senın ki başkaymış. taksimde kinin adı istanbul tüp bebek merkezi. senın dediğin hastaneyi hiç duymamıştım.
sevdacımmmm napıosun durumlar nasıl doktora gıtcektın gıttınmıııııııııııııııı
canım yarın son gunum. sabah gidip test yaptıracağım ve dananın kuyruğu kopacak :):):) Rabbimden hayırlısını diliyorum...
geldim bende. benim sonum da tüp mi ki acaba :) ya kızlar siz ne kadardır istiyordunuz bebek. tedavi süreciniz nasıldı.
hosgeldın bebegım sen ne kadarlık evlısın nekadar zamandır bebek ıstıyorsun doktora gıttınmı hıc esını yada senı arastırdılarmı
2 yıllık evliyim. 1,5 yıldır da istiyorum.
iki kere gittim doktora. ilk gittiğimde 8 aydır olmuyordu. yumurta oluşmamış pko var dedi. bir yıl olsun dedi ilaçla yumurtalıkları yıpratmayalım kendiliğinden de hamile kalabilirsin dedi.
sonra geçen haftalarda gene gittim. başka bi doktora. ilk doktor böle böle demişti dedim. ne yumurta var dedi ne yok dedi. ne pko var dedi ne yok dedi. hormon testi istedi. benim zaten testlerim vardı o gün getirmeyi unutmuşum. sonraki günlerde götürdüm. hormon testlerin iyi dedi. o ara vitamin testlerimde vardı sonuçların arasında. kan değerlerini gördü. düşük diye onun için hap verdi. bitir gel dedi.
yarın başka bi doktora daha gitcem.
olur olur canım takma kafana doktora bı gıt bakalım esınıde gotur belkı spermlerde azlık vardır bı arastırılın
canım istdamı yasıyorsun istanbulda imkan cok doktorunu iyi arastır canını yakmalarına izin verme
eşim yaptırdı testi. ilk doktor ii dedi. sayısı normal dedi. ileri harketi bşraz az ama ii dedi. ikincisi sayısı iyi ama ürolog görsün dedi. aynı hastaneden bi ürolog önerdi. ama 2. doktor sanki ne bilim hep böle fuzili masraf çıkartıyor gibiydi. b12 testim olmasına rağmen b12 ve folikasite de bakalım dedi. sordum 100 milyonluk testler. hemde b12 testim vardı yeni
ben cok badireler atlattım ve kimse bahcecı tüp bebek merkezine gitmesin kimseye önermiyorum istanbul tüp bebek merkezi aret kamarla görüsün basarı hikayelerine bakın cok basarı elde etmıs bır doktor
sen istanbulda mısın. tüp bebek fiyatları ne kadar. pahalıysa ben yaptıramam yahemde ucuz yerlerde de korkarım yaptırmaya ya. cahilce bi düşünce belki ama spermleri karıştırmasınlar sonra
ben istanbulda degılım ama istanbula gelıyorum tedavı ıcın korkma canım öyle bişey yapamazlar artık bende bayramdan sonra istanbul tüp bebek merkezine gelecegim
ne kadar peki tüp bebek fiyatları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?