canım bende herhangi bişey cıkmadı cok sukur zor degıl rahımı temızlıyorlar once guzelce sonrada tüplere ilaç veriyor tıkanıklık varmı dıye oyle fılmı cekıp verıyor okadar
hafıf bi sızlama olmustu bende okadar
nerde çekildin. anestezili mi yaptırdın
yok canım anestezıyle yaptırmadım fılm cektırmek ıcın anestezı almak dogru degıl bence ben almadım aneztezı istanbulda ecomar da cektirdim
yok canım anestezıyle yaptırmadım fılm cektırmek ıcın anestezı almak dogru degıl bence ben almadım aneztezı istanbulda ecomar da cektirdim
iyi. iyki ist. da yaptırmışında bende senden tavsiye aldım sayende. :) neyse ne kadar fiyatı. birde ben normal muayene de de geriliyorum. öle olunca daha çok acır diyorlar. sen nasılsın. rahat bir insan mısın?
iyi. iyki ist. da yaptırmışında bende senden tavsiye aldım sayende. :) neyse ne kadar fiyatı. birde ben normal muayene de de geriliyorum. öle olunca daha çok acır diyorlar. sen nasılsın. rahat bir insan mısın?
iyi akşamlar nasılsınız iki gün giremedim neler olmuş neler sayfa kalabalıklaşmış
evet canım yenı konuklarımız gelıyor masallahımız var
ama bu iki gündür yine sessiz
ama bu iki gündür yine sessiz
canım benım nasıl oldun toparlandınmı biraz üzme sakın kendını cok
Allah razı olsun iyiyim çok şukur :) yalovaya gittim iki gunluğune biraz kafa dağıtmaya. arkadaş falan vardı gezdik biraz. kafayı dağıtayım dedim ama ben çok dağıttım herhalde :) acaip yorulmuşum hala dinleniyorum :)
iyi olmus canım ben ılk ogrendıgımde kendımı eve kapatmıstım cok zor atlattım gez tozz daha gencız olur
öyle bi durumdayım ki insanları ben teselli ediyorum artıksağolsunlar benden daha üzüldü herkes :) benim ikizlerim olacak o yuzden bu tutmadı diyorum. ikinciye iki yumurta koydurucam onlar tutacak diyorum, inş diyorlar zaten maşallah herkes " insallah ikizlerin olur" diye dua ediyo Rabbim herkese en kısa zamanda hayırlısı ile nasip etsin inş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?