Tüp bebek yaptıracaklar muhakkak okusun.

Biyopsi aldilar. Antibityotik vermediler

Hangi merkezde yaptırdınız tüp bebeği. Ben de bana yakın olan il bursada iyi bir tüp bebek merkezi araştırıyorum

Bu anlattığınız şeyleri sizden kim istedi?

Eski bir baslikmis, gormemistim ama onerilerinize katiliyorum Bu bahsettiginiz Trombofili ve Karyotip analizi onemli gercekten. Benden istediler tedavi oncesi ama herkesten istemiyorlar gittigim merkezde. Hoş, benden istemeseler bile en azindan pihtilasmayi kesin gidip yaptirirdim

Rahimde kist, polip , miyom varsa ve hamile kalındıktan sonra bebek büyürken bunlar bebeğin gelişimini etkileyecek yerde ise onların ufak bir operasyon ile alınmasıdır
Şimdi biz bütün testlerden geçtik. Rahim filmi vs. Bir arkadaşım düşük yaptı birkaç kez ve onda kan pıhtılaşması varmış o yüzden düşük yapıyormuş. Bana da söyledi sende o testi yaptır diye. Doktora sordum bu senle alakalı bir şey değil dedi Ben hamile kalamıyorum galiba buna dayanarak böyle dedi. Diğer bahsettiğiniz genetik kromozom bunları istemediler. Sanırım 2. Deneme negatif olunca isteyecekler

Pıhtılaşma yaptır evet
Hamile kalırsan bebeğin düşer
İğne kulllanman gerekir
Bu test önlem bebeği korumak için
Genetik testleri hiçbir doktor istemiyor
Ben kendim istedim
Allah korusun suanda çok yaygın olan SMa hastalığı dmd bmd bunlara bakıldı ve eşimde de kromozomlara bakıldı
Eşimde sıkıntı çıktı mesela
Meğer o yüzden de çocuk olmuyormus
Yani sperm testi iyi olsa bile
Birçok set etkiliyor
Hangi sehirdesin

Antalyadayım

Rahimde kist, polip , miyom varsa ve hamile kalındıktan sonra bebek büyürken bunlar bebeğin gelişimini etkileyecek yerde ise onların ufak bir operasyon ile alınmasıdır
Merhaba , bilgilendirmelerin icin cok tesekkurler canim, bizde bu soyledigin butun testleri yaptirdik hiteroskopi haric, hersey normal cikti tanimlanamayan infertilite koydular, 2 kere klomen ve femara + catlatma ignesi oldum, bu ay doktor aşilamaya gecmek istiyor kafam cok karisik asilama yaptirmadan tüp bebege mi gecelim yani? Yardimci olur musun bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…