Tüp bebek yaptıranlar

Maşallah ALLAH bagıslasın yavrunuzu.. bana ve ısteyen hekrese de kolaylıkla nasıp etsın ınsallah.. hangı hastanede yaptırdınız tup bebegı
Amin canım Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ben Denizlide yaptırdım canım denizliye yakınsan ben çok memnun kaldım

düşük amh 0,3
rahimde perde polip miyom
tek tüp tıklalı durumdaydım
histeroskopi oldum
iğneler yedim 2 hafta boyunca
3 yumurtam oluştu biri boş çıktı
2 tanesi iyi kalitede döllendi
transfer oldum kan testiyle pozitifi aldık çok şükür
perşembe günü keseyi görmeye gidicez

Taze transfer mi oldun kuzum. Benim de amh 0.44 çıktı. Doktor donduracağız dedi. Daha yumurta geliştirme aşamasındayım. Sağlıkla kucağına al kuzum çok sevindim

Kızlar gelecek ay başlıcaz bizde. Çok korkuyorum açıkcası. Opu da nasıl bir anestezi veriliyor. Anesteziden korkuyorum en çokta

Kızlar gelecek ay başlıcaz bizde. Çok korkuyorum açıkcası. Opu da nasıl bir anestezi veriliyor. Anesteziden korkuyorum en çokta
Hiç korma canım ben opudan çıktım avmye gittim akşama kadar gezdim anestezi bile sayılmaz öyle hafif bşy

Reactions: wel
Ay bende korkuyordum ama hiç anlamadım damar yolu açıyoruz dediler açtılar sonra ilacı veriyoruz uykuya dalmak üzeresiniz iyi uykular dediler sonrası yok bende işlem bitince de adımla seslendiler bi kaç kere bende diyorum hemşireye 5Dk daha çok uyku hali vardı ama açılıyor insan sonra korkulacak bişey yokmuş valla bende korkmuştum hiç korkma

Reactions: wel
Ay içimi rahatlattınız inşallah iyi geçer. Hiç almadım anestezi o yüzden nefes nasıl alcam falan diye düşünüyorum kara kara
Canım o ameliyat anestezi gibi değil çok tatlı bir uyku geliyor uyuyup uyanıyorsun

Canım RABB'İM hepimize nasip etsin inşallah amh 0.04

Merhaba tedaviniz hayırlı olsun. Bir sorum olacaktı, benim de embriyo havuzu oluşturulacak. Ancak, yumurta toplama için hormon iğnesi Gonalf yanı sıra, klomen ve tarlusal sabah akşam içiyorum. Ayrıca dr bana yumurta toplama için sık sık vajinal muayene olunduğunda enfeksiyon kapmamam için vajinal fitil ve hap antibiyotik tedavisi de verdi. Siz de antibiyotik kullandınız mı?

Merhaba kusura bakmayın yeni gördüm yumurta toplama sonrasi antibiyotik kullandım bende fitil vermedi.. Fakat yumurta toplamaya kadar kullanmadım:)

Merhaba sonucunuz nedir acaba hayırlısı olsun inşallah bende pkos var bu ilaçlara başladım bilgi almak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…