Tüp bebek yaptıranlar hangi merkezde kaça yaptırdınız

mumerve

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2021
13
7
6
34
Merhaba benim amh 0,56 çıktı kızlar doktorlar tüp bebek yaptır dediler SGK rapor çıkartamadım maalesef tüp bebek icin de baya maliyetli diyorlar Bahceci Cem beye randevu buldum yaptıranlar İstanbul da yaptıranlar süreç ve maliyetler ile ilgili bilgi verebilir mi

Rapor neden çıkartamadınız??

Özel günde ilk gün kan vermem gerek birde smear ve pervikal kültür bir aya çıkıyor çok süreç uzuyor o sebepten
Ama maddi olarak ciddi manada rahatlatır sizi. Bu tedavinin ne kadar süreceği belli degil ki belki defalarca tekrarlamak gerekecek.

Ama maddi olarak ciddi manada rahatlatır sizi. Bu tedavinin ne kadar süreceği belli degil ki belki defalarca tekrarlamak gerekecek.
Haklısınız işte Cem hocaya da randevu çok zor bulunuyor yetiştiremedim o yüzden aslında iyi olurdu maddi olarak da rahatlardım hiç bilgim yok ne kadar ne gider diye de aslında ne yapacağımı şaşırmış durumdayım

Bakın ben kabaca kendiminkinden fiyat vereyim. Siz az çok bi hesap yapın. Öncelikle cem hoca diye çok takılmayın. Nasip nerdense orda pozitifi görürsünüz.

Bende de amh düşük. 2020 temmuzda 0,64dü. 2020 ekim ayında raporla 6 gonal f 450ml 14 merional 75ml 6 cetrotide 1 ovitrelle için 2300 lira ödedim. Raporunuz olmazsa ne kadar tutacağını google yazıp görebilirsiniz. Tedavim okan üniversitesinde oldu. Raporsuz dokuzbuçuk civari tutacaktı. Raporla altıbuçuk civarı tuttu. Bu opu attı taze transfer ücreti. Rahim dinlendirme ihtiyacımız yok bizim. Bunu derlerse emin olun maddiyat için tedaviyi kabul etmeyin.

Teşekkür ederim evet bu rahim dinlendirme yapıyorlar ekstra ücret insanların maddi gücü varmı soran yok cok üzücü bir durum

Bende rapor için uğraşmak istemedim zaman alıyor diye bahçecice ebru hanıma testler ilaçlar dahil 25 bine yakın para harcadık bi ay rahim dinlendirme ve kalan embriyoları dondurma parası dahil

Bende rapor için uğraşmak istemedim zaman alıyor diye bahçecice ebru hanıma testler ilaçlar dahil 25 bine yakın para harcadık bi ay rahim dinlendirme ve kalan embriyoları dondurma parası dahil
Yani 25 bin gözden çıkarmak lazım bu durumda tedavi için peki oldu mu sonuç aldınız mı bu durumdan ben rahim dinlendirme olayını anlamıyorum valla hiç bisey yapmıyorlarmış o evrede

Yani 25 bin gözden çıkarmak lazım bu durumda tedavi için peki oldu mu sonuç aldınız mı bu durumdan ben rahim dinlendirme olayını anlamıyorum valla hiç bisey yapmıyorlarmış o evrede
Üç yıldır cem Bey’in hastasıyım sıfırdan başlayacağınız için 25’i hazır bulundurun onu bile geçebilir çünkü havuz falan yapması gerekir bilemeyiz tedaviye başlayınca bir sürü şey çıkıyor transfer öncesi rahim filmi istiyor rahim dinlendirme de para alıyorlar o kadar mantıksız ki

Sizin tedaviniz hangi aşamada 3 yıl olmuş gerçekten yüksek Meblalar bizim için keşke biraz daha ılımlı davransalar maddi konuda hersey para olmuş

Sizin tedaviniz hangi aşamada 3 yıl olmuş gerçekten yüksek Meblalar bizim için keşke biraz daha ılımlı davransalar maddi konuda hersey para olmuş
Benm Tedavim bitti üç yıldır aynı tedavide değiliz benim eşim Azosperm hastası Tüp bebekten başka çaremiz yok. ben bu üç yılda üç deneme yaptım hepsi cem beyde oldu ilk denemem Tutmadı sonraki denemem tuttu boş gebelik oldu kürtaj oldum ondan sonraki denemem tuttu hamileydim her şey yolundaydı üç aylık Gebeliğimi sonlandırmam gerekti bebek eksensefali idi. Bu üç yılda cem bey her başarısız deneme sonrası farklı testler farklı operasyonlar da yaptı ben üç yılda 60 bin rahat harcadım Dondurulmuş embriyo olduğu için sadece transfer ücreti Ödemiş olmuştum ve ilaçlar. şimdi embriyo da kalmadı sıfırdan başlanacak rahat 30 bin gidecek genetiğe gönderme durumumuzda var cünkü

bizim toplam 25-26 bin tuttu

Bir de benim söyledigim fiyatlar üç sene öncesinin fiyatlarıydı her yılbaşında hatta yılbaşını beklemeden altı ayda bir zam yaptıklarını gördüm maalesef şimdi daha pahalıdır her şey M mumerve

13 ekimde transfer oldum pazartesi test günüm bekliyorum rahim dinlendirme dedikleride cok yumurta toplandığı için amh 3ün üzerinde olanlarda rahim dinlendirme yapıyoruz demişti doktorum 26 tane yumurta toplandı benden ağrım biraz fazla olmustu tam bi haftada kendime geldim ağrı vs gecme durumu / rahim dinlendirmede embriyoları dondurmak icin ücret alınıyor transfer den sonra kalanları dondurmak icin tekrar yıllık bi ücret daha ödüyorsunuz hepsini en basta söylüyolar kabul ederek başlamamıştık tabiki inşallah güzel hayırlı sonuclar alırız

Merhaba bende rapor için 2 kasima randevu aldim cem bey içinde kasim sonuna rapor icin gittiğimizde ayni gün eşimide ürolojiye mi yönlendiriyorlar bilginiz var mi kizlar

ne zaman yaptırdınız peki ? her yıl zamlandıgından soruyorum. ben de bu ay bahceci sabri hoca da başlayacagım ilk denemem olacak. siz pozitifi görmüşsünüzdür umarım

İstanbul pendik medical park 10.500 du en son zam gelmediyse bide 2.500 embriyo dondurma artı ilaçlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…