• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek yapanlar ve yaptırmak isteyenler. Tüm detaylarıyla soru cevap paylaşımında bulunalım

İnşallah evt virüsten merkezler kapalı bizde yaptırcaz açılır açılmaz. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah.
Virüsten neden merkezler kapanıyor ki? Bolca temizlik yapsalar keşke. Virüsün biteceği belli de değil :(
Amaaaa
Geç olsun güç olmasın :)
Ellerimizi yıkamaktan kabuk bağladı hepimizin. Umarım siz daha sağlıklı zamanlarda bebeklerinize kavuşursunuz..

Merhaba. Bende tup bebek tedavisi düşünüyorum nasıl oluyor devlet te mi özel de mi yaptırdınız ücretler nasıl. Tup bebek yaptıranlar yazabilir mi
Bence, eğer maddi durumun varsa özelde yaptır. Ben özelle devleti aynı anda düşündüm. Gittim görüştüm. Bir baktım tıklım tıklım. Aman dedim az yerim az harcarım özele giderim. Özelde herkes ilgili. Özelde herşey saatli. Saatinden şaşmaz işlemlerin.
Tüp bebekten sonra doktorunla konuşup bir gün hastanede kalabilirsin. Başka ilde yaşaman sorun teşkil ediyorsa.
Sitres yapma gerisi hallolur :)
Allah tez zamanda hayırlısı ile çift bebekler nasip etsin sana ve tüm isteyenlere :)

Virüsten neden merkezler kapanıyor ki? Bolca temizlik yapsalar keşke. Virüsün biteceği belli de değil :(
Amaaaa
Geç olsun güç olmasın :)
Ellerimizi yıkamaktan kabuk bağladı hepimizin. Umarım siz daha sağlıklı zamanlarda bebeklerinize kavuşursunuz..
Hiç deme ne zman açılacağı da belli değil yine bi bekleyiş

Bence, eğer maddi durumun varsa özelde yaptır. Ben özelle devleti aynı anda düşündüm. Gittim görüştüm. Bir baktım tıklım tıklım. Aman dedim az yerim az harcarım özele giderim. Özelde herkes ilgili. Özelde herşey saatli. Saatinden şaşmaz işlemlerin.
Tüp bebekten sonra doktorunla konuşup bir gün hastanede kalabilirsin. Başka ilde yaşaman sorun teşkil ediyorsa.
Allah tez zamanda hayırlısı ile çift bebekler nasip etsin sana ve tüm isteyenlere :)
Sen yaptırdın mı

Merhaba, ben 2 aşılama sonra 1 tüp bebek denedim şimdi 2.deneme için tedaviye başladık. Donmuş embriyolarla deneyeceğiz bakalım🤷‍♀️ Bu ay tüp bebek deneyecek kimse yok mu 😱

Bahçeciye gittim ben duş alabilirsin bi sıkıntı Olmaz dedi. Ve hareket et dedi günlük işlerini yap dediler

Ben ilkinde transferin 3.günü duş aldım ilk 2 gün saçlarımı yıkadı kardeşim. Hep dinlendim, uzandım, herşeye dikkat ettim sonuç negatif. 2.de transferden çıktım eşimle yemek yedik dışarıda. Eve geldim ayaklarımı uzattım oturdum, ertesi gün duşumu aldım, ufak tefek işlerimi yaptım. 6.gün idrarda pozitifi gördüm çok şükür. Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin. 🤲

Merhaba arkadaslar bende belki sizlere fikir olur diye sürecimi paylaşayım.3 Ay önce başvurdum.O ay dr dediki kendiliğinden deneyelim.Olmadı ertesi ay yumurtaların çok iyi aşılama yapalım.Oda negatif.diğer adetten gittin adetin 2 günü koronadan dolayı alımları durdurmuslar. sonraki adetimde gittim O zaman yumurtaları Toplayıp donduralım dedi.Virüsten dolayı 3 ay yapılmasını doğru bulmuyorum dedi.doktorum özel tüp bebek merkezi sahibi doçent geçmişinde akademisyenmişti çok arastıran sürekli yurtdısını takip eden işin ehli bir doktor.bu sürecte şuan gonal f iğneye başladık yumurta toplayıp donduracagız diğet adetimde histereskopi ve rahime çizik atacağız sonradında ikinci adette transfer yapacağız dedi

Merhaba, ben 2 aşılama sonra 1 tüp bebek denedim şimdi 2.deneme için tedaviye başladık. Donmuş embriyolarla deneyeceğiz bakalım🤷‍♀️ Bu ay tüp bebek deneyecek kimse yok mu 😱
Açık olan yer yok makasef siz nerde yaptırıyorsun ki

Merhaba ,Özelde mi yaptirfiniz acaba ne kadar bir bütçe ayırmamız gerekiyor bilgi verirmisiniz

Özelde transfer yaptırdım ben 4.500 tuttu tabi ilaçlar ayrı. İlaçlar için de bi bütçe gerekli ama yumurta toplama falan hepsi birlikte 10 11 olur sanırım

Amin canım Allah razı olsun 🤲😇. Temmuzda inşallah başlayacaz nasipse doktor la konuştum. Temmuzda gelebilirim eğer giriş çıkışlar açılırsa dedi kendisi yurtdışında. Allah herkese hayırlısını versin 🙏

Merhaba arkadaslar bende belki sizlere fikir olur diye sürecimi paylaşayım.3 Ay önce başvurdum.O ay dr dediki kendiliğinden deneyelim.Olmadı ertesi ay yumurtaların çok iyi aşılama yapalım.Oda negatif.diğer adetten gittin adetin 2 günü koronadan dolayı alımları durdurmuslar. sonraki adetimde gittim O zaman yumurtaları Toplayıp donduralım dedi.Virüsten dolayı 3 ay yapılmasını doğru bulmuyorum dedi.doktorum özel tüp bebek merkezi sahibi doçent geçmişinde akademisyenmişti çok arastıran sürekli yurtdısını takip eden işin ehli bir doktor.bu sürecte şuan gonal f iğneye başladık yumurta toplayıp donduracagız diğet adetimde histereskopi ve rahime çizik atacağız sonradında ikinci adette transfer yapacağız dedi

Merhaba bende tüp bebek tedavisine basliycaktim.Merkezler yeni işlem başvurusu almiyor dediler.42 yasindayim her ay belki saglikli yumurtalarim boşa gidiyor diye cok üzülüyorum.siz yumurtalarinizi nerede toplatip dondurdunuz

Hangi merkeze gittiniz acaba

tüp bebek icin kullanilan igneler ve işlemlerin fiyati nedir bu konuda bilgisi olan varmi

Back