Tüp bebek yaptıracaklar muhakkak okusun.

Bahçeci umut da kime gittiniz?

Harıka bılgıler vermişsınız Bızde bursadayız edım varıkosel ameliyatı oldu ıletı hızımız hiç yok bıze neler önerırsınız ve histereskopu nerde cektırdınız

Harıka bılgıler vermişsınız Bızde bursadayız edım varıkosel ameliyatı oldu ıletı hızımız hiç yok bıze neler önerırsınız ve histereskopu nerde cektırdınız
Teşekkürler
İnan’ın dışarıdan bizim yaptıklarımız İle birsey değişmiyor en azından bizde değişmedi
Vaktiniz varsa Şevket Yılmaz in genetik bölümüne gidip eşinizle ikinize kromozom analizi ve size kanda pıhtılaşma testi yaptırmanızı öneririm

Sonuçlar 3 ayda çıkıyor ama önemli ,ücretsiz yapılıyor.

Ben kendi tedavi gördüğüm doktorumda oldum histeroskopi
Yumurta toplama sırasında oldu
Suat Hazer Jimer

Dedıgınız tüm testleri yaptım bir ayda Trabzon’dan aldım bi sıkıntı yok çok şükür sıkıntı sadece varıkosel dediler ama hızımız yok artmadı aglütinasyon pozıtıf çıkmış Buda sıkıntı olabılır Bursa’da bi ürolojı dr androlojıden anlayan bulamadım

hangi doktorlara gittiniz bu anlattıklarınızdan önce acaba.. Şahin bey ile iligili ne düşünüyorsunuz bilginz var mı
İşte klasik kadın doğumcular
En gereksizi medicabil mutlu bey idi
Ve tıp fakültesi sürecim

Şahin bey ile görüşmedim
Tüp bebek üzerine Suat bey den başkasını tanımam
İşinde en iyisi en Babacan en insancıl
Hem de dost
Bebeğim 6 aylık oldu hala uğrarız yanına

4 yıllık evliyim.3 yıldır istememize rağmen doğal yollardan çocuğumuz olmayınca tüp bebek hakkında fikir almaya karar verdik.Internetten araştırarak Pendik Medikal Parkta Doç.Dr Murat Bozkurt'a muayene olmaya karar verdik.Murat hocanın ilgisi,guleryuzu,sanki hastası değil de yakın arkadaşı gibi bizimle sıcak sohbeti,tüp bebek hakkında verdiği bilgiler tedaviye başlama kararimizi hızlandırdı.Tedaviye gonal-f 225 lik dozlarla başladık.10 gün devam ettik.Yumurtaların gerekli olgunluğa ulaşması sonucu çatlatma iğnesini oldum.Yumurta toplama işlemi gece saat 1'e denk geliyordu.Isteselerdi sonraki sabaha birakabilirlerdi,ama Murat hocam ve ekibi gece saat 1 de benim için hastane de hazırdı.Hastaneden biz ayrıldığımızda saat 4 e geliyordu.Geceyi büyük bir ozveriyle benim için orada geçirdiler.Sonuç olarak 19 yumurtam toplandı.17 tanesi uygun oldu ve dollendi.Bugün 6.gundeyiz ve 14 tane embriyo iyi durumda.7 tanesi 1.kalite Burada çok güzel bir planlama olduğunu düşünüyorum.Ayarlanan ilac dozlari,tam zamanında yapılan yumurta toplama ve embriyolarin gelişimini sağlayan merkez.Şu an rahmi dinlendiriyoruz.Eminimki uygun zaman geldiğinde doktorumuz transferi gerçekleştirecek ve bizde hayırlısıyla bebek sahibi olacağız.Kafamda çok sorular vardı.Ama ılk görüşmeye gittiğimizde bunların hepsi cevap buldu.Ve şimdiye kadar aldığımız sonuçlar çok güzel.Pendik Medikal Park Doç.Dr.Murat Bozkurt hocama çok teşekkür ederim.

