle transfere kadar geldi, 2si transfer edildi, 1i tutundu 4buçuk aylık gebeyim çok şükür 🧿 Diğer embriyomun akıbetini bilmiyorum ☺️ vitamin takviyeleri ve sağlıklı stressiz yaşam yumurta kalitesini arttırıyor, ilaçlarla da o ay büyüyecek yumurta sayısını çoğaltabiliyorlar. Herkesin tedavi süreci farklı ama değişmeyen şey bu genel olarak.
Umarım en kısa sürede tedaviniz olumlu sonuçlanır, yavrunuzu sağlıkla sıhhatle zamanında kucaklarsınız. Allah herkese gönlünden geçeni hayırlısıyla tamamına erdirerek versin, kimseyi evlat hasretiyle sınamasın dilerim 🙏🏻🌸

Tüp bebek tedavisinde mi verildi adet günü gidiyoruz ya doktora yoksa çok öncesinden mi verildi biosteron transfer ne zaman olacaksınız
Benim amh değerimi öğrenmem ve tedaviye başlamam bir anda oldu. Doktorum amh değerim çok düşük olduğu için hemen tedaviye başlamamızi önerdi. Reglin ikinci günü vitamin ve takviyelerle beraber ilaclari yazdı kullanmaya başladım.

Yaa masallah ne guzel olmus yumurtlariniz insallah size guzel guzel saglikli hayirli bebekler olurlar 😊
Aylarca amh degerine takildim sonra hadi bir sey olmaz deyip 2 yil boyunca cocuk denedim birkac normal kadin doguma kontollere gittim bu sûre zarfinda hicbiri akil edip tuplerine bakalim demedi benim de aklima gelmezdi koskocaman 2 yil kaybettim !
Daha gecen ay hsg çektirdim tek tüpüm acildi cok sukur umutsuz degilim bunda da bir hayir var diyorum.
Cok teşekkür ederim dilekleriniz için umarım rabbim bizler gibi isteyen herkesin karnina evlatlarını kondursun🌸 Ben keske amh değerimi daha önce bilseydim. Bir suru problem yaşıyordum sık regl olma,normalde önceden hiç yaşamadığım regl ağrıları vs fakat gittiğim hiçbir doktor hormon testi yapmamıştı. Yapanlar da amh degerime bakmamıştı. O kadar çok üzgünüm ki bu konuda fakat elden gelen bir şey yok. 0,02 değerin ucundan kıyısından yakalayıp elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışıyoruz. Hsg aşamasına bile gelemedik mesela. Çünkü öğrenir öğrenmez o kadar riskli bir durumdaydı ki değerim önce var olan yumurtaları toplayıp muhtemelen transfer öncesi o aşamayı gerçekleştireceğiz. Yolumuz uzun ama dua ediyoruz moralimizi düzgün tutuyoruz ve burada böyle güzel insanlarla konuşup bi nebze bir yerlere dokunabilir miyiz diye mutlu oluyoruz.☺️

Benim amh değerimi öğrenmem ve tedaviye başlamam bir anda oldu. Doktorum amh değerim çok düşük olduğu için hemen tedaviye başlamamızi önerdi. Reglin ikinci günü vitamin ve takviyelerle beraber ilaclari yazdı kullanmaya başladım.
Suan sürecin neresindensin peki

Suan sürecin neresindensin peki
Ben şu an ilk yumurta toplama ve dondurma işlemindeyim. 3 yumurtam donduruldu fakat değerim çok riskli olduğu için bir kaç kez daha yumurta toplama işlemini tekrarlayıp embriyo havuzu yapmayı planlıyoruz daha doğrusu doktorumun önerisi bu. Şu an yumurta toplamadan sonra ilk reglimi oldum yarin doktora gideceğim muhtemelen sürece tekrar başlayacağız. Yeterli embriyo sayısına ulaşırsak transfer aşamasına öyle geçeceğiz..

