Tüp bebek yaptıranlar hangi merkezde tedavi gördünüz?

canım yarın son gunum. sabah gidip test yaptıracağım ve dananın kuyruğu kopacak :):):) Rabbimden hayırlısını diliyorum...

ayyyy canım hadı bakalım hayırlısı bence ılk hamiş sen olacaksınnnnnn ayyyyyy cok heyecanlı ama sen sakın heyecan yapma biz senin yerine yaparızzzzz

heyooooooooo

geldim bende. benim sonum da tüp mi ki acaba :) ya kızlar siz ne kadardır istiyordunuz bebek. tedavi süreciniz nasıldı.

geldim bende. benim sonum da tüp mi ki acaba :) ya kızlar siz ne kadardır istiyordunuz bebek. tedavi süreciniz nasıldı.

canım ben bes yıldır evlıyım ve uc yıldır bebek ıstıyoruz kasım ayından berıde tüp bebek tedavisiyle ugrasıyorum iki defa denedim ikiside tutmadı bahcecıye gidiyordum canım ben ama artık oraya gitmeyi düsünmüyorum orda basıma gelmeyen kalmadı artık istanbul tüp bebek merkezine gidecegim nasipse bayramdan sonra

hosgeldın bebegım sen ne kadarlık evlısın nekadar zamandır bebek ıstıyorsun doktora gıttınmı hıc esını yada senı arastırdılarmı

iki kere gittim doktora. ilk gittiğimde 8 aydır olmuyordu. yumurta oluşmamış pko var dedi. bir yıl olsun dedi ilaçla yumurtalıkları yıpratmayalım kendiliğinden de hamile kalabilirsin dedi.

sonra geçen haftalarda gene gittim. başka bi doktora. ilk doktor böle böle demişti dedim. ne yumurta var dedi ne yok dedi. ne pko var dedi ne yok dedi. hormon testi istedi. benim zaten testlerim vardı o gün getirmeyi unutmuşum. sonraki günlerde götürdüm. hormon testlerin iyi dedi. o ara vitamin testlerimde vardı sonuçların arasında. kan değerlerini gördü. düşük diye onun için hap verdi. bitir gel dedi.

yarın başka bi doktora daha gitcem.

canım istdamı yasıyorsun istanbulda imkan cok doktorunu iyi arastır canını yakmalarına izin verme

olur olur canım takma kafana doktora bı gıt bakalım esınıde gotur belkı spermlerde azlık vardır bı arastırılın

eşim yaptırdı testi. ilk doktor ii dedi. sayısı normal dedi. ileri harketi bşraz az ama ii dedi. ikincisi sayısı iyi ama ürolog görsün dedi. aynı hastaneden bi ürolog önerdi. ama 2. doktor sanki ne bilim hep böle fuzili masraf çıkartıyor gibiydi. b12 testim olmasına rağmen b12 ve folikasite de bakalım dedi. sordum 100 milyonluk testler. hemde b12 testim vardı yeni

ben cok badireler atlattım ve kimse bahcecı tüp bebek merkezine gitmesin kimseye önermiyorum istanbul tüp bebek merkezi aret kamarla görüsün basarı hikayelerine bakın cok basarı elde etmıs bır doktor

canım istdamı yasıyorsun istanbulda imkan cok doktorunu iyi arastır canını yakmalarına izin verme

ist. dayım evet. o açıdan şanslıyım sanırım. ya hatta istanbulun çok içinde de sayılmam nerdeyse şehrin dışı ama yakınlarda iyi doktorlar ve hastaneler olması iyi. yarın gidecceğim doktoru burdaki kulüten biri tavsiye etti. ona doktorlar hep tüp demiş. ilaçla tedavi etmiş bu doktor. bakalım bana ne diyecek.

sen hangi hastaneye gidiyorsun degıstır o hastaneni fuzulı masraf cıkaran yerlere gıtme tüp bebegede baslarsan bastan pazarlık yap su kadar verebilirim baska veremem diye kesinlıkle kabul ediyorlarmıs

ben cok badireler atlattım ve kimse bahcecı tüp bebek merkezine gitmesin kimseye önermiyorum istanbul tüp bebek merkezi aret kamarla görüsün basarı hikayelerine bakın cok basarı elde etmıs bır doktor

sen istanbulda mısın. tüp bebek fiyatları ne kadar. pahalıysa ben yaptıramam ya hemde ucuz yerlerde de korkarım yaptırmaya ya. cahilce bi düşünce belki ama spermleri karıştırmasınlar sonra

sen istanbulda mısın. tüp bebek fiyatları ne kadar. pahalıysa ben yaptıramam ya hemde ucuz yerlerde de korkarım yaptırmaya ya. cahilce bi düşünce belki ama spermleri karıştırmasınlar sonra

ben istanbulda degılım ama istanbula gelıyorum tedavı ıcın korkma canım öyle bişey yapamazlar artık bende bayramdan sonra istanbul tüp bebek merkezine gelecegim

merhaba arkadaşlar. ben 5 yıllık evliyim 3 yıldır bebiş gelmiyor. denizlide erpa da yaptırdım ilk tüp bebeği olmadı. şimdi memoriale gittim öncelikle tüp bebeğin neden olmadığını

araştırmak istediler ki bu çok hoşuma gitti.kendi doktorum böyle bir şey dememişti. cevapsız sorularım vardı. tedavi başında 3 yumurta varken 2 si kendi kendine yok olmuştu.kromozom

ve amh testleri istediler çok ilgilendiler profesör semra hanımı tavsiye ederim. tedavimiz temmuz sonuna kaldı eğer testlerim normal çıkarsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…