4 yıllık evliyim.3 yıldır istememize rağmen doğal yollardan çocuğumuz olmayınca tüp bebek hakkında fikir almaya karar verdik.Internetten araştırarak Pendik Medikal Parkta Doç.Dr Murat Bozkurt'a muayene olmaya karar verdik.Murat hocanın ilgisi,guleryuzu,sanki hastası değil de yakın arkadaşı gibi bizimle sıcak sohbeti,tüp bebek hakkında verdiği bilgiler tedaviye başlama kararimizi hızlandırdı.Tedaviye gonal-f 225 lik dozlarla başladık.10 gün devam ettik.Yumurtaların gerekli olgunluğa ulaşması sonucu çatlatma iğnesini oldum.Yumurta toplama işlemi gece saat 1'e denk geliyordu.Isteselerdi sonraki sabaha birakabilirlerdi,ama Murat hocam ve ekibi gece saat 1 de benim için hastane de hazırdı.Hastaneden biz ayrıldığımızda saat 4 e geliyordu.Geceyi büyük bir ozveriyle benim için orada geçirdiler.Sonuç olarak 19 yumurtam toplandı.17 tanesi uygun oldu ve dollendi.Bugün 6.gundeyiz ve 14 tane embriyo iyi durumda.7 tanesi 1.kalite Burada çok güzel bir planlama olduğunu düşünüyorum.Ayarlanan ilac dozlari,tam zamanında yapılan yumurta toplama ve embriyolarin gelişimini sağlayan merkez.Şu an rahmi dinlendiriyoruz.Eminimki uygun zaman geldiğinde doktorumuz transferi gerçekleştirecek ve bizde hayırlısıyla bebek sahibi olacağız.Kafamda çok sorular vardı.Ama ılk görüşmeye gittiğimizde bunların hepsi cevap buldu.Ve şimdiye kadar aldığımız sonuçlar çok güzel.Pendik Medikal Park Doç.Dr.Murat Bozkurt hocama çok teşekkür ederim.

Bir kimyasal gebeliğim var tüp bebekle. Benim doktorum da pgt ye gerek yok dedi aklım çok karışık. Önlem olarak kan sulandirici progesteron kullandık dedi. Embriyo ya zarar verir pgt dedi. O testleri yaptırsam mi acaba

Bir kimyasal gebeliğim var tüp bebekle. Benim doktorum da pgt ye gerek yok dedi aklım çok karışık. Önlem olarak kan sulandirici progesteron kullandık dedi. Embriyo ya zarar verir pgt dedi. O testleri yaptırsam mi acaba
Biyopsyi trofoektodermden aliyorlar embriyoya zarar verecek sekilde olmuyor ki... eğer yasın büyükse imkanın da varsa pgd yaptırabilirsin pgd li embriyo genetik olarak sağlıklı olduğu için tutunma şansı daha yüksek oluyor.

28 yaşındayım canım. Bilmiyorum ya Mart gibi tekrar deneyelim dedi doktorum ama bu durumda birşey yapmamak aklimi karistiriyor

Cizik attirdim cok acidi ve 5 dk surdu sizce normalmi. Rahimi delmislerdir diye korkuyorum.
Bana da biyopsi alımı ve çizik işlemi yapıldı 2 gün önce. Anestezi istememistim baya canım yandı doğrusunu söylemek gerekirse. Alınan parçayı gördum tüp içinde.Umarim sorun çıkmaz. İşlem bitince pek ağrım sizim olmadı sadece halsizlik hissettim. Birazda lekelenme oldu hemen geçti.yalnız 15 günlük antibiyotik ve anti bakterial tedavisi verdi doktorum.Siz ilaç kullandınız mi?Şimdi nadilsisiz?

Suan iyim canim ama simdide adet gormedm histereskopi sonrasi. 27sinde adet gormeliydim. Gormedim.sen ne zaman histereskopi oldun

Suan iyim canim ama simdide adet gormedm histereskopi sonrasi. 27sinde adet gormeliydim. Gormedim.sen ne zaman histereskopi oldun
Canim bana histereskopiyle yapılmadı bu işlem. Adetin 21.günü Cuma biyopsi alımı ve beraberinde çizik atma şeklinde tanimladilar. iki ayrı tedaviyle 3 transferim var ilki düştü diğerleri ki sonuncusu NGS li embriyoydu hiç tutmadı. Rahim en fazla 7.5 oluyor. Şimdi ilk tedaviden kalan dondurulmuş Blast var 3 tane onun transferine hazırlanıyorum. Sizden biyopsi aldılar mi?ve antibiyotik aldınız mı? ONU MERAK ETTİM. umarım faydası olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…