• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek yaptiranlar yardımcı olabilir mi?

dgndilek

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2014
154
82
323
34
Arkadaslar oncelikle merhaba. Kisaca hikayemi anlatayim 4 yıllık evliyim gebelik dusundugumuzde olmayinca rahim filmi cektirdi ve tuplerim tikali çıktı ameliyat oldum biri acildi biri acilmadi acilan tup ile de iki kez aşılama denedik ilki tutmustu ama 8 haftalikken kalbi durdu malesef ikincisinin sonucunuda dun aldim negatif tutmadi. Ben simdi tüp sevkedildim. Nasip olursa eger mart ayi gibi gidicem. Tup bebekde ofis cekilecegini soyluyorlar bu rahim filmi kadar zormu acaba birde ilk asilamam da malesef düşük yaşadığım icin acaba kan pihtilasmasi falanmi var die dusunmekten kendimi alamiyorum tedaviye baslamadan sizce kendime genetik testi yaptirsammi bana yardimci olursaniz cok sevinirim

Genetik testlerini ve pıhtılaşma testlerini mutlaka önceden yaptır, sonuçları geç çıkan testler bunlar bilgin olsun. Ben 2 tüp bebekten sonra kendim gidip yaptırdım, pıhtılaşma çıktı bende hemde en tehlikelisinden. Mutlaka tüp bebek zamanı iğne kullanmam lazımmıştı. Diğer sorduğun soruyu anlamadım, ofis çekilecek dedin? orasını anlayamadım..

Genetik testlerini ve pıhtılaşma testlerini mutlaka önceden yaptır, sonuçları geç çıkan testler bunlar bilgin olsun. Ben 2 tüp bebekten sonra kendim gidip yaptırdım, pıhtılaşma çıktı bende hemde en tehlikelisinden. Mutlaka tüp bebek zamanı iğne kullanmam lazımmıştı. Diğer sorduğun soruyu anlamadım, ofis çekilecek dedin? orasını anlayamadım..
Histeroskopi miydi neydi tüp bebek tedavisine baslamadan yapiyorlarmis dün dr ile konustum kamera ile vajinadan yumurtalara bakiolarmis herhangi birsey var mi diye.

Histeroskopi miydi neydi tüp bebek tedavisine baslamadan yapiyorlarmis dün dr ile konustum kamera ile vajinadan yumurtalara bakiolarmis herhangi birsey var mi diye.
Bir de ben ne deyip genetik testi yaptiricam bi kac yeri aradim hangisini yaptirmak.istiosunuz diye sordu bana bu konuda pek bi bilgim yok açıkçası normal var ayrintili var falan dedi

Bir de ben ne deyip genetik testi yaptiricam bi kac yeri aradim hangisini yaptirmak.istiosunuz diye sordu bana bu konuda pek bi bilgim yok açıkçası normal var ayrintili var falan dedi
Pıhtılaşma testi trombofili diye geçiyor. genetek testlerde ise eşin ve senden kan alınıyor, onlarada Karyotip analizi deniliyor. Benim sonuçlar geçen hafta çıktı, yeni yaptırdım yani..
Histereskopiyide cumartesi yaptıracağım, bende miyom var alınacak, senin tüplerinde sorun varmıştı zaten mutlaka öncesinde histereskopi yaptır bencede..

canım benımde kaybım var tub bebek tedavısıne başlıycaz bızde önlemımı almak ıstedım ve dün için kartal lutfu kırdar egıtım ve arastırma hastanesının tıbbı genetık bolumunden randevu aldım anlattım durumu cok ıyıydı doktor hanımda bazı sorular sordu ailede hasta cocuk olen cocuk dusuk varmı dıye benımde esımınde ailesınde var kalp kırızı tansıyon varmı dedı onlarda ailemde var testlerımızı yazdı henuz laborotuar acılmamıs haftaya acılcakmıs arayıp bılgı alıp gıtmemı ve gıderken bugune kadar yaptırdıgım butun testlerı getırmemı onagore gereklı butun testlerı kendısının yapıcagını soyledı eger butarafdaysan bu doktora gıtmenı onerırım tahlıller yapıldktan 3 hafta sonra cıkıyormus ınsallah guzel olur herşey ıhmal etme bence canım yaptır onemlı seyler bunlar ıcımız rahat başlarız tedavılerımıze

