canım bize geçiyor SGK çünkü bizin ikinci evlilugimiz ilk evlilikten evladım varMrb cnm istanbulda isen sana doktorumu önerebilirim bezmialem yarı devlet yarı özel masraf 4bin tüp bebek ilaclar dahil müşerref banu yılmaz topiğimizde var bakmak istersen.cok ilgilidir saolsun inş hakkınızda. Hayırlısı benm ilk seferde tuttu ama nasip degilmiş kalbi durdu 9+4 haftalık iken
canım sana rapor çıkarsa az veriyorsun benimki raporlu olmuyo benim 6500Masraf Ne kadar tutar kızlar bilginiz var mi kredi çekmeyi düşünüyorum artık.Allah hepimize yardım etsin.butcemi denkleyebilirsem hemen doktor görüşmelerine başlayacağım
berraksucan kaç yıllık evlisin bu arada sonuçta sebepsiz infertilite de var
canım sana rapor çıkarsa az veriyorsun benimki raporlu olmuyo benim 6500
Çok saçma onun keyfi mi beklenecek o tedaviyi yapmak zorunda bnce sen şikayet et7 sene olacak canım.doktor sebep Yok diyor Ne eşime ne bana olumsuz hic birşey demedi.
dua et canım çok zor bizde borç harç yaptircaz bosuna aşılama ya dünya para verdik Rabbim buyukturAnladım canım.doktorun bize rapor vereceği Yok o aşamaya bile getirmedi cok üzgünüm.
Canim beni hatırladın mi?bende haberler kötü doktora gittim ve resmen bütün kapıları kapattı bana.hic bir sebep olmadığı icin ne iğneli aşılama yaptı Ne de tüp bebek icin rapor verdi bana özel yerlerin kapısını gösterdinormal mi bu yaa çok üzgünüm
Canim rapor için illa bir sebep mi olması gerekiyor yanı.ikinizden birinde gebelik oluşumu icin problem mi olması gerekiyor.cok canım sıkılıyor doktor beni resmen özele yönlendirdi ikinizde de bi problem olmadığı icin sana iğneli aşılama yapamam dedi.dogal olarak raporda vermek istemedi iki tane ilaçla asilama yapıldı negatif oldu.sonra da kapıyı gösterdi doktor
Hastanenin aile hekiminden rapor istiyorlar vajinal kültür smaer eşinin tahlilleri ile birlikte infertilite servisine gidip ordan son raporu alıp tüp bebeğe yönlendirecekler
3 yıl şartı kalktı diye biliyorum ben 2 yıllık evliyim çünkü ama yaşım 37Hayır 3 yıl boyunca uygulanan tedavilerden olumsuz sonuç almak gerekiyor bn 1 yıllık evliyken gittim 1 ilaç 2 iğneli aşılama yaptırdım ama 3 yıllık evlilik şartı arıyorlar rapor için ve 2 iğneli aşılama
Sizin sonuç ne oldu peki yaptırdınız mı benimde eşimden kaynaklı sorunlar da merak ettimBen 1 yıllık evli bile değildim tüp bebek raporu aldığımda. Ama eşimde hareket sayı ve şekil bozukluğu vardı. Tek yol tüp bebekti ve verdiler.
Sizin sonuç ne oldu peki yaptırdınız mı benimde eşimden kaynaklı sorunlar da merak ettim
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için hakkınızda hayırlı olanı versin rabbim, inşallah sağ salim kucağımıza alırız bebişlerimizi. ben daha yolun başındayım eşimin %98 hareketsiz %2 yavaş hareketli. direk tüp bebek dedi doktorum adetliyken gel hazırlayacağım dedi sanırım iğnelerimi yazacak. adet olmak üzereyim bende ağrılarım başladı. ben edirne de yaşıyorum beni istanbula gönderecek toplama aşamasında. inşallah sorunsuz atlatırım çok stresliyim.Bahçeci Umut'ta ilk tedavimde 17 yumurta toplandı. 5.güne 3 çok iyi kalitede embriyo geldi. İlkinde 2 embriyo transfer edildi gebelik oluşmadı. ikincide dondurulmuş kalan 1 embriyo transfer edildi gebelik oluşmadı. Embriyolar sağlıklı fakat gebelik oluşmadı. Acaba embriyoların genetik yapısında mı bir sorun var denildi. Bu ay sonunda yeni tedaviye başlayacağım nasipse. Embriyolara ACGH yapılacak. Acaba rahmin kabul zamanı mı farklı diye transfer tarihini belirlemek adına ERA yapılacak. Bir de eşime TESA yapılarak daha sağlıklı genç şekli bozulmamış spermler seçilmeye çalışılacak. Ve acaba vücut yabancı bir madde görüp kabul mü etmiyor vücut bağışıklık kazansın diye de SERUM verilecek. Yolumuz zorlu ama umarım sonu güzel olur. Dilerim sizde bunlara gerek kalmadan bir sonuç elde edersiniz.
Siz hangi aşamadasınız ?
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için hakkınızda hayırlı olanı versin rabbim, inşallah sağ salim kucağımıza alırız bebişlerimizi. ben daha yolun başındayım eşimin %98 hareketsiz %2 yavaş hareketli. direk tüp bebek dedi doktorum adetliyken gel hazırlayacağım dedi sanırım iğnelerimi yazacak. adet olmak üzereyim bende ağrılarım başladı. ben edirne de yaşıyorum beni istanbula gönderecek toplama aşamasında. inşallah sorunsuz atlatırım çok stresliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?