- 19 Haziran 2018
- 464
- 362
- 103
- 33
Amin canım Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınMaşallah ALLAH bagıslasın yavrunuzu.. bana ve ısteyen hekrese de kolaylıkla nasıp etsın ınsallah.. hangı hastanede yaptırdınız tup bebegı
Taze transfer mi oldun kuzum. Benim de amh 0.44 çıktı. Doktor donduracağız dedi. Daha yumurta geliştirme aşamasındayım. Sağlıkla kucağına al kuzum çok sevindimdüşük amh 0,3
rahimde perde polip miyom
tek tüp tıklalı durumdaydım
histeroskopi oldum
iğneler yedim 2 hafta boyunca
3 yumurtam oluştu biri boş çıktı
2 tanesi iyi kalitede döllendi
transfer oldum kan testiyle pozitifi aldık çok şükür
perşembe günü keseyi görmeye gidicez
Taze transfer mi oldun kuzum. Benim de amh 0.44 çıktı. Doktor donduracağız dedi. Daha yumurta geliştirme aşamasındayım. Sağlıkla kucağına al kuzum çok sevindim
Hiç korma canım ben opudan çıktım avmye gittim akşama kadar gezdim anestezi bile sayılmaz öyle hafif bşyKızlar gelecek ay başlıcaz bizde. Çok korkuyorum açıkcası. Opu da nasıl bir anestezi veriliyor. Anesteziden korkuyorum en çokta
Ay bende korkuyordum ama hiç anlamadım damar yolu açıyoruz dediler açtılar sonra ilacı veriyoruz uykuya dalmak üzeresiniz iyi uykular dediler sonrası yok bendeKızlar gelecek ay başlıcaz bizde. Çok korkuyorum açıkcası. Opu da nasıl bir anestezi veriliyor. Anesteziden korkuyorum en çokta
Canım o ameliyat anestezi gibi değil çok tatlı bir uyku geliyor uyuyup uyanıyorsunAy içimi rahatlattınızinşallah iyi geçer. Hiç almadım anestezi o yüzden nefes nasıl alcam falan diye düşünüyorum kara kara
Hafif yani canım çok teşekkür ederimCanım o ameliyat anestezi gibi değil çok tatlı bir uyku geliyor uyuyup uyanıyorsun
Canım RABB'İM hepimize nasip etsin inşallah amh 0.04Amh 0,02 tedaviye geçen ay başladık argiferil biosteron ve tabiki ilaçlarla 5 yumurta toplandı 3 tanesini 3. Gün olarak dondurduk çok şükür. Yumurta toplama sonrasi ben prp de yaptırdım faydası olabilir diye. Amh değerim çok düşük olduğu için doktorum havuz yöntemi önerdi ve bu ay tekrar tedaviye devam edeceğiz umuyorum ki. Doktorunuza güvenin ilanlarınızı ve takviyelerinizi düzenli kullanın ve psikolojinizi sağlam tutmaya çalışın. Amh düşüklüğü tek başına gebeliğe engel değil yeter ki o yumurtalar 1 tane bile olsa döllensin ve dondurulsun umarım isteyen bizim gibi çabalayan herkesin bebeği olur. Çok zor psikolojik açıdan da maddi açıdan da ama denemeye değer..
Merhaba tedaviniz hayırlı olsun. Bir sorum olacaktı, benim de embriyo havuzu oluşturulacak. Ancak, yumurta toplama için hormon iğnesi Gonalf yanı sıra, klomen ve tarlusal sabah akşam içiyorum. Ayrıca dr bana yumurta toplama için sık sık vajinal muayene olunduğunda enfeksiyon kapmamam için vajinal fitil ve hap antibiyotik tedavisi de verdi. Siz de antibiyotik kullandınız mı?Ben şu an ilk yumurta toplama ve dondurma işlemindeyim. 3 yumurtam donduruldu fakat değerim çok riskli olduğu için bir kaç kez daha yumurta toplama işlemini tekrarlayıp embriyo havuzu yapmayı planlıyoruz daha doğrusu doktorumun önerisi bu. Şu an yumurta toplamadan sonra ilk reglimi oldum yarin doktora gideceğim muhtemelen sürece tekrar başlayacağız. Yeterli embriyo sayısına ulaşırsak transfer aşamasına öyle geçeceğiz..
Merhaba tedaviniz hayırlı olsun. Bir sorum olacaktı, benim de embriyo havuzu oluşturulacak. Ancak, yumurta toplama için hormon iğnesi Gonalf yanı sıra, klomen ve tarlusal sabah akşam içiyorum. Ayrıca dr bana yumurta toplama için sık sık vajinal muayene olunduğunda enfeksiyon kapmamam için vajinal fitil ve hap antibiyotik tedavisi de verdi. Siz de antibiyotik kullandınız mı?
Merhaba sonucunuz nedir acaba hayırlısı olsun inşallah bende pkos var bu ilaçlara başladım bilgi almak istedimBenim amh değerim yüksek ama gebelik olmadı pcos var bende aynı ilaçları bende kullandım sadece 1 ay argafertil ve Biosteron kullandım o ay 15 yumurtam oldu normalde yumurta sıkıntım yok fakat 1 ay kullanmayla bile fazla yumurtam oldu işe yarıyor bence o ilaçlar şimdi transfer için bekliyorum
Malesef kimyasal olduMerhaba sonucunuz nedir acaba hayırlısı olsun inşallah bende pkos var bu ilaçlara başladım bilgi almak istedim
Geçmiş olsun benimde bir dış gebelik bir de kimyasal oldu hayırlısı olsun inşallah hepimize Allah sevincini yaşatsınMalesef kimyasal oldu
Amin canım allah sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahGeçmiş olsun benimde bir dış gebelik bir de kimyasal oldu hayırlısı olsun inşallah hepimize Allah sevincini yaşatsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?