• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek yaptıranlar hangi merkezde kaça yaptırdınız

Merhaba bu raporlu fiyat mi acaba bi de bende öngorüsmeye gidecegim semra hanıma siz tecrubesinden vs memnunmusunuz ? Bi de labaratuvar hakkında bilginiz var mı
Canım ben memnunum raporsuz fiyatı bu ön görüşme ücretsiz zaten açıkçası benim içime sındı çok şükür henüz bir olumsuzluk yaşamadım laboratuvar hakkında bir bilgim yok açıkçası

Ama maddi olarak ciddi manada rahatlatır sizi. Bu tedavinin ne kadar süreceği belli degil ki belki defalarca tekrarlamak gerekecek.
Ben şimdi memoria de tedaviye başlicam raporsuz çok fark etmiyor aslında ilaçlar hepsi özel ama develete yaptıranlar için çok iyi

Ben şimdi memoria de tedaviye başlicam raporsuz çok fark etmiyor aslında ilaçlar hepsi özel ama develete yaptıranlar için çok iyi
Bu sizin merkezinizdeki fiyat politikasıdır. Benim ilaçlar hariç 3bin farkediyodu geçen sene.

Bende bu ay yani daha doğrusu bu hafta başladım sabri hoca ile🙏Sizin nasıl gidiyor☺️
Ben bugün regli oldum yarın hastaneyi arayıp randevu alacağım ve tedaviye başlayacağım. Çok heyecanlıyım ve biraz da korkuyorum. Ben de Sabri Hoca da başlayacağım. Siz başlamıssiniz nasıl gidiyor süreciniz. Umarım ikimiz icin de tedavi kolay ve sonucu güzel geçer. Bu arada iğnelere baslamissinizdir acıtıyor mu ☺️

Ben bugün regli oldum yarın hastaneyi arayıp randevu alacağım ve tedaviye başlayacağım. Çok heyecanlıyım ve biraz da korkuyorum. Ben de Sabri Hoca da başlayacağım. Siz başlamıssiniz nasıl gidiyor süreciniz. Umarım ikimiz icin de tedavi kolay ve sonucu güzel geçer. Bu arada iğnelere baslamissinizdir acıtıyor mu ☺️
Şu an gayet iyi gidiyor cumartesi yumurta toplama var bakalım hayırlısı🥰biz iğnelerde ilk gün zorlandık minik uçlu enjektör bulamadık çoğu eczanede onun dışında bir iki güne alışılıyor,sadece bugün yeni eklenen iğne alerji gibi bişey yaptı baş hemşirenin numarasını kaydetmemişim onu arıyorum şimdi yazacaktım😥
İnşallah beraber hayırlı sonuçları paylaşırız burada❤️

Şu an gayet iyi gidiyor cumartesi yumurta toplama var bakalım hayırlısı🥰biz iğnelerde ilk gün zorlandık minik uçlu enjektör bulamadık çoğu eczanede onun dışında bir iki güne alışılıyor,sadece bugün yeni eklenen iğne alerji gibi bişey yaptı baş hemşirenin numarasını kaydetmemişim onu arıyorum şimdi yazacaktım😥
İnşallah beraber hayırlı sonuçları paylaşırız burada❤️
Hay Allah neden alerji yaptı ki istersen yarın gittiğimde numarayı öğrenir yazarım buradan sana hala bulamaduysan. Sabah 11 bucuk randevum bakalım hayırlısı olsun Allah'ım emeklerimizin karşılığını tez zamanda versin inşallah

Back