Başın sağolsun öncelikle..ben 39 yaşındayım. Yumurta sayım az ama kalitesi iyi..2017de ilk tüp bebek denememde kızıma hamile kaldım ve 22 haftalıkken detaylı ultrasonda yavruma hidrosefali teşhisi konuldu. Apar topar, ve bebeğim canlıyken normal doğumla tahliye edildi. Sonsuza dek, kalbimi de alıp gitti içimden..2018 şubatta 2.deneme için tedavi gördüm, nisan ayındaki transferim negatifle sonuçlandı. Mayısta rahim biyopsisi ve rahim çizdirme operasyonu geçirdim. Haziran ayında 3.deneme için tedavi gördüm, eylülde 7 haftalık boş gebelik ve kürtaj yaşadım. Genetik testlerimiz eşimle temiz çıktı. Bende kan pıhtılaşması eğilimi çıktı. Eşimin sperm dna hasarı sınırda çıktı ve vitamin desteği kullanıyor. İki hamileliğimde de bebeklerin patoloji ve genetikleri normal çıktı. Şimdi, birkaç gün sonra 4.deneme için tedaviye başlamayı düşünüyorum. Mikroçip yaptırmayı istiyorum. 15 ay oldu kaybedeli kızımı..arkasından hep olumsuz durumlar yaşadığım için, acısı hele ki özlemi hiç geçmedi, hiç..onu çok özlüyorum. Çok zor bazı şeyler, yaşamayan gerçekten anne bile olsa anlamıyor..neler yaşadım ve yaşıyorum içimde..inanın çok zor, çok..