bugun aldım sonuçları. doktorum daha aramadı ama burdan yaptığım araştırmaya göre sonuç kocaman bir SIFIR... DEĞERİM 2.10 çıktı
sen istanbulda mısın. tüp bebek fiyatları ne kadar. pahalıysa ben yaptıramam yahemde ucuz yerlerde de korkarım yaptırmaya ya. cahilce bi düşünce belki ama spermleri karıştırmasınlar sonra
bugun aldım sonuçları. doktorum daha aramadı ama burdan yaptığım araştırmaya göre sonuç kocaman bir SIFIR... DEĞERİM 2.10 çıktı
çok sağol cnm, inşallah gerek kalmaz. kalırsa da narkoz beni düşündürüyor. yoksa acı v.s. çekerim problem değil, herşey bebek için:)
kızlar merhaba, dün gittim doktora. adetimin 9. günüydü, doktor dedi ooo ne güzel bir ay iğne kullan 3 ay yumurta oluşsun falan, bende dedim bir de döllenseler...4 tane yumurta saydı sanırım en küçüğü 16 en büyüğü 17mm. idi, perşembe sabahtan çağırdı bu sefer, büyümüşlerse kan tahlilinde kalitelerine bakacak, eğer sonuç iyi çıkarsa sonraki günler 2.aşılamam olacak, dedim iğne vermeyecek misiniz , yok hayır dedi. bakalım büyümeye devam etmişlerse aşılamam olur.bende gelişmeler böyle arkadaşlar. hepimiz için hayırlısı olsun. bugün test yaptıracak olanımız var sanırım. inşallah güzel haberlerle gelir.
canım narkozdanda endıselenme senı derın derın uyutmuyorlar zaten hafıf bı sersemlıyorsun okadar
senın hakkında hayırlısı olsun inş. inş bu sefer tutar. bugun test yaptıranlardan biri benim. değerim 2.10 çıktı. buna göre burda araştırdığıma göre negatif. ama Allahtan ümit kesilmes değil mi
hayırlısı olsun canım arasana doktorunu bakalım ne dıyecek belkı gec dollenme olmustur bellımı olur uzme hemen kendını
canım bugün test günündü değil mi? erken falan yaptırdıysan düşük çıkabilir diyecektim.
hayırlısı olsun cnm yaaa, sıkma canını, allah büyük, yumurtalama problemi mi vardı peki cnm, yani eğer ki tutmadıysa memorial bu konunun üzerinde duruyor diye biliyorum. inşallah doktorun iyi şeyler söyler cnm.
aradım hastaneyi. ben netten sonuçlara bakıyorum ama anlamıyorum açıklar mısınız dedim, bizim öyle bi yetkimiz yok doktor hanım sizi arayacak dedi. oda taaa saat beş te. napim artık yaaaa. ağlıcam, annem yanımda onu üzmek istemiyorum. bide belki de ne biliyim, hep ne olsun ne de olmasın hakkımda hayırlısı olsun diyodum. hayırlısı da olsun. çok üzülmem diyodum ama annem olmasa haykıra haykıra ağlayasım var .....
bende bi problem yoktu. hatta yumurtalarım çok ii çalışıyo demişti doktor. embriyomda 1.kalitedeydi ama işte ne bileyim. hayırlısı böyleymiş... inş sizin tutar da size seviniriz :)
bende bi problem yoktu. hatta yumurtalarım çok ii çalışıyo demişti doktor. embriyomda 1.kalitedeydi ama işte ne bileyim. hayırlısı böyleymiş... inş sizin tutar da size seviniriz :)
canım doktorun cep numarası yokmu okadar para verıyorsun bıde bekletıyorlarmı ara konus takma cok kafana hepımızın hakkında hayırlısı belkı doktor guzel bıseyler soyler kesme umıdını
canım üzme kendini lütfeni kolay bir süreç değil insan emeklerinin karşılığını da almak istiyor ama nasip kısmet işi sanırım. anneni de üzme, doktorunun aramasını bekle, elbet gereken en güzel açıklamayı o sana yapacaktır.
canım bana koyulan ıkızlerde blastosıst yanı bebek olusmaya baslamısken koyuldular ama kısmet degılmıs tutmadı hayırlısı boyleymıs
mesaj sayım daha 100 olmadığı için mesaj atamıyorum sana. ama sanırım negatifin en dibindeyimmmmmmm
kanamam var...................
canım tüp bebekte kanama olabilir demişti benim doktorum. eğer az bir kanamaysa olabilirmiş. az mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?