Merhaba bu raporlu fiyat mi acaba bi de bende öngorüsmeye gidecegim semra hanıma siz tecrubesinden vs memnunmusunuz ? Bi de labaratuvar hakkında bilginiz var mıİstanbul pendik medical park 10.500 du en son zam gelmediyse bide 2.500 embriyo dondurma artı ilaçlar
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp bebek yaptıranlar hangi merkezde kaça yaptırdınız
- Konu Sahibi mumerve
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 4 Kasım 2019
- 1.549
- 1.060
- 133
- 29
Canım ben memnunum raporsuz fiyatı bu ön görüşme ücretsiz zaten açıkçası benim içime sındı çok şükür henüz bir olumsuzluk yaşamadım laboratuvar hakkında bir bilgim yok açıkçasıMerhaba bu raporlu fiyat mi acaba bi de bende öngorüsmeye gidecegim semra hanıma siz tecrubesinden vs memnunmusunuz ? Bi de labaratuvar hakkında bilginiz var mı
Ben şimdi memoria de tedaviye başlicam raporsuz çok fark etmiyor aslında ilaçlar hepsi özel ama develete yaptıranlar için çok iyiAma maddi olarak ciddi manada rahatlatır sizi. Bu tedavinin ne kadar süreceği belli degil ki belki defalarca tekrarlamak gerekecek.
- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.473
- 548
- 33
Bu sizin merkezinizdeki fiyat politikasıdır. Benim ilaçlar hariç 3bin farkediyodu geçen sene.Ben şimdi memoria de tedaviye başlicam raporsuz çok fark etmiyor aslında ilaçlar hepsi özel ama develete yaptıranlar için çok iyi
Siz nerde hangi doktor da yaptırdınızBu sizin merkezinizdeki fiyat politikasıdır. Benim ilaçlar hariç 3bin farkediyodu geçen sene.
- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.473
- 548
- 33
Okan Üniversitesi Eray Çalışkan.Siz nerde hangi doktor da yaptırdınız
Bende bu ay yani daha doğrusu bu hafta başladım sabri hoca ileSizin nasıl gidiyorne zaman yaptırdınız peki ? her yıl zamlandıgından soruyorum. ben de bu ay bahceci sabri hoca da başlayacagım ilk denemem olacak. siz pozitifi görmüşsünüzdür umarım
- 1 Ağustos 2017
- 86
- 80
- 88
- 34
Ben bugün regli oldum yarın hastaneyi arayıp randevu alacağım ve tedaviye başlayacağım. Çok heyecanlıyım ve biraz da korkuyorum. Ben de Sabri Hoca da başlayacağım. Siz başlamıssiniz nasıl gidiyor süreciniz. Umarım ikimiz icin de tedavi kolay ve sonucu güzel geçer. Bu arada iğnelere baslamissinizdir acıtıyor muBende bu ay yani daha doğrusu bu hafta başladım sabri hoca ileSizin nasıl gidiyor
Şu an gayet iyi gidiyor cumartesi yumurta toplama var bakalım hayırlısıbiz iğnelerde ilk gün zorlandık minik uçlu enjektör bulamadık çoğu eczanede onun dışında bir iki güne alışılıyor,sadece bugün yeni eklenen iğne alerji gibi bişey yaptı baş hemşirenin numarasını kaydetmemişim onu arıyorum şimdi yazacaktımBen bugün regli oldum yarın hastaneyi arayıp randevu alacağım ve tedaviye başlayacağım. Çok heyecanlıyım ve biraz da korkuyorum. Ben de Sabri Hoca da başlayacağım. Siz başlamıssiniz nasıl gidiyor süreciniz. Umarım ikimiz icin de tedavi kolay ve sonucu güzel geçer. Bu arada iğnelere baslamissinizdir acıtıyor mu
İnşallah beraber hayırlı sonuçları paylaşırız burada
- 1 Ağustos 2017
- 86
- 80
- 88
- 34
Hay Allah neden alerji yaptı ki istersen yarın gittiğimde numarayı öğrenir yazarım buradan sana hala bulamaduysan. Sabah 11 bucuk randevum bakalım hayırlısı olsun Allah'ım emeklerimizin karşılığını tez zamanda versin inşallahŞu an gayet iyi gidiyor cumartesi yumurta toplama var bakalım hayırlısıbiz iğnelerde ilk gün zorlandık minik uçlu enjektör bulamadık çoğu eczanede onun dışında bir iki güne alışılıyor,sadece bugün yeni eklenen iğne alerji gibi bişey yaptı baş hemşirenin numarasını kaydetmemişim onu arıyorum şimdi yazacaktım
İnşallah beraber hayırlı sonuçları paylaşırız burada