Tüp bebek yapıp bebeğini kaybedenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ahu06
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Amiiinnn inşallah cnm rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize şimdide kontrolden çıktım rahim kalınlaşmıyor çarşamba günü randevu verdi bakalım

Nissara Allah yardımcınız olsun canım bu rahim kalınlaşmaması durumunu 2.tedavimde bende yaşadım 2 kere iptal oldu.ne yapsak ne etsek kalınlaşmadı.sonra doktor 2 ay ara verdi hiçbir ilaç kullanmadan dinlendirdi.sonra cyloprognova diye bir ilaç başlattı onun etkisi oldu diye düşünüyorum rahim toparlandı transfer oldu ama maalesef yine nasip olmadı kimyasal oldu

Bende şuan o ilacı kullanıyorum cnm ama oda fayda etmedi dr bugün neupogen diye bi ilaç rahime sıktı çarşamba tekrar gel dedi rahim zarını uyaracakmış

Amiiinnn inşallah cnm rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize şimdide kontrolden çıktım rahim kalınlaşmıyor çarşamba günü randevu verdi bakalım
Hayırlısı kuzum neden kalinlasmiyor dedi mi Dr nar suyu iyi geliyormuş denedinmi hiç bende rahim kalinlastirma aşamasındayım sen hangi ilacı kullanıyorsun ben ilk 5 gün estrofem günde iki kez daha sonra 4 gün 3 kez kullanacağım cumartesi de kontrole gideceğim Rabbim emeklerimizin karşılığını boş bırakmasın tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlarla kulaklarımızı doldursun inşallah

Bende şuan o ilacı kullanıyorum cnm ama oda fayda etmedi dr bugün neupogen diye bi ilaç rahime sıktı çarşamba tekrar gel dedi rahim zarını uyaracakmış
Ay inşaallah fayda eder canım çok zor bir durum transfer bile olamamak bizzat yaşadığım için biliyorum,halende bu imtihanın içindeyim çıkış yolu bulamıyorum

Ay inşaallah fayda eder canım çok zor bir durum transfer bile olamamak bizzat yaşadığım için biliyorum,halende bu imtihanın içindeyim çıkış yolu bulamıyorum
Inşallah birgün bizimde imtihanımız son bulacak yeterki sabır ve tevekkülle bekleyelim cnm

Rabbim yardım etsin hayırlı kapılar açsın inşallah kader arkadaşlarım dualarım her daim bu yolda savaşan anne adaylarıyla

Mrb bende 3 ay önce bebegimi kaybettim 8haftalik benimde dondurulmuslarim var rabbim sizede bizim gibi isteyen herkese nasip etsin martta başlamayı düşünüyoruz kısmetse nisan 2gibi transfer olucak

Birde kızlar sizden farklı testler istendi mi ben şimdi kalan dondurulmuşları denemek istiyorum ama çok korkuyorum ya yine aynı olursa aceba yapabileceğimiz bişey varmı
Mrb doktorunuza söylerseniz gerekli testleri yaptırır normalde 2dusukden yada olumsuz bir sebepden sonra isteniliyor ama bizlerin tupbebek olduğu için ilkten sonra istersek yapilabiliyor

Merhabalar herkese. Okuduklarimin etkisiyle bir gece daha ağlayarak geçti. Temmuz ayında tüp bebek ile 2. Denemede elde ettiğim ikizleri erken doğum sebebiyle kaybettim olumlerden dondum . Aralık ayında tekrar tek embriyo transferi ile hamile kaldım ve 7 haftalikken kalbi durdu. Kürtaj olmaya gerek kalmadan 14 ocakta düşük yaptım. Daha birinin acısını unutamamisken bir yenisi daha eklendi üstüne. Artık bi daha olur nasılsa hamile kalıyorsun daha beterleri var sözlerinden sıkıldım. Ben ki hicbirseye yıkılması şu hayatta ama gelinen noktada artık katlanamiyorjm ne hevesim kaldı ne umudum. Genetik birsey yok yumurta da birsey yok spermde birsey yok ama üst üste kayıplar. İkizlerimin acısı hala yüreğimde. Ve bukez gerçekten yorgunum gerçekten