Merhaba amh hiç baktırmadım ama ilk tedavimde 4 yumurtam toplandı döllenmediler transfer bile olamadan tedavim iptal oldu. 2.tedaviye başlamadan önce bana vitamin başlattılar 1 ay kullan gel ddiler ama ben 4 ay kullandım. 4ay sonra gittim 16 yumurtam gözüktü biz şok olduk 16 dan 10 tanesi işleme alındı 7 tanesi embriyo oldu. Kullandığım vitaminler Bioesteron ve Argifertil doktorunuza danışın tabi ki ben bunları aldğmda işe yaramadı yazanda olmuştu. Ama bende yaradı hiç aksatmadan kullandım. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah 🙏🏼
Benim amh değerim yüksek ama gebelik olmadı pcos var bende aynı ilaçları bende kullandım sadece 1 ay argafertil ve Biosteron kullandım o ay 15 yumurtam oldu normalde yumurta sıkıntım yok fakat 1 ay kullanmayla bile fazla yumurtam oldu işe yarıyor bence o ilaçlar şimdi transfer için bekliyorum

Benim amh değerim yüksek ama gebelik olmadı pcos var bende aynı ilaçları bende kullandım sadece 1 ay argafertil ve Biosteron kullandım o ay 15 yumurtam oldu normalde yumurta sıkıntım yok fakat 1 ay kullanmayla bile fazla yumurtam oldu işe yarıyor bence o ilaçlar şimdi transfer için bekliyorum
Evet yarıyor kesinlikle ilkinde döllenmemişti bile yumurtalarım şimdi ise kese için gün sayıyorum 🤲🏼❤️ Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah 🤲🏼

Cok teşekkür ederim dilekleriniz için umarım rabbim bizler gibi isteyen herkesin karnina evlatlarını kondursun🌸 Ben keske amh değerimi daha önce bilseydim. Bir suru problem yaşıyordum sık regl olma,normalde önceden hiç yaşamadığım regl ağrıları vs fakat gittiğim hiçbir doktor hormon testi yapmamıştı. Yapanlar da amh degerime bakmamıştı. O kadar çok üzgünüm ki bu konuda fakat elden gelen bir şey yok. 0,02 değerin ucundan kıyısından yakalayıp elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışıyoruz. Hsg aşamasına bile gelemedik mesela. Çünkü öğrenir öğrenmez o kadar riskli bir durumdaydı ki değerim önce var olan yumurtaları toplayıp muhtemelen transfer öncesi o aşamayı gerçekleştireceğiz. Yolumuz uzun ama dua ediyoruz moralimizi düzgün tutuyoruz ve burada böyle güzel insanlarla konuşup bi nebze bir yerlere dokunabilir miyiz diye mutlu oluyoruz.☺️
Yaa ô kadar iyi anliyorum ki seni gec kalinmis hissi, keske daha once bilseydim duygusu.. Ama bunda sa bir hayir var demedi ogrendim ogreniyoruz..
Hayirlisi ile tedavin olumlu sonuçlansin hsg gerek bile kalmaz insallah icini ferah tut bak ne guzel yumurta toplanmaya baslanmis nice nice saglikli yumurtlarin olur insallah 🍀

Benimde bugün itibariyle reglime 6 gün var ama eger yaniltmiyorsa hafif yasiyorum belirtileri yani ne bileyim tüp de acildi ya insallah vardir diyorum 🙈

Hayirli olsun simdiden transferi beklemek bile heyecanli olsa gerek :)
Biestoreronu bende kullandim ve umutlandim simdi insallah bana da faydasi olmustur

Hayirli olsun simdiden transferi beklemek bile heyecanli olsa gerek :)
Biestoreronu bende kullandim ve umutlandim simdi insallah bana da faydasi olmustur
İnşallah kuzum 🙏 bide bu ilaçlar sağlıklı yumurta oluyor benim 15 yumurtadan 12 tanesi dolu sağlıklı çıktı işleme alındı sadece 3 tanesi boş doktorum bu iyi dedi genelde 5 6 tanesi boş çıkar dedi yumurta sayısına göre tabi sende 3 tane boş çıktı sadece dedi allah isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin 🙏🙏

