İnşallah evt virüsten merkezler kapalı bizde yaptırcaz açılır açılmaz. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah.
Amin inşallah canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah evt virüsten merkezler kapalı bizde yaptırcaz açılır açılmaz. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah.
Virüsten neden merkezler kapanıyor ki? Bolca temizlik yapsalar keşke. Virüsün biteceği belli de değilİnşallah evt virüsten merkezler kapalı bizde yaptırcaz açılır açılmaz. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah.
Bence, eğer maddi durumun varsa özelde yaptır. Ben özelle devleti aynı anda düşündüm. Gittim görüştüm. Bir baktım tıklım tıklım. Aman dedim az yerim az harcarım özele giderim. Özelde herkes ilgili. Özelde herşey saatli. Saatinden şaşmaz işlemlerin.Merhaba. Bende tup bebek tedavisi düşünüyorum nasıl oluyor devlet te mi özel de mi yaptırdınız ücretler nasıl. Tup bebek yaptıranlar yazabilir mi
Hiç deme ne zman açılacağı da belli değil yine bi bekleyişVirüsten neden merkezler kapanıyor ki? Bolca temizlik yapsalar keşke. Virüsün biteceği belli de değil
Amaaaa
Geç olsun güç olmasın :)
Ellerimizi yıkamaktan kabuk bağladı hepimizin. Umarım siz daha sağlıklı zamanlarda bebeklerinize kavuşursunuz..
Allah tedavisiz nasip etsin sana hemencecikHiç deme ne zman açılacağı da belli değil yine bi bekleyiş
İsteyen herkese inşallah yaa zor bi durumAllah tedavisiz nasip etsin sana hemencecik
Sen yaptırdın mıBence, eğer maddi durumun varsa özelde yaptır. Ben özelle devleti aynı anda düşündüm. Gittim görüştüm. Bir baktım tıklım tıklım. Aman dedim az yerim az harcarım özele giderim. Özelde herkes ilgili. Özelde herşey saatli. Saatinden şaşmaz işlemlerin.
Tüp bebekten sonra doktorunla konuşup bir gün hastanede kalabilirsin. Başka ilde yaşaman sorun teşkil ediyorsa.
Sitres yapma gerisi hallolur :)
Allah tez zamanda hayırlısı ile çift bebekler nasip etsin sana ve tüm isteyenlere :)
Bahçeciye gittim ben duş alabilirsin bi sıkıntı Olmaz dedi. Ve hareket et dedi günlük işlerini yap dediler
Açık olan yer yok makasef siz nerde yaptırıyorsun kiMerhaba, ben 2 aşılama sonra 1 tüp bebek denedim şimdi 2.deneme için tedaviye başladık. Donmuş embriyolarla deneyeceğiz bakalım Bu ay tüp bebek deneyecek kimse yok mu
Bence, eğer maddi durumun varsa özelde yaptır. Ben özelle devleti aynı anda düşündüm. Gittim görüştüm. Bir baktım tıklım tıklım. Aman dedim az yerim az harcarım özele giderim. Özelde herkes ilgili. Özelde herşey saatli. Saatinden şaşmaz işlemlerin.
Tüp bebekten sonra doktorunla konuşup bir gün hastanede kalabilirsin. Başka ilde yaşaman sorun teşkil ediyorsa.
Sitres yapma gerisi hallolur :)
Allah tez zamanda hayırlısı ile çift bebekler nasip etsin sana ve tüm isteyenlere :)
Merhaba arkadaslar bende belki sizlere fikir olur diye sürecimi paylaşayım.3 Ay önce başvurdum.O ay dr dediki kendiliğinden deneyelim.Olmadı ertesi ay yumurtaların çok iyi aşılama yapalım.Oda negatif.diğer adetten gittin adetin 2 günü koronadan dolayı alımları durdurmuslar. sonraki adetimde gittim O zaman yumurtaları Toplayıp donduralım dedi.Virüsten dolayı 3 ay yapılmasını doğru bulmuyorum dedi.doktorum özel tüp bebek merkezi sahibi doçent geçmişinde akademisyenmişti çok arastıran sürekli yurtdısını takip eden işin ehli bir doktor.bu sürecte şuan gonal f iğneye başladık yumurta toplayıp donduracagız diğet adetimde histereskopi ve rahime çizik atacağız sonradında ikinci adette transfer yapacağız dedi
Hangi merkeze gittiniz acabaMerhaba arkadaslar bende belki sizlere fikir olur diye sürecimi paylaşayım.3 Ay önce başvurdum.O ay dr dediki kendiliğinden deneyelim.Olmadı ertesi ay yumurtaların çok iyi aşılama yapalım.Oda negatif.diğer adetten gittin adetin 2 günü koronadan dolayı alımları durdurmuslar. sonraki adetimde gittim O zaman yumurtaları Toplayıp donduralım dedi.Virüsten dolayı 3 ay yapılmasını doğru bulmuyorum dedi.doktorum özel tüp bebek merkezi sahibi doçent geçmişinde akademisyenmişti çok arastıran sürekli yurtdısını takip eden işin ehli bir doktor.bu sürecte şuan gonal f iğneye başladık yumurta toplayıp donduracagız diğet adetimde histereskopi ve rahime çizik atacağız sonradında ikinci adette transfer yapacağız dedi
İzmirde bir tüp bebek uzmanıHangi merkeze gittiniz acaba