Sizin yumurta sayınız neden az çıktı acaba ?Olur olur tıp artık çok gelişti Allah'ımin izniyle doktorların vesilesiyle olacak hepimizin yavrusuYumurta sayım az. İki ne yumurta toplama yaptırdım. İnşallah olacak. Pozitif düşünmek iyi geliyor
İstanbulda misiniz.Benim ilk tedavimde 36 yumurta toplandı 20 si döllendi. Doktor bizi aşırı yükseltti biri tutmazsa biri tutar cok iyi diye biz havalarda uçarken yere çakıldık doktordan da memnun kalmamıştım açıkçası sonra doktorumu değiştirdim ve tekrar başladık tedaviye. Gidiyorum gidiyorum 2-3 yumurtam var ben en son ağlayarak doktora sordum 36 toplanmısken olmadı 2-3 yumurtadan mı olacak diye doktorda bana şöyle açıklama yaptı: vücudu olabildiğince doğal sürecinde ilerletir yormazsak bize az ama kalitesi yüksek yumurtalar verir sayının bi önemi yok 30 yumurta için harcayacağı enerjiyi hücreyi 2 yumurta için harcasın bize yeter demişti bana da cok mantıklı geldi ve rahatlamıştım. Etrafımda çok örnek var toplanan tek bir yumurtadan hamile kalan. Lütfen ümidinizi kaybetmeyin bu yolda
Amh düşükSizin yumurta sayınız neden az çıktı acaba ?Olur olur tıp artık çok gelişti Allah'ımin izniyle doktorların vesilesiyle olacak hepimizin yavrusu
36 dan 2 3 yumurtaya nasıl düştü peki doktor dozunu mu düşürdü ?Ve o kadar döllenen yumurtalar dondurulmuş bir şekilde bekliyorken mi başka doktora yeniden tedavi oldunuz ?Aslında doktor çok doğru diyor ama bizlerde düşünüyoruz ki ilki tutmazsa geride çok embriyo dursunda biri olmazsa biri olur illaki diye düşünüyoruz.Benim ilk tedavimde 36 yumurta toplandı 20 si döllendi. Doktor bizi aşırı yükseltti biri tutmazsa biri tutar cok iyi diye biz havalarda uçarken yere çakıldık doktordan da memnun kalmamıştım açıkçası sonra doktorumu değiştirdim ve tekrar başladık tedaviye. Gidiyorum gidiyorum 2-3 yumurtam var ben en son ağlayarak doktora sordum 36 toplanmısken olmadı 2-3 yumurtadan mı olacak diye doktorda bana şöyle açıklama yaptı: vücudu olabildiğince doğal sürecinde ilerletir yormazsak bize az ama kalitesi yüksek yumurtalar verir sayının bi önemi yok 30 yumurta için harcayacağı enerjiyi hücreyi 2 yumurta için harcasın bize yeter demişti bana da cok mantıklı geldi ve rahatlamıştım. Etrafımda çok örnek var toplanan tek bir yumurtadan hamile kalan. Lütfen ümidinizi kaybetmeyin bu yolda
36 yumurta polikistik over misinizİstanbulda misiniz.
Yaşınız kaç acaba ?Amh düşük
36Yaşınız kaç acaba ?
Ben 10 yıl oldu çocuğum olsun diye uğraşıyorum. Bir sürü uğraş verdim olmadi
Manisadayım tedavi için izmire gidiyordumİstanbulda misiniz.
Hayır benim problemim yoktu eşimde morfoloji bozukluğu cvardı sadece36 yumurta polikistik over misiniz
Döllenenler donduruldu ama çözününce cansızlaştı transfer edilemedi. Az yumurta olduğunda dozu düşük kullanmıştım36 dan 2 3 yumurtaya nasıl düştü peki doktor dozunu mu düşürdü ?Ve o kadar döllenen yumurtalar dondurulmuş bir şekilde bekliyorken mi başka doktora yeniden tedavi oldunuz ?Aslında doktor çok doğru diyor ama bizlerde düşünüyoruz ki ilki tutmazsa geride çok embriyo dursunda biri olmazsa biri olur illaki diye düşünüyoruz.
