Tüp bebek ücretsiz ilaçlar

Ozzychem

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2009
590
737
40
Merhaba arkadaşlar benim tüp bebekle kızım oldu çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏 elimde 2 paket proluton Dupot 500 Luk, 6 adet oksapar 4000 lik, 1 kutu progestan ve yarım kutu prednol 4 mg var kargo dahil ücretsiz gönderebilirim boşa gidecek ziyan olacaklar.ihtiyaci olan yazsın lütfen

Merhaba arkadaşlar benim tüp bebekle kızım oldu çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏 elimde 2 paket proluton Dupot 500 Luk, 6 adet oksapar 4000 lik, 1 kutu progestan ve yarım kutu prednol 4 mg var kargo dahil ücretsiz gönderebilirim boşa gidecek ziyan olacaklar.ihtiyaci olan yazsın lütfen
Hayırlı olsun. İnşaallah ihtiyaç sahibine ulaşır. 🤗

Valla arkadaşlar bunlar sanırım yazdırılabiliyor da ama cidden çöpe atmak istemiyorum katkı payını ödemeyin göndereyim kullaniverin 😅🥰

Ben hepsinden kullanıyorum ihtiyacım var tesadüfi denk geldim bana yollayabilirmisiniz

X