İnşallah kuzum 🙏 bide bu ilaçlar sağlıklı yumurta oluyor benim 15 yumurtadan 12 tanesi dolu sağlıklı çıktı işleme alındı sadece 3 tanesi boş doktorum bu iyi dedi genelde 5 6 tanesi boş çıkar dedi yumurta sayısına göre tabi sende 3 tane boş çıktı sadece dedi allah isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin 🙏🙏

Amin amin canim benim 🍀
Oyy masallah insallah hepsi dollenir dondurursun gelecek bebise kardes yaparsin 😊☺️Allah buyuktur insallah olacaktir, transfer olunca yaz lütfen

merhaba arkadaslar, insallah rabbım hayırlı ve kolaylıkla hepımıze bebeklerımızı nasıp eder.. bende bır dusuk, bır dıs gebelım gecırdım. tek tupumu aldılar. 9 aydır bebek denıyoruz ama olmadı, 1 aşılama yaptım oyle de tutmadı. sonra smh degerımızın 0.99 oldugunu ögrendım.. doktorum artık bekleme tüp bebek baslayalım dedı. korku ve endıselıyım.. nerden baslyayacgımı cok bılmıyorum. hangı hastaneye gıdecegıme dahı karar veremedım. Halkalı acıbadem hasta dr turgut bey, sıslı memorıal maslak acıbadem veya brüksel tüp bebek merkezı arasında kararsızım. sanırım halkalı acıbademdekı dr bey ıle gorusmeye gıdecegım. umarım yolumuz cok mesakatlı degıldır :(

merhaba arkadaslar, insallah rabbım hayırlı ve kolaylıkla hepımıze bebeklerımızı nasıp eder.. bende bır dusuk, bır dıs gebelım gecırdım. tek tupumu aldılar. 9 aydır bebek denıyoruz ama olmadı, 1 aşılama yaptım oyle de tutmadı. sonra smh degerımızın 0.99 oldugunu ögrendım.. doktorum artık bekleme tüp bebek baslayalım dedı. korku ve endıselıyım.. nerden baslyayacgımı cok bılmıyorum. hangı hastaneye gıdecegıme dahı karar veremedım. Halkalı acıbadem hasta dr turgut bey, sıslı memorıal maslak acıbadem veya brüksel tüp bebek merkezı arasında kararsızım. sanırım halkalı acıbademdekı dr bey ıle gorusmeye gıdecegım. umarım yolumuz cok mesakatlı degıldır :KK43:
Canım bende 2 dış gebelik geçirdim tek tüpüm alındı 1 sene uğraştım doğal yolla belki olur dedim olmadı tüp bebek yaptım Ekim ayında başladım taze transferle tuttu çok şükür sana tek tavsiyem stresten uzak dur ve bu sürecin sonucunu düşün dedikleri kadar zor bir süreç değil sonucu güzel bunu aklından çıkarma inşallah bebişlerimize kavuşuruz hayırlısıyla canım 🤲🏼❤️

Canım bende 2 dış gebelik geçirdim tek tüpüm alındı 1 sene uğraştım doğal yolla belki olur dedim olmadı tüp bebek yaptım Ekim ayında başladım taze transferle tuttu çok şükür sana tek tavsiyem stresten uzak dur ve bu sürecin sonucunu düşün dedikleri kadar zor bir süreç değil sonucu güzel bunu aklından çıkarma inşallah bebişlerimize kavuşuruz hayırlısıyla canım 🤲🏼❤️
Maşallah ALLAH bagıslasın yavrunuzu.. bana ve ısteyen hekrese de kolaylıkla nasıp etsın ınsallah.. hangı hastanede yaptırdınız tup bebegı

Back
X