canım ozeldemı yaptırmayı dusunuyorsun bence devlette yaptır hıc para odemeden ozelde baya yuksek mıktar tuttugunu ogrendım devlet hastanelrının tıbbı genetık bolumunden randevu al ve durumunu anlat tub bebek tedavısıne başlıyacagını oncesınde bu testlerı ıstedıklerını soyle yapıyorlar

canım ozeldemı yaptırmayı dusunuyorsun bence devlette yaptır hıc para odemeden ozelde baya yuksek mıktar tuttugunu ogrendım devlet hastanelrının tıbbı genetık bolumunden randevu al ve durumunu anlat tub bebek tedavısıne başlıyacagını oncesınde bu testlerı ıstedıklerını soyle yapıyorlar
Ankaradayim zekai tahir burak hastanesine gidiyorum tedavi icin devlet malesef iki düşük yapmadan genetige bakmıyor mecbur ozelde yaptiricam ankarada hastane arioyorum suan bi kac yeri aradim bunun icin genetigin hangisini yaptiracaksoniz die sordu iste bende pek bilmedigimden bisi diyemedim kan pihtilasmasi dedim sadece

Pıhtılaşma testi trombofili diye geçiyor. genetek testlerde ise eşin ve senden kan alınıyor, onlarada Karyotip analizi deniliyor. Benim sonuçlar geçen hafta çıktı, yeni yaptırdım yani..
Histereskopiyide cumartesi yaptıracağım, bende miyom var alınacak, senin tüplerinde sorun varmıştı zaten mutlaka öncesinde histereskopi yaptır bencede..
Pıhtılaşma testi trombofili diye
geçiyor. genetek testlerde ise eşin ve senden kan alınıyor, onlarada Karyotip analizi deniliyor. Benim sonuçlar geçen hafta çıktı, yeni yaptırdım yani..
rica etsem yaptirdiktan sonra nasil gectigini buraya yazarmisin hsg den kolay diyorlar

Arkadaslar oncelikle merhaba. Kisaca hikayemi anlatayim 4 yıllık evliyim gebelik dusundugumuzde olmayinca rahim filmi cektirdi ve tuplerim tikali çıktı ameliyat oldum biri acildi biri acilmadi acilan tup ile de iki kez aşılama denedik ilki tutmustu ama 8 haftalikken kalbi durdu malesef ikincisinin sonucunuda dun aldim negatif tutmadi. Ben simdi tüp sevkedildim. Nasip olursa eger mart ayi gibi gidicem. Tup bebekde ofis cekilecegini soyluyorlar bu rahim filmi kadar zormu acaba birde ilk asilamam da malesef düşük yaşadığım icin acaba kan pihtilasmasi falanmi var die dusunmekten kendimi alamiyorum tedaviye baslamadan sizce kendime genetik testi yaptirsammi bana yardimci olursaniz cok sevinirim
Ofisi uyutup yapabilirler mutlaka busecenegi

Ofisi ilacla bayiltilip yaptirabilirsin sonrasinda biraz ağrı olur ama ayik olursa canın yanabilir. Ben bayiltilmistim hic bişey anlamadan bitti. Allah yardimcin olsun.

dannhl, post: 38019344, member: 640921"]Ofisi ilacla bayiltilip yaptirabilirsin sonrasinda biraz ağrı olur ama ayik olursa canın yanabilir. Ben bayiltilmistim hic bişey anlamadan bitti. Allah yardimcin olsun.[/QUOTE]
Tesekkur ederim :) ama devlet hastanesinin aneztezili yapacagini sanmıyorum ozelde yapiolar ama fiyatlari neler bilmiyorum

Back