• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek ve idrar testi

zeynep4

Guru
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2010
12.221
2.447
448
Arkadaslar dondurulmus iki embriyom transfer edildi yarın test gunum idrar testlerim boyle 7. Gun başladım silikten koyulasti sizce hepsinin yanilma payi varmi lutfen bazi insanlar normal gebe kalanlarda idrarda pozitif görüp kanda negatif aliyolarmis benim icibde aynimidir
1450938543547.jpg
1450938960493.jpg
buda dunku ilk idrarim hassas testim
20151226_144732.jpg

Zeynebiiiiiiiimmm inşallah test doğru sonuç vermiştir Allah gönlüne göre versin hayırlısını nasip etsin şimdiden sevindim ben :)

Farklı farklı markalar hep pozitif çıkmış :)
Büyük ihtimalle hamilesin hayırlı olsun
Bi an önce kan testi yaptır bence :)

Farklı farklı markalar hep pozitif çıkmış :)
Büyük ihtimalle hamilesin hayırlı olsun
Bi an önce kan testi yaptır bence :)
Evet canim az once clearblue yaptim dijital 2-3 haftalik yaziyo (+ ) yarin kan testim insallah artarak yukselir

Tebrik ederim inşallah katlanarakta yükselir değerlerin seni pgt sayfasından takip ediyodum konu açtığını görünce çok sevindim inşallah devamı gelir hayırlısı olsun hakkında

Merhaba kizlar benim regilima 5 gun van goyuslerimde cox agrilar var midem bulaniyor tualete sik sik gidiyorum bu gun test yaptim boyle silik cizgi cikti sizce hamilemiyim

Eklentiler

• 20190308_123705.jpg
    20190308_123705.jpg
    2 MB · Görüntüleme: 930
Cnm sonucun ne olmuştu
Merhaba canım zeynep4 le aynı kişiyim şifreyi hatırlayamadığım için yeni hesap ve isimle açtım
evet hamileydim 20 gün sonra kadar kalbi durdu kürtaj oldum
sonra kendiliğinden hamile kaldım oda yaşamadı düştü
en son 3 ay önce hamile kaldım oda yaşamadı maalesef kürtaj oldum

Merhaba canım zeynep4 le aynı kişiyim şifreyi hatırlayamadığım için yeni hesap ve isimle açtım
evet hamileydim 20 gün sonra kadar kalbi durdu kürtaj oldum
sonra kendiliğinden hamile kaldım oda yaşamadı düştü
en son 3 ay önce hamile kaldım oda yaşamadı maalesef kürtaj oldum
Rabbim hayirlsiyla tekrar nasip etsin inş cnm

Back