Rabbim sabır versin canım acımızı tarifi yok malisef hepimizin etrafında böyle boş konuşan insanda çok ne desem yarana merhem olmaz biliyorum bende hala yavrumu unutamadım acım azalacak derken gün geçtikçe daha çok özlüyorum inşallah bundan sonra rabbim kucağımıza alacağımız hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Tarihler ve yaşananlar aynı ya içimden bişey kopup gitti okuyunca. Dört normal yoldan gebelik kaybı sonrası Temmuz da tüp bebekle elde edilen gebeliğimi 17. Haftada kaybettim geçmedi acısı çivi çiviyi söker dedim aralıkta transfer olup 14 ocakta yine düşük yaptım. Toplamda 6 gebelik kaybı ve ağzı olan herkesin düşüncesiz konuşmaları artık sinirlerimi iyice bozdu. Agresif mutsuz bir kadın oldum bidaha transfer olmaya mecalim kalmadı bi kaybı daha kaldıracak gücüm yok. Ve maalesef düşük için elle tutulur bir sebepte yok. Bu yaşananlar çok acı Allah bize güç kuvvet sabır versin

Aaaa nesmertoglu sen düşükmü yaptın tatlım çok şaşırdım ve üzüldüm mutlu haberini yine kk da almıştık sevinmiştik gerçekten çok üzüldüm tatlım ama kısmeti yokmuş demekki kuzum napalım onu nasip eden rabbim bidaha nasip eder inşallah

Canım sen ne bakıyosun o çom ağızlılara boşver konuşsunlar kendilerinin hiçmi bi problemi yok o terbiyesizler için kendini üzmeye değermi boşver yahu sen akıllı kadınsın takılma böyle insanlara rabbim sabrını versin ama yılmak yıkılmakta yok öyle bizler güçlü kadınlarız

En iyi sen ve senin gibiler anlar beni. O kadar yoruldum ve o kadar kırgınım ki hayata gerçekten toparlayamıyorum. Her yerde zaman mekan farketmeksizin ağlamaktan düşünmekten bi anda ruh halimin değişmesinden alamıyorum kendimi. Önceden farklı savaşlar verdik hamile kalalım diye şimdi de yaşayan bir evlat savaşı veriyoruz. Doğum yaptım sütüm geldi lohusalık yaşadım ama bebeklerimi mezara koydum. Bunu atlatmamiz imkansizken yeni bir evlada sarılalım çünkü bizi o iyileştirir dedik o da olmadı. Herşey bitti eşimle aram kötü artık karı koca hayatı bile yasayamiyoruz. Haa Allah var çok anlayışlı bir eşim var hakkını ödeyemem ama kimiz de o kadar tükendik ki artık. Sen anlarsın işte.. ..

Allah sana da sabir versin arkadaşım teşekkür ederim Inşallah güzel günler gelsin artık. Biz de bebegimizi alalım kucagimiza

Rabbim sabır versin dayanma gücü versin kardeşim çok ama çok zor yaşanılanlar unutmaksa imkansız ama hayat işte bir şekilde devam ediyor

Canım ya hamilelik haberini alınca çok sevinmiştim ne denebilir ki kelimelerin bittiği yer acını yürekten hissediyorum ve sabır diliyorum

Aynı problemler aynı sonuçlar insanız ve tepkilerimizi herzaman kontrol edemiyoruz. Bu süreci acıyı dibine kadar yaşayarak atlatacağız yoksa bilinçaltında ciddi çıkmazlar yaratır. Ağla bağır kız yapabiliyorsan kus öfkeni bencil ol bidaha kalkmak için bazen en dibe vurmak gerekir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…