Tüp bebek yapanlar ve yaptırmak isteyenler. Tüm detaylarıyla soru cevap paylaşımında bulunalım

Hayirli olsun canim insallah tutun sana bende 4 cu tuo bebek ile yeni hamileyim ben bu kez cok rahattim tabiki dikat etriklerim oldu rabbimde nasip edince oluyo rabbim sana da nasip etsin
4 denemenizde tutmadı mı yeni hamile kaldım demişsiniz ya

Nelere dikkat etmem gerek meselaa kızlar özellikle şunu yapma şuna dikkat et dediğiniz
Rn dikkat etmen gereken seyler hizli hareketten kacin yukari kollarini uZatma asagida cok eyilme wc olarak klozet kullan ve kabiz olmamaya ozen goster

Bildigim kadariyla nar ve greyfut hamilelik doneminde xok zararli dusuk sebwbi diye duymustum ve hic yemedim ben

Bende nar ın rahimi kalınlaştirdigini tutunmayi kolaylaştirdigini duydum. Greyfurtta antioksidan ve c vitamini hucre yeniliyor. Tabii arastirmalarima dayanarak kullanmiştim

Ben özel bir hastanede 14gün önce yaptırdım. Bana normal hayatına devam ama koltuk kaldırma dediler :)
6 saat hastanede ve diğer günde evimde yattım. Sonra kalkıp yavaş yavaş evimin işini yaptım. Zaten çok iş yapamıyorsunuz hafif ağrılarınız oluyor.
İşleme gitmeden önce de kek ve 3 çeşit yemek yapıp attım dolaba. Tavsiyemdir:)
Benim sonucum belki bugün belli olacak.. Kan testi verdim. Aramasını bekliyorum.

Rabbim hepimize nasip etsin.. Hayırlısı ilee..

Nasıl heyacanlısındır şimdi yaa. İnşallah güzel haberler alırsın. Sonucu paylaşır mısın. Bide nr zamsn transferin oldu

Canım sonucun belli oldu mu?

Ben de transfer öncesi hacamat ve sülük yaptırmıştım . Birde transfer yapıldıktan sonra gilaburu suyu kullanmıştım . Doktorumun tavsiyesiyle . Transfer yapıldıktan sonra da kendimi hiç yormadım sadece yemek yaptım . İlk 1 gün yerimden kalkmadım. Allah’a şükür olumlu oldu.

Maşallah sağlıcakla kucağına alırsın inşallah bizlerde dua et olur mu

Canım sonucun belli oldu mu?
Evet kuzum. Çok şükür pozitif. Ama ohss oldum. 3 gündür hastanedeydim. Yeni çıktım. Her güzel haberde bir sıkıntı oluyor işte. Evde dinlenmedeyim. Şişliğim gecsin diye. Tek diyeceğim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin tez zamanda.

Ne güzel bir haber maşallah ben ve isteyen beklemekte olan herkeste bu güzel haberi alır inşallah çok heyecanlı

Ne güzel bir haber maşallah ben ve isteyen beklemekte olan herkeste bu güzel haberi alır inşallah çok heyecanlı
İnşallah kuzum. Rabbim tedavisiz versin size. Evet dediğin gibi Heyecanlı. Değişik bir his... Umarım tez zamanda Rabbim isteyen herkese nasip eder.

Merhaba. Bende tup bebek tedavisi düşünüyorum nasıl oluyor devlet te mi özel de mi yaptırdınız ücretler nasıl. Tup bebek yaptıranlar yazabilir mi

Merhaba. Bende tup bebek tedavisi düşünüyorum nasıl oluyor devlet te mi özel de mi yaptırdınız ücretler nasıl. Tup bebek yaptıranlar yazabilir mi
Merhaba ben tüp bebek yaptırdım devlette yaptırdım ama çok pişman oldum. Hiç adam gibi ilgilenmiorlar.
Çok aşırı kalabalık sabah 7 gibi gidip öğlen 3 gibi çıktığımı bilirim randevulu sistem falan değil doktorun inisiyatifine kalmış bişey. Eğer böyle bir işe gireceksen kesinlikle özelde olmanı öneririm zaten çok ağrılı çok stresli bir işlem ilgi istiyorsun ve bu ilgiyi devlet karşılamıyor. Ben ilk defa yaptırdım. Malesef tutmadı oda. Şimdi ikinci defa yaptırmak için bekliyoruz

Allah tez zamanda nasip etsin canım sana da evlat sahibi olmayı. Bende doğal olsun istedim iki yıl olacak neredeyse evlendiğim. Piko da var adet düzensiz. Çok doktora gittim ilaçlar vs. Kesin çözüm olsun istiyoruz sanırım özel e gideceğim bende. Bulunduğum ilcede yok özel. Tup bebek sonrası yolculuk sorun oluyor mu acaba

Hayır eğer kendi araban varsa sorun olmazzaten aynı gün transferden sonra çıkarıyorlar.zaten en ağrısız işlem buydu emin olabilirsin transfer işlemi. Şimdiye kadar hiç yaptırmadın mı?

Hayır eğer kendi araban varsa sorun olmazzaten aynı gün transferden sonra çıkarıyorlar.zaten en ağrısız işlem buydu emin olabilirsin transfer işlemi. Şimdiye kadar hiç yaptırmadın mı?

Hayır hiç yaptırmadım.yeni karar verdik ama şuanda virüs dolayısı ile tedavi ertelenicek bakalım ne zamana başlarız. İnşallah sonuç olumlu olur

Hayır hiç yaptırmadım.yeni karar verdik ama şuanda virüs dolayısı ile tedavi ertelenicek bakalım ne zamana başlarız. İnşallah sonuç olumlu olur
İnşallah evt virüsten merkezler kapalı bizde yaptırcaz açılır açılmaz. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…