İns cnm ya uzulmemek elde deil ama iste dayanmak zor negatif aldigimda esim saolsun cok destek oldu arada bebek gordugumde agliyorum esim saolsun yine deneriz uzulme diyo eslerin destegi cok onemli bence
evet canım zaten eslerımızde destek olmasa toparlayamayız herhalde cok zor bı surec
allah herkese dayanma kuvvetı versın
ooooo falla bedava demiş. hiç kaçırma oraya git derim. zaten çok tavsiye edlien ve rağbet gören biyer. ama özellikle aret kamardan al randevunu. ben memorial de yaptırıyorum. ilgi alaka süper ama ona göre fiyatı da bize 2000 euro artı 1500 lira ilaç parasına patladı
4sene oldu cnm ilk 2sene istemedik sonra olmadi 2senedir ugrasiyorum
4sene oldu cnm ilk 2sene istemedik sonra olmadi 2senedir ugrasiyorum
Gunaydin sevval hos geldin
bende 5 yıllık evlıyım hatta bugun evlılık yıldonumumuz 5 bıttı altıya bastık:)
ılk ıkı yıl ıstemedık sonrada olmadı hala denıyoruz
Ayyy ne guzel mutluluklar cnm ins gelir bebisin rabbim en hayirlisini nasip etsin
canım sen ilaç kullandınmı hiç tedavı suresınce hangi ilacları kullandın
canım sen ilaç kullandınmı hiç tedavı suresınce hangi ilacları kullandın
canım bende ılk denememede coraspın kullandım ve benım kanım cok sulu oldugu ıcın asprın kullanamıyorum doktorumada soyledım bısey olmaz dedı ve coraspın verdı transfere gıtmeden oncekı gece sımsıyah yaptım tuvalatımı doktor bısey olmaz vıtamın boyamıstır dedı.sonrakı gun klınıge gıttık rengın cok beyaz bı kan testı yapalım dedı tam transfer ıcın hazırlandım beklıyordum kı sımsıyah bı kustum mıde kanaması trasferım ertelendı ve kanım 5.5 a dusmus apar topar baska bı hasteneye kaldırıldım kan verdıler sonrakı ayda sankı kanamam olmamıs gıbı transferımı yaptı doktor daha vucudum kendını toplamadan tabıkı tutmadı
iyi akşamlar herkese nasılsınız
Kani sulu olanlar vermiyolar benim doktorum onada bakmisti cunku
hosgeldın cnm ıyıyız sen nasılsın
evet canım vermıyorlar amma benım doktorum okadar ılgılydı ıste mıde kanaması gecırmeme sebep oldu
kşmseye onermıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?