Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam arkadaşlar ben Mart ve nişan ayında iki aşılama yaptırdım üstelik eşimde ve bende hiçbir sorun yok ama tutmadı neyse tüp bebeğe karar verdik Rabbim inş bu sefer bize bir evlat nasip eder burada paylaşalım istedim neler yaşayacağız birbirimize yardimci olalım.
bende 1ay dinlenmek istedim kısmet se haziran 4gibi basliycam ins sen nerde olacaksın belli mi ilk denememi olacak havuç suyu incir iyiymisBen de temmuz ayında düşünüyorum Allah nasip ederse. Şimdi de öncesinde neler yapmam gerek onu araştırıyorum
ben asilamamida ozelde yaptırdım keşke iki aşılama yaptırmaz olaydım ben istanbulda ozel hastanede yaptırcam bu sefer şeker gibi bir doktor buldum isinde uzman karar verdim ona gitcemBende iki aşılama oldum fakat tutmadı rapor çıkartmak istedim doktor çıkartmadı cunku aşılamalarım iğneli değil ilaçlı olmustu devlet iki iğneli aşılama istiyormuş bende bu sefer iğneli deneyelim dedim kabul etmedi beni özel yerlere yönlendirdi.Tum kapıları kapattı bana.sebep Yok bizim de.Ne Esin'de be de sende sıkıntı Yok dedi ve öylece bıraktı doktor bizi.cok üzgünüm.ozellerde bu is ne kadar tutuyor nasıl olacak hiç bilmiyorum kafam çok karışık sen tüp bebeği özelde mi devlette mi yaptıracaksın canım
sen nerde yaptiracaksin fiyati nedirMerhaba arkadaşlar bende mayıs ilk adetimle tüp bebek tedavisine başlayacağım Allah hepimizin yardımcısı olsun
ben asilamamida ozelde yaptırdım keşke iki aşılama yaptırmaz olaydım ben istanbulda ozel hastanede yaptırcam bu sefer şeker gibi bir doktor buldum isinde uzman karar verdim ona gitcem
Mrb cnm istanbulda isen sana doktorumu önerebilirim bezmialem yarı devlet yarı özel masraf 4bin tüp bebek ilaclar dahil müşerref banu yılmaz topiğimizde var bakmak istersen.cok ilgilidir saolsun inş hakkınızda. Hayırlısı benm ilk seferde tuttu ama nasip degilmiş kalbi durdu 9+4 haftalık ikenMasraf Ne kadar tutar kızlar bilginiz var mi kredi çekmeyi düşünüyorum artık.Allah hepimize yardım etsin.butcemi denkleyebilirsem hemen doktor görüşmelerine başlayacağım
Ben İstanbul Göztepe medikal parkta 5000 bin artı ilaçlar ben ünv hast 3 aşılama yaptırdım ama tutmadı şuan orda da tüp bebek hakkım var ama sanki pek önemsemiyorlar çok zor bir dönem oyüzden özelden yaptırmak istedimsen nerde yaptiracaksin fiyati nedir
Hastanenin aile hekiminden rapor istiyorlar vajinal kültür smaer eşinin tahlilleri ile birlikte infertilite servisine gidip ordan son raporu alıp tüp bebeğe yönlendireceklerBen iki aşılamamı Cerrahpaşa Tıp Fakültesinde yaptırdım ve ikiside negatifle sonuçlandı...Tüp bebek raporu için gittiğimde eşimden ve benden Psikiyatriden rapor istediler. Çarşamba günü psikiyatri randevumuz var...Başka neler isteyecekler bilmiyorum...Gelişmeler hakkında bilgi veririm...
Mrb cnm istanbulda isen sana doktorumu önerebilirim bezmialem yarı devlet yarı özel masraf 4bin tüp bebek ilaclar dahil müşerref banu yılmaz topiğimizde var bakmak istersen.cok ilgilidir saolsun inş hakkınızda. Hayırlısı benm ilk seferde tuttu ama nasip degilmiş kalbi durdu 9+4 haftalık iken
Ben iki aşılamamı Cerrahpaşa Tıp Fakültesinde yaptırdım ve ikiside negatifle sonuçlandı...Tüp bebek raporu için gittiğimde eşimden ve benden Psikiyatriden rapor istediler. Çarşamba günü psikiyatri randevumuz var...Başka neler isteyecekler bilmiyorum...Gelişmeler hakkında bilgi veririm...
Hastanenin aile hekiminden rapor istiyorlar vajinal kültür smaer eşinin tahlilleri ile birlikte infertilite servisine gidip ordan son raporu alıp tüp bebeğe yönlendirecekler
Amin cnm.yarı devlet şöyle cnm eskiden bezmialem tam devlet hastanesi idi şimdi. İse üniversite olmus satılmış yani özele girmiş tahlil muayene ücretlerini devlet karsılıyor tüp bebeginin de yarısını devlet karsılıyor kalan yarısınıda sen karsılıyorsun misal arkadasların ssk sı vardı 4bine ilaç dahil yaptırdılar bende ssk yoktu yüzdeyüz özel yaptırdımilaçlar dahil 10 bin tuttuAnladım canım.sana da çok geçmiş olsun Rabbim daha iyileriyle mukafatlandirsin.yari devlet yâri özel nasıl oluyor canım.sgk ile anlaşmalı yerler mi böyle oluyor tam bilemiyorum açıklarsan sevinirim.Birde İstanbul'da degilim canım teklifin tesekkur ederim yine de.
Amin cnm.yarı devlet şöyle cnm eskiden bezmialem tam devlet hastanesi idi şimdi. İse üniversite olmus satılmış yani özele girmiş tahlil muayene ücretlerini devlet karsılıyor tüp bebeginin de yarısını devlet karsılıyor kalan yarısınıda sen karsılıyorsun misal arkadasların ssk sı vardı 4bine ilaç dahil yaptırdılar bende ssk yoktu yüzdeyüz özel yaptırdımilaçlar dahil 10 bin tuttu
Hayır 3 yıl boyunca uygulanan tedavilerden olumsuz sonuç almak gerekiyor bn 1 yıllık evliyken gittim 1 ilaç 2 iğneli aşılama yaptırdım ama 3 yıllık evlilik şartı arıyorlar rapor için ve 2 iğneli aşılamaCanim rapor için illa bir sebep mi olması gerekiyor yanı.ikinizden birinde gebelik oluşumu icin problem mi olması gerekiyor.cok canım sıkılıyor doktor beni resmen özele yönlendirdi ikinizde de bi problem olmadığı icin sana iğneli aşılama yapamam dedi.dogal olarak raporda vermek istemedi iki tane ilaçla asilama yapıldı negatif oldu.sonra da kapıyı gösterdi doktor