Anladım.Kaç yıldır tüp bebek için ugrasiyorsunuz peki.Ben 10 yıl oldu çocuğum olsun diye uğraşıyorum. Bir sürü uğraş verdim olmadi
karşımda tecrübeli ve hamiş biri olarak soruyorum :)Merhaba öncelikle hayırlı olsun tedaviniz. Ben 4 defa tüp bebek deneyimi geçirdiğim için tecrübelerime dayanarak söylüyorum,yumurtanın sayısının cok bi önemi yok aslında. Önemli olan sağlıklı yumurta olması. Doktorunuz döllenme şansı bi tık artsın diye beklemiştir bunu stres yapmayın kendinize sonuçta bebek için 1 yumurta 1 sperm gerekli :) tekrar hayırlı olsun umarım güzel sonuc alırrsınız. Bu süreci olabildiğince stressiz ve bol dualı geçirmeye çalışın
ne güzel.. çok güzel duygularla okudum yazdıklarını.Herkese merhaba. Antepten yazıyorum.Ben 34 yaşındayım. Şuan da 5 aylık bi oğlum var. Tam 7 yıl bebeğim olmadı. Buralarda çok gezdim çok okudum çok ağladım okurken. Birgün bende hikaye yazar mıyım acaba buraya dedim. Ve şükür kısmet oldu..
Ben hiç korunmadım. Sayısız çatlatma iğnem, 1 aşılama ve 3 tüp bebek deneyimim var. Hepsi başarısız tabi ki. Bu süreçte çok ağladım çok yıprandım çok kırdım döktüm ve çok para harcadım. En sonunda pes ettim. Sonra deprem oldu eşimin anne babasını kaybettik depremde. O konu benim için tamamen kapanmıştı zaten çocuğum da olmuyor diye kafama yerleştirmiştim. Sonra bi mucize oldu ben 7 haftalık hamile olduğumu öğrendim kalp atışını duyduk ilk muayenede. Hayatımın şokunu yaşamıştım. Hiç ihtimal vermiyordum kendiliğinden olacağını.. hiç inanmadım o hikayelere illa ki bişey yapmışlardır derdim hep ama oluyormuş. Bizzat yaşadım.. yani demem o ki siz elinizden geleni yapın vicdanınız rahat olsun gerisi Allah’ın isteğine bağlı. O istedikten sonra elbet oluyor..
çok zorlu bi yol ve süreç.. çok iyi biliyorum Allah isteyen herkesin yardımcısı olsun ve sağlıklı bebekler nasip etsin
Ayni şeyleri yaşamışız nerdeyse Allahim dileyen isteyen herkese nasip etsin benim de kendiliğinden oldu hem de ikiz şeklinde ben de sizin gibi buralarda gezindim dolandım ağladım dua ettim Amh değerim 0.03tu sonrasında kendiliğinden ikizlerim oldu.Herkese merhaba. Antepten yazıyorum.Ben 34 yaşındayım. Şuan da 5 aylık bi oğlum var. Tam 7 yıl bebeğim olmadı. Buralarda çok gezdim çok okudum çok ağladım okurken. Birgün bende hikaye yazar mıyım acaba buraya dedim. Ve şükür kısmet oldu..
Ben hiç korunmadım. Sayısız çatlatma iğnem, 1 aşılama ve 3 tüp bebek deneyimim var. Hepsi başarısız tabi ki. Bu süreçte çok ağladım çok yıprandım çok kırdım döktüm ve çok para harcadım. En sonunda pes ettim. Sonra deprem oldu eşimin anne babasını kaybettik depremde. O konu benim için tamamen kapanmıştı zaten çocuğum da olmuyor diye kafama yerleştirmiştim. Sonra bi mucize oldu ben 7 haftalık hamile olduğumu öğrendim kalp atışını duyduk ilk muayenede. Hayatımın şokunu yaşamıştım. Hiç ihtimal vermiyordum kendiliğinden olacağını.. hiç inanmadım o hikayelere illa ki bişey yapmışlardır derdim hep ama oluyormuş. Bizzat yaşadım.. yani demem o ki siz elinizden geleni yapın vicdanınız rahat olsun gerisi Allah’ın isteğine bağlı. O istedikten sonra elbet oluyor..
çok zorlu bi yol ve süreç.. çok iyi biliyorum Allah isteyen herkesin yardımcısı olsun ve sağlıklı bebekler nasip etsin
Kalitesi önemli tek yumurta olsa bile kaliteliyse oluyor ama 20 yumurta var kalitesizse hiçbir işe yaramıyor. Benim de iki tane olmuştu ikisi de kalitesizdi sonrasında kendiliğinden oldu darısı size olsun insallahkarşımda tecrübeli ve hamiş biri olarak soruyorum :)
yumurta sayısı önemli mi ?
kaliteliği daha önemli değil mi