• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek yaptıranlar beta hcg değerleriniz ? Acaba ikiz mi

Denizzz0101

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2016
291
354
33
Transfer sonrası 7.gün kanda 20.92
9.gün kanda 42.9
12.gün kanda 207.43
14.gün kanda 530.45
16.gün kanda 1371.73 sizce nasıl arkadaşlar :one
Haftaya keseyi görmeye gidicem Alllah nasip ederse

Transfer sonrası 7.gün kanda 20.92
9.gün kanda 42.9
12.gün kanda 207.43
14.gün kanda 530.45
16.gün kanda 1371.73 sizce nasıl arkadaşlar :eek:ne
Haftaya keseyi görmeye gidicem Alllah nasip ederse
Gayet saglikli ilerde mis değer ama bu değerlere göre ikiz yada tek diyemeyiz anca ultrasonla görülür. Bnm 12.gün 550 15.gün 1916 idi ve tek çok sukur

Merhaba kızlar ben bu ay dondurulmuş blas transferi oldum. Çift embriyo yapıldı bugün 6. Günüm idrar testi yaptım erken gebelik testi olanlardan çok silik çift çizgiyi gördük buna göre hamile olmuş mu oluyorum

Merhaba kızlar ben bu ay dondurulmuş blas transferi oldum. Çift embriyo yapıldı bugün 6. Günüm idrar testi yaptım erken gebelik testi olanlardan çok silik çift çizgiyi gördük buna göre hamile olmuş mu oluyorum

Çift çizgiyi gördüğüne göre hamilesin canım hayırlısı olsun. Bnde 4 Nisa’nda transfer oldum çok cesaretliymişsin test yapmak için;) belirtilerin varmı

Çift çizgiyi gördüğüne göre hamilesin canım hayırlısı olsun. Bnde 4 Nisa’nda transfer oldum çok cesaretliymişsin test yapmak için:KK66: belirtilerin varmı

Eşim hiç istemedi test yapayım ama ben dayanamadim benim de 3 Nisan da oldu transferim tabi çok silik çıktı.
Dün çok ağrım oldu kasiklarim ve belim Kopacak gibiydi yattım sürekli bir de bir kaç gündür sabahları mide yanması gibi bişey var onun dışında başka bir belirttim yok canım senin var mı peki ?

Eşim hiç istemedi test yapayım ama ben dayanamadim benim de 3 Nisan da oldu transferim tabi çok silik çıktı.
Dün çok ağrım oldu kasiklarim ve belim Kopacak gibiydi yattım sürekli bir de bir kaç gündür sabahları mide yanması gibi bişey var onun dışında başka bir belirttim yok canım senin var mı peki ?

Canım senin bugün 5. Günün ya 6. Gün değil silik görmüşsün erkenden hemde.. maşşallah ama kesin hamilesin çizgi gördüysen . Benim de karın ağrım var ara ara bacaklarıma fln vuruo başka da belirtim yok. Zaten belirti aramakta yanlış çnkü hep ilaçların etkisi yaşadıklarımız

Canım senin bugün 5. Günün ya 6. Gün değil silik görmüşsün erkenden hemde.. maşşallah ama kesin hamilesin çizgi gördüysen . Benim de karın ağrım var ara ara bacaklarıma fln vuruo başka da belirtim yok. Zaten belirti aramakta yanlış çnkü hep ilaçların etkisi yaşadıklarımız

Evet bugün 5. Günüm muş yanlış hesaplamisim fotoğraf yüklüyorum bi bakarmisiniz siz de

Eklentiler

• 20180408_142415.jpg
    20180408_142415.jpg
    35,3 KB · Görüntüleme: 912
Evet bugün 5. Günüm muş yanlış hesaplamisim fotoğraf yüklüyorum bi bakarmisiniz siz de

Ayy maşallah canım var gibi ya gözünaydın darısı bize olsun inş. Bn test günümde 14 Nisa’nda yapıcam senin kadar cesaretli değilim malesef:) kan verirsen değerini haber verirsin canım merak ederim

Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah hamilesindir benim transfer sonrası 2. günüm zaman da geçmiyo sanki Rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin

Back