Tüp bebek yaptıranlar hangi merkezde tedavi gördünüz?

aaaaa yapma ama öyle. depresan falan. ikiz doğurucaz biz yaaaaa. topiğin ikiz anneleri olacağız allahım bu çocuklar çok yoruyor bizi deyip veryansın edeceğiz :) allah a guven gerisini boşver

ist tüp bebek merkezi diyorum bennnnnnnnnnnnnn. birinci hakkım memorialdeydi. mecbur ikiyide orda yaptırıcam. olurda ozaman da olmazsa doğğğğğru ist tüp bebek merkezine

merhaba, ist. tüp bebekte hangi doktoru tavsiye edersın? çok fazla adı geçen bir merkez. benim hiç denemem yok. ilk olacak. henüz karar veremedim. ama yaz tatilini iyi değerlendirmem gerekiyor. bir an önce karar vermeliyim.

slm kader arkadaşlarım rabbim en kısa zamandan kucaklarınızı bebeklerle doldursun inş.4 kez tüp bebek yaptırdım 1. düştü 2-3 tutmadı 4. denememde bebegimi dünyaya getirdim şükürler olsun.tüp bebekte labaratuar doktordan daha önemli bunu unutmayın arkadaşlar tüm denemelerimi ist. yaptırdım ilk denemem memorial dördüncü denemem amerikan hast. her ikisininde labaratuvarı gayet iyi bol şanslar hepinize

canım bende ist tüp bebek diyorum kesinlikle,benim doktorum aret kamar,hem doktor olarak hem insan olarak mükemmel birisi.

ordaki yetkili doktor aret kamar canım. benim arkadaşım gitti. döllenen yumurtaların durumu çok ii olmadığı halde ilk seferinde tuttu :) tabi herşey Allahtan. ama maliyet olarak da orası daha ii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…