inş :)) .........
teşekkur ederım canım darısı sizlerinde başına sen hangi aşamadasın ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inş :)) .........
içim kıpır kıpır sanki bebeklerim bana tutundu gibi hissediyorum inşallah hayal kırıklığı yaşamam:S
meraba ben taksim alman hastanesinde tedavi gördüm şuan üç aylık hamileyim doktorum serkan oral ve çok memnunum doktorumdan kesinlikle tavsiye ederim.
meraba ben taksim alman hastanesinde tedavi gördüm şuan üç aylık hamileyim doktorum serkan oral ve çok memnunum doktorumdan kesinlikle tavsiye ederim.
annelere hıssedeerler canım ugramazsın hayal kırıklıgına ıcını ferah tut tatlım
canım sen hangı asamadasın ben ıkı defa yaptırdım tutmadı 2 ay sonra tekrar gıtmeyı dusunuyorum ama ben bahcecıde yaptırdım ve artık oraya gıtmek ıstemıyorum muhtemelen ıst tup bebk merkezıne gıdecegım
teşekkur ederım canım darısı sizlerinde başına sen hangi aşamadasın ?
selam arkadaşlar bizde tüp bebek düşünüyoruz memorial de maliyeti ne kadar oluyor bilgilendirirseniz sevinirim
istanbul tüp bebek merkeziyle telefonda görüştük şehir dışından geleceğiniz için size 4250 yaparız dediler
hersey daılmı canım onuda ogren ılaclar cok fazla tutuyor ılaclarda dahılmı o fıyata
evt canım ilaçlar dahil dediler
yardım edın arkadaslar tup bebek yaptıranlar nerelerde yaptırdınız ve memnun olanlar doktor tavsıye edermısınız
sevval -------------- bahcecı
myra --------------- haydarpasa gata
ecrin38 -------------- gata
bilekhülya --------------- istanbul tüp bebek merkezi
türkemine --------------- istanbul tüp bebek merkezi
gamze_sedat ------------ irembe tüp bebek merkezi
sevda_linka ---------------- memorial
ozo83 ----------------- jinemed
alarakayra ------------------ taksim alman hastanesi-----------------hamile
papatyam34------------------ fulya jinemed
Slmlar bende tedavime fulya jinemed de devam ediyorum gerci suan dinlenme donemindeyim kismetse agustosta baslicam dondurulmuslarla ilk asilama yapildi ama olmadi ve tup bebek arkasindan onuda 1 hafta once sonuc aldim yine olmadi bu kez dondurulmuslarla devam edicem hastanemden memnunum ozellikle canim doktorumdan herseyi benimke beraber yasadi her sey yolundaydi ama olmadi kismet sevvel cim hersey kismet yapicak bisey yok beklicez allah ne zaman nasip ederse o zaman olur
Benim ilaclar haric 5500 tuttu ilaclar da 1000 yani toplam 6500 gibiydi sanirim tam hatirlamiyorum esim yapti herseyi ben pek karismadim :)